Ki lehet sikeres a DXN gombáskávé üzletben?

A DXN Ganoderma gyógygombás kávé üzletben engem két roppant egyszerű dolog fogott meg az elején. Két rövid szó:

Kávé és üzlet.

Nem kell valami nagyon bonyolult dologra gondolnod neked sem. A kávé egy egyszerű dolog, nem kell sok magyarázat hozzá. Ez az egyszerűség átterjed a DXN üzleti lehetőségre is. Van rá egy jó kis szlogen, leírom angolul, mert jól hangzik, aztán lefordítom magyarra is.

Drink it, share it, prof-it.

Igyál gombáskávét, oszd meg a terméktapasztalatod másokkal, és profitálni fogsz belőle. (Kicsit körülírta, mert szerintem magyarul az „idd, oszd, profitálj” talán nem hangzik olyan jól, de biztos vagyok benne, hogy átjött a lényeg.)

Igazából ilyen egyszerű a DXN biznisz. De még mindig ott lebeg a fejekben, hogy

„Jó-jó, értem, de én tudnám ezt csinálni? Vajon nekem találták ezt ki? Meg van hozzá a képességem?”

Gondolom, ha már valaki ilyeneket kérdez, akkor lát valamit a DXN-es egészséges kávé üzletben. Fény derül mindjárt a titokra!

A DXN tuti nekem való! 🙂

Milyennek nem kell lennem a DXN MLM-hez?

Most leírom, hogy mi nem szükséges ahhoz, hogy valaki tudjon foglalkozni a DXN Ganoderma kávé üzlettel és még pár előnyt:

  • Nem kell szupererőkkel rendelkezned.
  • Nincs szükség egyetemi diplomákra.
  • Nem kell izmosnak lenned.
  • Nem kell öltönyt viselned és tapsikolós rendezvényekre járnod.
Nem vagyok egy tipikus üzletember, az már szent 🙂

A DXN üzletet sokféleképpen lehet csinálni

A DXN Ganoderma MLM üzlet nagyon sokoldalú, és sokféleképpen lehet csinálni. Nincsenek bemagolni való kommunikációs technikák. Már magában ezt fantasztikusnak tartom, nem is beszélve arról, hogy nem kell pénzt befektetni, nem kényszerítenek semmire és soha sem esik vissza az ember egy szintről, amit már egyszer elért.

Megvannak a saját módszereim, amelyek jól működnek számomra. Miért? Mert szeretem úgy csinálni az üzletet, ahogy csinálom, például azzal, hogy ezt a blogbejegyzést megírom a honlapomra.

DXN Ganoderma kávé és jégkrém
Ami jár, az jár! 😀

Folytathatnám a listát, és itt felsorolhatnám a még jó pár dolgot, de én inkább leegyszerűsíteném. 

Bárki sikeres lehet a DXN Ganoderma üzletben, aki hajlandó két dolgot csinálni! 

Két dolog nagyon fontos a DXN üzlet sikerességéhez: az első a személyes terméktapasztalat, a második a tanulás.

Személyes DXN terméktapasztalat

A DXN egy termékalapú üzleti vállalkozás, így a saját terméktapasztalatával hiteles lehet az ember akkor is, ha még kezdő, mindenféle üzleti tapasztalat nélkül.

Ha tetszik, ízlik valamelyik DXN termék – nem feltétlenül több tucat vagy az összes, de legalább egy – akkor tud az ember hitelesen kommunikálni a DXN-ről. Csak úgy ajánlhatok valamit teljesen őszintén, ha magam is szívesen fogyasztom, használom.

Tanulás a DXN üzletben

Tudom, mindenkinek elege van az iskolából. Megnyugtatásképpen elmondom, hogy nem kell ismét iskolapadba ülni, vagy fizetni a tudás megszerzéséért. Ha valakiben van hajlandóság, hogy folyamatosan tanuljon és fejlessze magát, akkor tud előre lépni. Ez nem csak a DXN-re igaz. Egy egyszerű példa saját magam életéből:

Megtanultam képet szerkeszteni

Mikor frissen regisztráltam a DXN-be, elbátortalanított a sok, nálam jóval előrébb járó üzletépítő online megjelenése. Csodáltam a sok szuperül megszerkesztett képet is. Először, szégyenszemre innen-onnan letöltöttem képeket, azt se nagyon tudtam, hogy azon kívül, hogy nem etikus, akár szerzői jogokat is sérthetek vele, de ami talán még rosszabb: a Google a duplikált tartalmakat lebünteti a fenébe. Gyorsan akartam haladni, és azt hittem, megspórolhatom a munkát. Nem így van. Más tollával ékeskedve, sokak által használt fotókkal nem fog a honlapom a keresőben jobb helyen felbukkanni.

A DXN online üzletben fontos az egyediség, az egyéniség

Ha az ember egyedi akar lenni, akkor meg kell tanulnia például képet szerkeszteni, normális fotókat készíteni. Ahhoz képest, hogy honnan indultam, mára elég rutinszerűen szerkesztek képeket. Folyamatosan tanulok, mert ahogy a világ is változik, nekem is fejlődnöm kell, hogy elérjem a céljaimat a gombáskávé üzletben. Másrész sokkal jobb érzés látni a kész megszerkesztett fotót, ami lehet, hogy nem tökéletes, de ez enyém, én szerkesztettem, az én munkám van benne, és nincs még egy ilyen a Földön.

Kedvencem a Duolingo: az online nyelviskola
Önképzés több forrásból

Nem kell több száz oldal vastag könyveket elolvasni feltétlenül. Lehet például YouTube videókból is megtanulni, hogy kell átlátszóvá tenni egy kép hátterét. Ilyenekre is gondolok a tanulással kapcsolatban.

Ha valaki nagyon akarja a DXN-es passzív jövedelmet, akkor lehet, hogy még arra is ráveszi magát, hogy néha olvasson pár oldalt olyan könyvekből, amikről úgy gondolja, segítenek az online üzletépítésben. Kezdetben talán fura lesz, de később már rendesen szomjazza az ember a tudást, legyen szó bármilyen forrásról. Az is lehet, hogy elkezd idegen nyelvet tanulni, mint én.

Ez az átszerkesztett blogbejegyzés az előző oldalamról való, 2017. 10. 28-én tettem fel eredetileg.