Ganoderma gyógygombás pálmaolaj: DXN Gano Massage Oil

A DXN ganodermás masszázsolaja a legfinomabb pálmaolajjal és Reishi gomba kivonatból készül. Nem csak masszírozásra, hanem emberi fogyasztásra is alkalmas. Én és a kutyáim is nagyon szeretjük, mert a finom DXN Gano Massage Oil evésével élvezetes módon visszük be szervezetünkbe a Ganoderma gyógygombát.

A DXN ganodermás pálmaolaj minden bőrtípusra alkalmas.

Kedvezményes vásárlás

Összetevők: Elaeis Guineensis olaj, Ganoderma lucidum kivonat 100% tiszta hatóanyagtartalommal

Pecsétviaszgomba kivonatos pálma-masszázsolaj: ehető és finom

DXN Gano Massage Oil egy Ganoderma gyógygombás pálmaolaj, amely lúgosít és kiegyensúlyozza az emésztést. Nem csak testmasszázsra szolgál, hanem ízletes is.

 

A DXN Gano Massage Oil a DXN vállalat terméke. A DXN ganodermás masszázsolaj a pálmaolaj és a Lingzhi gyógygomba kivonat érzéki, teljesen természetes keveréke. A DXN Ganoderma masszázsolaj vadonatúj módja annak, hogy testemet belsőleg és külsőleg is élénkítsem. Kiválóan alkalmas masszázsra az izmok, az ízületek és a bőr megnyugtatására. Van még egy rendkívüli, talán nem mindennapi alkalmazásra is mód: ehető, mivel ez egy szűz pálmaolaj Reishi kivonattal!

Ez a DXN Gano Masszázsolaj videóm második verziója, szintén kutyáimmal:

 

Hogyan ízlik a Ganoderma-pálmaolaj?

Megehetem a DXN Gano masszázsolajat?

Én és kutyáim saját személyes tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a DXN ganodermás pálmaolaja íze finom és igen, ehető.

Jó-e nekem a DXN ganodermás pálmaolaj, ha ingerlékeny a bőröm?

Igen, nagyon jó. A Ganoderma gyógygombás pálmaolaj minden bőrtípusra alkalmas, mivel a Ganoderma lucidumnak nincsenek mellékhatásai.

A DXN Ganoderma gyógygombás pálmaolaj (DXN Gano Massage Oil) masszázsra és étkezésre egyaránt alkalmas
A DXN Ganoderma gyógygombás pálmaolaj finom. Kutyáim is tanúsítják! 🙂

Ha Ganoderma-pálmaolajat szedek, akkor ugyanaz a hatása, mintha Ganoderma kapszulákat szednék?

A rövid válasz igen, de ha valaki azt akarja, hogy a Ganoterápia hatékonyabb legyen, akkor ajánlott DXN RG és GL port vagy kapszulát is bevenni.

„Csodatörténet” a Ganoderma-pálmaolajról:

Tudom, hogy ez az a rész, ahol az emberek azt mondják, hogy ez csalás, de én mindenképp leírom, és a Ganodermáról szóló információk tanulmányozása után mindenki eldöntheti, hogy elhiszi-e vagy sem.

 

Hallottam a DXN cégalapítójától, Datuk’ dr. Lim Siow Jin-től, hogy van egy betege, akinek daganata volt a gyomrában. Sajnos ennek a hölgynek nem volt pénze DXN RG és GL kapszulák megvásárlására, ezért csak DXN Gano masszázsolajat evett minden nap. Találják ki, mi történt? Gyomortumora egy idő után eltűnt!

Megelőzni könnyebb, mint gyógyítani!

De semmiképp sem javaslom, hogy manapság az ember fenntartások nélkül elhiggyen bármit, amit az interneten lát. Én a DXN termékek esetében az tudom csak javasolni, hogy ki kell őket próbálni, ha valakit érdekel, mire képesek. Még azelőtt, mielőtt esetleg tényleg szükség lenne arra, hogy terápiaszerűen szedjük őket! Megelőzni könnyebb, mint gyógyítani!