DXN Ganozhi ganodermás fogkrém: friss lehelet és kiegyensúlyozott száj-PH érték

Ez a Ganoderma gyógygombás fogkrém egy olyan DXN termék, amely kiváló minőségű Reishi gyógygomba kivonattal, étkezési zselatin, mentollal és ételízesítővel készül.

Kedvezményes vásárlás

A Ganoderma lucidumot tartalmazó DXN Ganozhi fogkrém erős gombaellenes hatással rendelkezik a Candida albicans ellen.

Összetevők: Lingzhi kivonat, borsmentaolaj, kalcium-foszfát, ioncserélt víz (aqua), szacharóz, glicerin, étkezési zselatin, mentol, nátrium-lauril-szulfát, aromaanyag

A DXN Ganozhi Toothpaste nem tartalmaz szacharint és színezéket. Hatékonyan megtisztítja a fogakat az egészséges friss leheletért és a ragyogó, boldog mosolyért.

NIFNS: 2507/2008

150 grammos kiszerelés

A Ganoderma fogkrém megkezdi a tisztítást és a test PH-kiegyensúlyozását már a szájüregben

A Ganoderma gyógygomba kivonatos Ganozhi fogkrémet a DXN cég gyártja kiváló minőségű Reishi kivonattal, étkezési géllel, mentollal és ételízesítővel szacharin és színezék nélkül. Hatékonyan tisztítja a fogaimat, és egészséges, friss leheletem fényes, boldog mosolyt csal az arcomra a nap folyamán.

Szeretem ennek a különleges pecsétviaszgomba kivonatos fogkrémnek a rendkívül friss ízét:

 

Hiába úgy mosok fogat, mint egy kisgyerek, a DXN Ganoderma fogkrém mégis egyensúlyba hozza a szám PH értékét 😊

Ganoderma a foghigiénéért: DXN Ganozhi fogkrém

A ganodermás fogkrém Lingzhi* gyógygomba kivonatot tartalmaz. A Ganoderma gomba erős gombaellenes hatással rendelkezik a Candida albicans ellen. A Ganozhi fogkrémben van DXN Ganoderma, amely tiszta, 100% -os hatóanyagot tartalmaz, nem pedig egy egész gombát, amelyet őröltek és porítottak.

*A Lingzhi és a Reish a Ganoderma kínai és japán neve.

A méregtelenítés, a test egyensúlyának helyreállítása és a test újjáépítése mind a Ganoderma gomba csodálatos hatásai közé tartozik.

Nézze meg kedvenc DXN Ayurvéda orvosom angol nyelvű előadását. A magyar fordítás remek, és így több időnk van arra, hogy az információkat felfogjuk.

 

Mi a legnagyobb különbség a ganodermás és a „szokásos” fogkrém között?

Nem egy, hanem két különbség van. Természetesen a legnagyobb különbség a Ganoderma gyógygombás és a „szokásos” fogkrém között az, hogy a DXN Ganozhi fogkrém Reishi gyógygomba kivonatot tartalmaz. Ez a terméknévből nyilvánvaló.

A másik különbség a fogkrém színe: a DXN Ganozhi fogkrém világosbarna, míg a Lingzhi kivonat nélküli fehér. A Ganoderma fogkrém szokatlan barna színe furcsa vagy akár undorító lehet néhány ember számára.

Miért barna a DXN Ganozhi tootpaste?

A Ganoderma kivonat felelős a fogkrém nem mindennapi színéért. Ha megnézzük a DXN Ganoderma kivonatokat, ezek többnyire világosak és sötétbarnák is. Nézze meg a gyógygomba kivonatokat saját DXN termék videóimban:

DXN Reishi gombapor termékbemutató videó:

 

Így szedem a DXN RG és a DXN GL Ganoderma porokat: