Kutyabarátok gyógygombás kávés MLM üzlete

Létezik kiút a munkába járás és kutyasétáltatás mókuskerekéből!

A ,,panelkutyás” élet velejárói

10 éve vannak kutyáim. 4 éve lakom velük panelban. Így hozta a sors. Csendesek, szobatiszták, jól neveltek. Imádom őket, de nagyon komoly megkötöttség és felelősség is ez egyben. Napi 3 sétát kell tennem velük, mindig ugyanabban az időpontban, bármilyen időjárásban, ha esik, ha fúj. Ez azt jelenti, hogy alapból egy órával korábban fel kell kelnem emiatt. 

Panelkutyás tapasztalataim a reggeli kutyasétáltatás viszontagságairól

A felkelés maga nem jelent gondot, hiszen mindig is korán keltem a sport miatt. A kutyaséta, bár kiváló testmozgás, a sportot is háttérbe szorította. Amíg dolgozom, 9 órán át elégedetten alszanak. Nekem viszont rohannom kell hozzájuk haza, bárhonnan, bármit félbeszakítva. Komoly időbeosztást követel meg a kutyás-élet. A délutáni séta után az a pár óra elrepül hamar, mire este 10-kor aznap utoljára le kell őket vinnem. Addigra sokszor annyira fáradt vagyok, hogy a kinti ruhába való átöltözés is kihívást jelent, nem is beszélve a sötétről és a hidegről, ami nem mindig túl barátságos. Egy jó kis novemberi eső még tovább tudja színesíteni ezt a képet.

Muszáj kilépnem ebből a mókuskerékből!

Esőben megázott kutyusok törülközővel a fejükön
Muszáj esőben is sétálni menni időben, minden nap.

Négy műszakban dolgozni

3 kutyámtól semmi pénzért meg nem válnék soha, de eljutottam arra a pontra, hogy elegem lett ebből az életvitelből. A folytonos, kötelező jellegű, időponthoz kötött 3 egészségügyi séta teljesen szétdarabolja a napom.

Olyan, mintha főállás mellett még plusz 3 műszakban dolgoznék, mert egyszer sem lehet kihagyni, későbbre tenni. Van még plusz egy műszak: a DXN-nel való munka az ötödik. Ez nem kötelező, nem kér számon senki, de ha nem csinálom, nem is jutok előrébb.

A panelos kutya-levitel közel sem azonos azzal a kirándulás jellegű öröm-sétával, amit azok engedhetnek meg csak maguknak, akik kertes házban laknak. Itt megjegyzem, hogy a kerti kutyáknak is nap 2-3 sétára szükségük van. A különbség annyi csupán, hogy nem ettől függ a gazda élete.

Panelkutyásként minden, amit teszek, a kis kedvenceimnek van alárendelve. Az egész napom egy nagy visszaszámlálás 2 kutyasétáltatás között.

Három kutya sétáltatása kerékpárral a hatékony lemozgatás érdekében
A kutyáknak nagy a mozgásigénye. Ezt én kerékpáron biztosítom nekik.

Hogyan lehet kitörni a panelkutyás élet rabszolgaságából?

Cuki kutyus bociszemekkel néz egy doboz DXN Spirulinával a mancsai közt
A DXN Spirulinát a kutyáim is szeretik 🙂

Mi jelenti a megoldást?

Szabadabb, tartalmasabb életet akarok magamnak és a kutyáimnak is.

Azt akarom, hogy akkor tudják elvégezni a dolgukat, amikor szükségét érzik, ne kelljen 9-10 órán át visszatartaniuk.

Mert megteszik értem, ügyesek, csupa szív, jó szándékú kis lények. Tartozom annyival nekik, hogy megteremtem a pénzt egy szép kis kertes házra, ahol majd kertben futkározhatnak, és végig aludhassák a napot ugyanúgy, mint a panelszobájukban, csak anélkül, hogy szorongatniuk kéne. 

Kertes házra viszont jelenlegi tanári főállásomban lehetetlen megkeresni a pénzt.

Hogyan lehet egy szép kis kertes házam?

14 év iskolai angol tanítás után rádöbbentem, hogy nem jutottam egyről a kettőre, egyre több szabadidőmet veszi el, és ráadásul még nyugdíjunk sem lesz. 

A lehető legjobb iskolába, Hejőkeresztúrba vezérelt a sors, és itt mutatta be nekem kollégám (aki most már a szponzorom) nagyon szerényen, szimpatikusan a DXN Ganoderma kávés online Network Marketing üzletet. Alaposan utána olvastam a dolognak, kipróbáltam és első csészére beleszerettem a DXN egészséges kávéjába.

Nem ígérgetnek semmit, de ha megdolgozom érte, meglesz a jutalma, ezt a példát látom mind a magyar, mind a külföldi DXN hálózatépítőtől. Nagyon fontos az is, hogy a termékek beváltak nekem is, rendkívül pozitívak a DXN termék- tapasztalataim.

Kutyák hűsölnek a miskolci Csorba tó partján
Kutyáim hűsölnek a miskolci Csorba tó partján.

Szóval akkor a DXN is egy MLM üzlet?

Igen, a DXN is a mindenki által utált MLM rendszerben működik. Rengeteg kérdés merül fel ezzel az egyébként teljesen legális, becsületes üzleti modellel kapcsolatban. Ide kattintva olvashatsz néhányat: Multi-level Marketing és piramisjáték.

Miért választottam kutyatartóként a DXN üzletet?

Tartalmasabb és több szabadidőt akarok a kutyáimmal is eltölteni, utazni, kirándulni menni. Ezeket bizony a jelenlegi napirendem miatt nem tudom megvalósítani, alapból komolyabban, több napra elutazni a kutyák miatt nem tudok.  

Rövidtávon úgy döntöttem, lemondok bizonyos dolgokról a hossz távú szabadság érdekében. Ezért fogtam bele a DXN-es online vállalkozásba. És természetesen azért is, mert jó a kávé 🙂

Megjegyzés:

Időközben jól alakultak a dolgaim, költözés előtt állunk, családi házba. Nagy előrelépés ez, sok év halogatás és szenvedés után, de valószínűleg most jött el az ideje, hogy egy, mostani anyagi helyzetemnek megfelelő házat találjak. Még egyelőre Miskolcon vagyunk, de ez csak egy apróbb szakasz az életünkben. Megyek tovább az álmaim felé, hajrá DXN!

Ez az átszerkesztett blogbejegyzés az előző oldalamról való, 2016. 11. 06-én tettem fel eredetileg.