BMX Flatland kerékpározás és MLM üzlet: közös pontok

Amióta az eszemet tudom, sportolok. Számos sportot komolyan, de nem versenyszerűen gyakoroltam. Ilyenek az aerobic, súlyzózás, úszás, futás, hegyikerékpár, kajak, karate és a BMX Flatland.

Jelenleg gördeszkázom, saját testsúllyal edzem (fegyencedzés/Street Workout) és a kutyáimmal hegyikerékpározom. Az összes általam végzet sportban az volt és a mai napig is az a közös, hogy ha valamit a fejembe vettem, akkor azt meg csináltam, nyúztam, hajtottam, amíg el nem értem a kívánt eredményt.

Egy kis budapesti gyakorlás egy szuper Havanna-telepi pályán. Trükk: switch-foot Karl Cruiser

BMX Flatland kerékpározás Budapest, Havanna telep
A BMX Flatland-ben a gurulós trükköket szeretem a legjobban.
Sokat kell szenvedni egy trükkért, de semmihez sem fogható érzés, mikor beadod

Talán nem hiába kezdtem el 25 évesen a BMX Freestyle legnagyobb kitartást, fanatizmust igénylő ágát, a BMX Flatland-et (,,talajt”). Más 12-15 évesen kezdi manapság….nekem így alakult…de én 10 évután is a ,,gyerekbiciklin” pörgök. Aki nem kitartó, kipereg. Nem mindenkinek való ez az extrém sport sem.

Amíg időm engedte, rendszeresen átlag 5-6 órákat gyakoroltam naponta, de volt, hogy egy huzamban 9 órát is a pályán voltam. Mindezt sokszor hőségben, esőben, jeges szélben. Hajnali 4-5 órakor kelve, hogy a legnagyobb meleget elkerüljem, és még munka előtt gyakorolhassak, amíg szabad a pálya.

Motivál az élmény, mikor először sikerül az új trükk, amiért sokszor heteket, hónapokat is keményen gyakoroltam. Van olyan is, amit több éve gyakorlok, de nincs látványos fejlődés. De attól még ott van az edzésprogramomban.

Egyik BMX Flatland videóm a kedvenc pályámon, Miskolc-Avason

BMX Flatland trükk: Hang nothing befelé körben, kigurulás fakie-ben
Azt a szót, hogy, feladom, nem ismerem

Ez a „soha nem adom fel”-szlogen lehet már unalmas és nyálas, de aki ért már el bármiben eredményeket, amiért keményen meg kellet küzdenie, tudja, hogy miről beszélek.

Randy Gage Hogyan építsünk  MLM pénzgyárat?  című könyvében utal arra, hogy napi 2-3 óra hálózatépítő munkával 2-4 év alatt komoly, akár főállást is kiváltó keresetre tehet szert, az, aki kitartó. A Multi-level Marketing üzletben sokszorosát is megkeresheti annak a bérnek, amiért manapság legtöbben dolgozunk.

Mikor a BMX-es online hálózatépítésbe kezd

Véletlenek nincsenek, erre az évek során rá kellett jöjjek. Amúgy is erős akaratomat a BMX Flatland még jobban megacélozta, hogy 36 éves koromra belekezdjek egy olyan online egészséges kávé üzletbe, amivel elérem többek között azt, hogy:

  • Nagyságrendekkel több pénzt keressek passzív jövedelem formájában mint az angoltanári fizetésem.
  • A sok segítséget, amit szüleimtől kapok, anyagilag is komolyabban viszonozni tudjam egy napon.
  • A szabadidőmhöz, hobbimhoz igazítsam a munkát, és nem fordítva.
  • Ne kelljen a reggeli forgalomban munkába ingáznom.
  • Ne kelljen a nyugdíjam miatt aggódni.
Mi a közös az MLM üzletben és a sportban?
Az eredmények és a siker kulcsa a kitartás

Sokan csak legyintenek erre, mert olyan sokszor látunk hasonló megosztásokat a Facebook-on, hogy már immunisak vagyunk az efféle életbölcsességekre, vagy inkább arra, ha folyton ilyeneket dob fel a hírfolyam. Viszont ha tetszik, ha nem, az eredmények és a siker kulcsa tényleg a kitartás.

Bárki lehet sikeres a DXN Ganoderma gyógygombás kávé üzletben, életkortól, nemtől és végzettségtől függetlenül! Ez igaz a sportra is, még akkor is, ha nincs hozzá különösebb tehetséged. Ha kitartó vagy, magadhoz képest látványos fejlődésen fogsz keresztülmenni.

Elkövettem én is azt a hibát a DXN üzletben és a sportban is, hogy olyanokhoz hasonlítottam magam, akik sok-sok évvel előttem járnak. Ez nagyon kiábrándító volt, kevésnek éreztem magam.

A profik is kezdték valahogy és valamikor. Ők is bukdácsoltak, estek, és ők is kaptak számtalan nem-et. Az eredményes sportolót és hálózatépítőt az különbözteti meg az eredménytelentől, hogy nem adta fel. Tudom, közhelyes, de ez az igazság. Minden egyes esés és elutasítás közelebb visz a beadott trükkhöz és az igen-hez.

Ez az én személyes tapasztalatom a sportban és a DXN online Network Marketing üzletben is. A kitartás minden esetben elnyeri jutalmát. Jó érzés, mikor sikerül egy új gördeszka vagy BMX trükk, jó érzés, mikor emberek csatlakoznak hozzám a DXN kávéüzletben, talán épp egy ilyen blogbejegyzés vagy videó alapján.

Ez az átszerkesztett blogbejegyzés az előző oldalamról való, 2013. 12. 08-án tettem fel eredetileg.