Miért kezdtem el szabadidőmben az iskolai angol tanítás mellett gombáskávét árulni az interneten?

Kutyák, gördeszka, kávéüzlet: Takács Gergely, a Kávékirály története

Kerékpározás három jólnevelt kutyával
Én és a falkám

Három oka van annak, hogy a DXN online Network Marketing üzlettel foglalkozom:

  1. Három kutyával élek panellakásban
  2. Több szabadidőre vágyom
  3. Passzív jövedelmet akarok

Mesélek ezekről és magamról kicsit bővebben. Az én történetem 2. részért kattinsts IDE

Internetes Ganoderma kávé üzlet, Takács Gergely, kávékirály.hu
Egészséges kávé üzlet otthonról, kényelmesen, a fotelból
Kerékpározás három kutyával
Biciklivel sétáltatom három kutyámat minden nap háromszor.

Panelkutyás-élet

*Időközben kertesházba költöztünk, de a szabadságvágy továbbra is csillapíthatatlan bennem.

1976-os ,,évjáratú" miskolci gyerek vagyok. Vendéglátós érettségim van, szakács is lehettem volna, de - a gyerekek nagy bánatára - angoltanár lettem, ha-ha.

Szeretem az édességet, a sportot, a zenét, a jó filmeket, a könyveket és a Duolingo-n való nyelvtanulást. Ez eddig még rendben is lenne, talán a sok édességet kivéve, viszont:

Van 3 kutyám, két Amerikai Staffordshire Terrier és egy stafford-utcai vegyes keverék, akikkel panellakásban lakom.

Kertesházból költöztem vissza válás után a miskolc-avasi lakótelepre, és nem mondtam le róluk.

Beki, Bubu és Mézi csupa szív kis szeretetgombócok.

Feszes napirend

A panelkutyás élet eléggé feszes napirendet követel, naponta háromszor le kell őket vinnem sétálni, de nem csak úgy poénból ugye, hanem hogy elvégezzék a dolgukat.

Mindezt főállású munka mellett csinálom, pontosan, időben az év 365 napján, ha esik, ha fúj. Olyan, mint ha még plusz három műszakban dolgoznék az angoltanárkodás mellett már több, mint nyolcadik éve.

Persze, hogy imádom a kutyáimat, de ez az egész mindennapos háromszori „kényszerséta” nagyon monoton és fárasztó mind testileg, mind idegileg az alap mindennapos ,,mókuskerék" mellett. Arról ne is beszéljünk, hogy egy napra sem tudok elmenni tőlük sehová.

Nincs mese, muszáj kertesházba költöznünk,  ehhez pedig pénz kell. Ez az egyik oka annak, hogy a DXN Ganoderma kávéját árulom az interneten, a mindenki által utált MLM rendszerben.

3 kutyám a konyhában
Bemutatom a kis kutyacsaládom: Bubu, Beki, Mézi (balról-jobbra).

Sport nélkül nem tudom elképzelni az életemet

Imádom a sportot, hobbim a BMX Flatland (amit most szüneteltetek egy ideig) és a gördeszka. Elég kemény összehangolni a munkámmal és a kutyáimmal.

BMX Flatland kerékpáros trükk: halfpacker
A BMX Flatland trükk neve: halfpacker

Miért dolgozom a szabadidőmben?

Egy olyan, versenyképes jövedelmet akarok, ami mellett nem kell a leendő nem létező nyugdíjamra támaszkodnom majd idős koromban - mert nyugdíjat bizony nem fogunk kapni, mint ezt Robert Kiyosaki is megjósolta, mint már oly sok dolgot. Ki fogja megtermelni nekünk?

Én akarok gazdálkodni az időmmel, nem hagyom, hogy mások garázdálkodjanak vele!

Te is ismered azt az érzést, hogy kb. délután 5 óra körül (jó esetben) fellélegzel, és végre letudtad a napi kötelező dolgaidat. Igen ám, de mire oda jut az ember, hogy magával is foglalkozzon, sokszor nagyon kimerült.

Én sok ismerősömhöz, nyugdíjas édesanyámhoz képest, (aki az egészségügyben ápolóként dolgozott) és 12 vagy több órás, váltott éjszakás-nappalos műszakban dolgoznak, még viszonylag szerencsésnek is mondhatom magam.

Tehát szükségem van egy szép, modern, új kertesházra, hogy a kutyáimtól nagyobb mozgásteret akarok és nekik is kicsit kényelmesebb, komfortosabb életük legyen, mert megérdemlik.

A célom egy Balaton-parti ház. Erre is meg kell keresnem a pénzt. Tanárként erre sajnos semmi esélyt sem látok. Végre élni is kéne és pénzt keresni, annyi szabadidővel, amennyi nekem tetszik.

Imádom a Balatont, és mindazt a jót és szépet, ami vele jár. Itt éppen gyönyörű nyári időben szörfözöm „pár” éve 18 évesen.

Balaton, a Magyar Tenger, és a Kávékirály, amint éppen szörfözik
Egy balatoni pillanat, mikor nem estem le a szörfdeszkáról 🙂

A szabadidőmhöz akarom igazítani a munkát

Másképp képzelem el az életemet, nem azért akarok létezni, hogy dolgozzak végkimerülésig és ne tudjam élvezni az egyre kevesebb szabadidőmet. Nem is beszélve arról, hogy a folyamatos hajtás és stressz az egészségnek sem tesz jót hosszú távon.

Elégedett akarok lenni az anyagi helyzetemmel, saját magam akarom beosztani a munkaidőmet. A családomra, kutyáimra, hobbijaimra, barátokra - barátnőkre több időt akarok fordítani.

A szabadidőmhöz akarom igazítani a munkát, nem pedig fordítva!

Hogyan ismertem meg a DXN Ganoderma kávét?

Volt tanárkollégám, (és most már szponzorom) révén szereztem tudomást egy különlegesen finom és gyógyító hatású kávéról, és miután megkóstoltam, azonnal beleszerettem. A lúgosító kávé jótékony hatása és íze mellett rendkívüli lehetőséget is rejt  a Ganoderma üzlet. Miután még néhány honlapon utánaolvastam a témának, úgy döntöttem, csatlakozom.

Volt már egy kis tapasztalatom MLM vagy másnéven Network Marketing terén. Aktívan, lelkesen dolgoztam egy cégnél, aminek a direkt értékesítés a fő profilja, de a termékeket nem tudtam 100%-ig magaménak érezni. A 3 hetenként bónuszpont nullázódás és egyéb szigorú kvalifikációs korlátok nekem nagyon kötöttek, kényszerítősek voltak. A DXN-nél sosem esek vissza szintet, amit már egyszer elértem, ott maradok, és a bónuszpontjaim sem nullázódnak soha.

,,Hogy van türelmed még munka után is dolgozni?"

Van, aki azt kérdezi tőlem, mikor megtudja, hogy másodállásban is dolgozom online építve otthonról az üzletemet, hálózatomat:

,,Hogy van ehhez türelmed?"

Én erre azt szoktam válaszolni, hogy:

,,Nekem ahhoz nincs türelmem, hogy 65 éves koromig bejárjak minden nap dolgozni egy munkahelyre, ébresztőórára kelve, utálva a mókuskereket, azért a viccért, ami ma fizetésnek hívnak."

Jó esetben nem megy rá az ember egészsége és idegrendszere, de még bőven lehet aggódni amiatt, hogy mi lesz, ha nyugdíjas lesz valaki? Koldusbotra jut, vagy a kis megtakarított pénze talán kifutja, amit eddig a bankban kuporgatott? Egy élet megtakarításáért a banki kamat címén egy sovány csontot dob neki, miközben ők milliárdokat kerestek vele a tőzsdén és az ingatlanpiacon?

Én inkább türelmes vagyok, mert hosszú távon bizony nagyon megéri. Jó pár hétköznapi ember a DXN-nel érte el azt, hogy senkinek sem tartozik elszámolással az idejével és nincs többé anyagi problémája.

Miért pont a DXN -t választottam a sok MLM cég közül?

Először is nagyon beváltak nekem a kávék, amiket megkóstoltam. A DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 és a DXN Zhi Mocha nagy kedvenceim.

A kávé az a fogyasztási cikk, amit az emberek mindig meg fognak venni, tehát gyakorlatilag eladja önmagát.

A DXN kávét különlegessé és még egészségesebbé tévő Vörös Reishi (Ganoderma lucidum) pedig egy áldás: méregteleníti és regenerálja a szervezetet.

Saját vállalkozás, befektetés és kezdőtőke nélkül!

Vállalkozói szemszögből nézve talán a legfontosabb, hogy a vállalat előnyben részesíti az üzletépítés online változatát és hatalmas segítséget, technikai hátteret biztosít.

Ingyenes, professzionális honlapot bocsát rendelkezésre webshoppal, rengeteg információval, ami alapján bárki meg tudja hozni azt a döntést, hogy érdekli-e a DXN Multi-level Marketing üzlet.

Jó emberekkel dolgozom együtt

A sors úgy hozta, hogy a számomra lehető legjobb csapatba sikerült bekerülnöm: a felsővonalas szponzorom (igen, elég fura kifejezés, de a DXN-ben nincs főnök!) ,,hozta be" a DXN-t Európába.

A másik felsővonalam nyitotta meg a DXN piacát Oroszországban és Ukrajnában online!

Rengeteg tudást osztanak meg velem, és nagyon kapcsolatban állunk: kiváló mentorok, rengeteget tanulok tőlük minden téren.

Sosem kell viszont elszámolnom nekik azzal, mikor mennyit dolgozom. Végül is a saját érdekem, nem?

Kihasználom az internet nyújtotta rengeteg lehetőséget

Az én DXN üzletemnek az internetes hálózatépítés a fő profilja, és ezzel rengeteg időt energiát és pénzt takarítok meg.

Ha Te is úgy gondolod, hogy van türelmed ahhoz, hogy naponta pár óra munkát belefektetve megalapozd a saját jövődet és a családodét, akarsz egy nyugodt, nélkülözésektől mentes korai nyugdíjaskort, akkor tedd meg az első lépést, töltsd ki a csatlakozási lapot és próbáld ki az első termékeidet.

Javaslom a DSP csomagok valamelyikét, mert több mint 100%-ban levásárolható az áruk. Mikor én csatlakoztam, sajnos még nem volt ilyen, de Neked most nagyon nagy szerencséd van! 😉

Természetesen, ha nem akarsz foglalkozni az üzlettel, ugyanezzel a regisztrációval rendelhetsz kedvezményesen termékeket bármiféle üzleti és egyéb kötelezettség nélkül. Nincs kötelező és minimális rendelés, akkor és annyit vásárolsz, amennyi Neked jól esik.

Ilyen jól menne a DXN kávébiznisz, hogy új kocsit vettem?

Még az autóm is DXN Kávékirály!
Nem céges, és (még) nem a DXN-es bónuszomból vettem ezt a Fiatot

Sokan láthatnak a Kávékirály-matricás piros Fiat Tipo-mal, ami elég új autó még mindig. Nem akarom hülyíteni a népet, mert én sem szeretem, ha velem teszik, ezért gondoltam, tiszta vizet (de inkább egy kis ganodermás kávét) öntök a pohárba:

Időközben kiderült, hogy sokan azt hiszik és többen kérdezték is, hogy az új Fiat Tipo-mat a DXN-es jutalékomból vettem-e. Nem abból. Nem is a tanári fizetésemből, nem is lottónyereményből. Sajnos két nagyapám is meghalt, és az autó abból a pénzből van, amit életük során az unokáiknak - köztük nekem - spóroltak meg. Szóval ne irigykedjetek rám ezért.

Adnak a DXN-nél céges autót?

Azt is kérdezték, hogy ez egy céges autó-e, amit használatra kaptam. Nem az. Igaz, csináltam egy DXN Car Incentive Program nevű Facebook oldalt, ahol természetesen az autóm látható. Mert van egy ilyen plusz lehetőség a DXN-nél, amit így neveztek el.

A DXN-nél a reklámért fizetnek?

Azért sem kapok pénzt, mert felmatricáztattam. Nem a hirdetésért, reklámért fizetnek, hanem a termékforgalom alapján, amit a hirdetések eredményeznek.

Gyakori kérdések és válaszok a DXN MLM üzletről, kattints ide (hamarosan, még szerkesztés alatt):
GY.I.K. a DXN Network Marketingről

Ha eddig eljutottál az olvasásban, akkor ez szerintem arra utal, hogy valami megfogott a DXN-ben. Talán az, hogy nem kell hozzá szupererőkkel rendelkezni, bárki csinálhatja, hiszen a termékek tőlem függetlenül is működnek. 🙂

 

Szerintem érdemes megnyomnod a Csatlakozom-gombot! 😉