Ganoderma gyógygombás tusfürdő: DXN Ganozhi Body Foam

DXN tusfürdő Lingzhi gyógygomba kivonattal. Anélkül tisztít, hogy eltávolítaná a bőr természetes olajtartalmát, így a bőr puha és sima lesz fürdés után is.

A DXN Ganozhi tusfürdő minden bőrtípusra is alkalmas.

Kedvezményes vásárlás

Összetevők: Ganoderma lucidum, hidroxi-etil-cellulóz, tokoferol-acetát, illatanyag, víz, betain, nátrium-lauril-éter-szulfát, DEA-kokamid, lanolin, glicerin

A flakon tartalma: 250 ml

NIFNS: 1156/2009

Pecsétviaszgombás tusfürdő az optimális bőr PH érték egyensúlyért

A Ganoderma gyógygombás tusfürdő, a DXN Ganozhi Body Foam fenntartja az optimális bőr PH egyensúlyt. Különleges, mert a gyógynövények királyát tartalmazza:

 

A DXN cég Ganoderma kivonatos tusfürdője gyengéden tisztító tusfürdőhabbal kedveskedik a testnek, amelyet Lingzhi gomba kivonat gazdagít. a pecsétviaszgomba kivonat feltölti a fürdővizet gyógyító erejével, így a bőr természetes tisztaságot élvez, anélkül, hogy a fürdés eltávolítaná a bőr természetes olaj tartalmát. A bőr eképpen megőrzi természetes puhaságát és simaságát.

A DXN a Sintok Agro Sdn-vel karöltve elmélyül a kozmetikai és a testápolási iparban.:

Majlis menandatangani antara Sintok Agro Sdn BHD dan DXN Holdings BHD
A DXN Holdings Berhad és a Sintok Agro Seridian Berhad között létrejött együttműködési megállapodás elősegíti a kedahi agrárerdészet fenntarthatóságát és a helyi egyetemeken a gyógynövénytan tanfolyamok népszerűsítését

Milyen bőrtípusra alkalmas a DXN Ganoderma tusfürdő?

A DXN Ganozhi testhab minden bőrtípusra alkalmas testápolási termék.

Mit jelent Ganozhi?

A DXN a Ganozhi fantázianevet használja testápolási termékcsaládjához. A Ganoderma és a Lingzhi első és utolsó szótagjának összekeveréséből áll. A Reishivel együtt ezek a Ganoderma lucidum gyógygombának, a Gyógynövények Királyának a nevei, amelyet több mint 4000 éve használnak a hagyományos kínai orvoslás gyakorlói.

Szeretném használni a Ganodermát fürdéshez, de nem szeretem a tusfürdőket.

Van-e alternatív anyag a DXN Ganozhi Body hab helyett?

Igen, van: a DXN ganodermás szappan. A DXN Ganozhi szappant én is gyakrabban használom fürdéshez, mint tusfürdőt. Ez a DXN szappan is Lingzhi kivonatot tartalmaz, így a bőröm élvezheti a Ganoderma gomba külső előnyeit is.