DXN GL por: Ganocelium kivonat a fiatalság megőrzéséhez

A DXN GL por is, a kapszulás kiszerelésűhöz hasolóan 14 napos Ganoderma gyógygombából készíti a DXN Holdings Berhad Malajziában, Kedah-ban, Alor Setar-ban Good Manufacturing Practice (GMP) tanúsítvánnyal rendelkező saját üzemében.

Kedvezményes vásárlás

Összetevő:

100% Ganoderma lucidum micélium

Fiatalság megőrzéséhez DXN Ganodermával

A DXN Ganocelium gyógygomba por a testet sejt szinten fiatalítja.

 

A Ganocelium kivonat a Ganoderma lucidum micéliuma 100% -os hatóanyaga, amelyet 14 napos korában szüretelnek. A DXN Ganoderma gyógygomba GL kivonata testsejtfiatalító hatású. A DXN GL erős lúgosító egyensúlyozó és enyhe méregtelenítő. A DXN GL kapszulák és por tartalma megegyezik. A kapszula 30, 90 és 360 darabos kiszerelésben kerül forgalomba.

Ganocelium kivonat kapszulák és Ganoderma por a DXN cégtől
A DXN-től származó Ganocelium kivonat termékek 30, 90 és 360 darabos kapszulákban és por formájában is kaphatók

 

A DXN vállalat minden egészségmegőrzést segítő termékét a malajziai Alor Setarban, ISO és Good GMP tanúsítvánnyal rendelkező gyárában gyártja. Lingzhi (kínaiul Ganodermát jelent) kutató, cégalapító és vezérigazgató Datuk’ dr. Lim Siow Jin folyamatosan dolgozik a termékfejlesztésen. A Ganodermának és a Spirulinának, a vállalat két alapvető termékének termesztési folyamata – a rendkívül népszerű DXN Egészséges kávé mellett – egyedülálló környezetben zajlik, speciális módszerekkel, amelyeket dr. Lim és DXN Holdings Berhad ( a cég hivatalos, hosszabb neve) felügyel egészen a termesztéstől a forgalmazásig.

A DXN Ganocelium kivonat a terhes nők és a szoptató anyák számára is előnyös.

Egészséges boldog család
A DXN Ganoderma gyógygomba kivonatot az egész család fogyaszthatja. Eredeti kép forrása: www.needpix.com

Mennyi DXN Ganocelium kivonatot kell fogyasztanom?

A DXN GL porhoz hozzávetőlegesen akkora mérőkanál van csomagolva, mint egy teáskanál. Normál egészségi állapot esetén egy kanál – körülbelül 5 gramm – Ganocelium port ajánlott bő vízzel bevenni. A termékdobozon 2 dl van, de azt mondom, igyál annyi vizet, amennyit csak tudsz jólesően elfogyasztani. A folyadékfogyasztás elősegíti a méregtelenítési folyamat hatékonyságát.

Milyen egészségügyi előnyei vannak a DXN Ganocelium kivonatnak?

Egy mondatban azt mondanám, hogy a DXN GL kivonat egészségügyi előnye a teljes fiatalítás, de tudom, hogy többet szeretnél tudni, ezért érdemes elolvasnia a rövid blogbejegyzéseimet a DXN GL kapszulák termékleírásaiban.

Végül, de nem utolsósorban kedvenc Ganoderma előadásom dr. Lim sok érdekes tényre derít fényt a gyógynövények királyával kapcsolatban: