DXN Reishi gyógygombapor: méregteleníti és sejtszinten fiatalítja a testet

A DXN Reishi Gomba Por a Linzghi gyógygomba micéliumának és gombatestének kiegyensúlyozott keveréke.

Kedvezményes vásárlás

Ez az előre bekevert pecsétviaszgomba por megtakarít egy kis időt nekünk, DXN termékfelhasználóknak, mert a DXN Reishi Mushroom Powder fogyasztásakor nem kell külön DXN RG-t és DXN GL-t bevenni. A Reishi por mindenki számára megfelelő, aki mind a DXN Ganocelium-ot, mind a DXN Reishi Gano-t kívánja szedni por formában.

DXN Ganoderma  gyógygomba porok ételekbe és italokba keverve is fogyaszthatók.

Összetevők:

A DXN Ganoderma lucidum gombateste és micéliuma.

Elérhető csomagolási méret:

22g vagy 70 g / doboz

DXN Reishi Mushroom Powder segít a test egyensúlyának fenntartásában

A DXN Reishi Mushroom Powder a pecsétviaszgomba micéliumának és a gomba testének kiegyensúlyozott keveréke. Sejt szintjén méregteleníti és fiatalítja a testet.

 

A DXN Reishi Mushroom Powder biztosítja a méregtelenítő és kiegyensúlyozó Ganoderma optimális bevitelét

A DXN Reishi gombapor a Reishi (Linzghi) gyógygomba micéliumának és gyümölcstestének kiegyensúlyozott keveréke. Ez az előkevert porelegy megtakarítja a felhasználó idejét, hogy külön vegye be a DXN Reishi Gano-t és a DXN Ganocelium-ot. A DXN Reishi Mushroom Powder mindenki számára megfelelő étrendkiegészítő, mert a Ganodermának nincs mellékhatása és ellenjavallat a szedéséhez.

Mi az egészségügyi előnye a DXN Reishi gomba pornak?

A DXN Reishi Mushroom por egyesíti a Reishi Gano (RG) kivonat méregtelenítő hatását és a Ganocelium (GL) kiegyensúlyozó hatását. A DXN vállalat a gombákat a malajziai Alor Setarban a DXN ISO 14001 akkreditált Ganoderma farmján termeszti, a biogazdálkodási gazdálkodási gyakorlatok felhasználásával.

10 napos Ganoderma Megadózis terápiám egyik videója:

 

A DXN Reishi gomba por csak a Ganoderma lucidum gyógygomba 100% -ban tiszta hatóanyagát tartalmazza.

Hogyan kell bevenni a DXN Reishi Mushroom port?

Ez a Ganoderma kivonat pontosan ugyanúgy vehető fel, mint az RG és a GL. Keverhető vízbe vagy bármilyen folyadékba, amelyet éppen kedve van inni. Ami engem illet, szeretem a DXN Reishi Mushroom port bevenni a számba, és vagy elszopogatni, amíg fel nem oldódik, vagy inni egy kis vizet rá és gargalizálni vele.

Miért csinálom ezt?

A válasz egyszerű: így a Ganoderma gyógygomba jótékony hatással lehet az ínyemre, a fogaimra és alapvetően az egész szájüregemre is, mielőtt megkezdené a testem kiegyensúlyozását.

 

DXN Ganoderma fogyasztás alternatív módja:

Az ételeket úgy is tálalhatja, hogy DXN Reishi gomba port kever hozzá.

Nekem hogy ízlik a DXN Reishi gomba por?

A DXN Reishi Mushroom Powder kissé keserű ízű. Nem olyan keserű, mint az RG por, mivel GL-por is van benne. Van egy mondás, amely azt mondja: „minél keserűbb, annál egészségesebb”, ezért ezt a DXN terméket is boldogan veszem be, mert tisztában vagyok a Ganoderma kivonat jótékony egészségügyi hatásával.

Mennyi a DXN Reishi gombapor napi adagja?

A DXN Reishi Gomba porhoz mérőkanál tartozik, amely egyenlő egy púpozott teáskanállal. Normál egészségi állapot esetén egy teáskanálnyi Ganodermát ajánlott bevenni. Súlyosabb egészségügyi problémák esetén mindenkinek azt mondom, hogy kövesse a Ganoterapeuta tanácsát:

Kezdje fokozatosan a Ganoderma-kezelést úgy, hogy először DXN Ganocelium (GL) kapszulákat (vagy port) vesz be. Miért? Mert így elkerülhetők a méregtelenítés lehetséges tünetei. A DXN GL sokkal enyhébb méregtelenítő és inkább kiegyensúlyozó és újjáépítő, mint a DXN RG, amely nagyon erős toxin-tisztító. Tehát először felerősítjük a testet a DXN Ganoceliummal, hogy az ezután következő méregtelenítés már meg se kottyanjon neki.

Bemutatom a DXN Reishi Mushroom Powder-t és szedését nagy kiszerelésben