Hatékonyság a DXN lúgosító kávés online MLM üzletben

Miért tetszik nekem annyira az Online Network Marketing?

Azon kívül, hogy nem akarok otthoni bemutatókra hívni ismerősöket, barátokat, és személyes „üzleti beszélgetéseket” lefolytatni előzetes telefonos egyeztetés után, van még egy nagy előnye annak, hogy a DXN-nel online is tudom építeni a hálózatomat, és ez nem más, mint a megnövekedett hatékonyság.

Egyik legjobb barátom a számítógép… 🙂

A személyes megbeszélések száma korlátozott

Barry Allen (The Flash) és én futunk
Flash és én futóversenyen. Én lettem a második. 😀

Sajnos én személyesen véges számú beszélgetést tudok lefolytatni egy nap, mivel egyszerre csak egy helyen lehetek ott.

Nem a D.C. Comics Central City-jében vagyunk, a StarLabs-ben, ahonnan Barry Allen, a Flash (Villám) különböző idővonalak és Földek között rohan a fénynél is sebesebben.

Az internet növeli a hatékonyságot

Amit egyszer feltöltök az internetre, azt végtelenszer meg lehet nézni, végtelenszer át tudom küldeni emailben, Skype-on vagy Messengeren. A honlapom és a videóim, amit egyszer megszerkesztettem, felvettem, megvágtam, feltöltöttem, engem helyettesítve tájékoztatást adnak a DXN termékekről és az üzleti lehetőségről.

Több idő jut másra

Ha valaki ezeket alaposan átolvassa – mindenkit erre buzdítok – akkor neki is és nekem is kevesebb idejébe és energiájába kerülnek a következő lépések, illetve több idő jut azokra a kérdésekre, amikre nem talált választ az oldalamon. Szeretem az ilyen kérdéseket illetve az őket feltevő embereket, mert ez azt mutatja, hogy alaposan tanulmányoztak mindent, megfogta őket a DXN valamelyik aspektusa és vannak önálló gondolataik. Ezen kívül nekem is mutatnak egy irányt, hogy miben kéne fejlődnöm.

A hatékonyság is jó példa és másolható

Azt akarom, hogy a lehető leghatékonyabb legyek a DXN üzletemben, és szeretném, ha partnereim is hatékonyak és ez által sikeresek lennének. Ehhez szükséges alaposan áttanulmányozni a weboldalaimon található összes információt. Nem csak a fenti menüket, hanem a weboldalak teljes tartalmát. Érdemes a blogjaimat is böngészni visszamenőleg.

Természetesen ez nagyon sok, de nem kell sietni vele. Olvasd el, amikor csak akarod, és amennyit csak akarsz, de kérlek, tanulmányozz mindent. Azért szerkesztem a weboldalaimat, azért blogolok és töltök fel különböző új videókat, ami, amellett, hogy mindez hatalmas munkaterhet vesz le a vállamról, a Te idődet és energiádat is megkíméli.

Lehet, hogy pont ezért fog neked is tetszeni az internetes hálózatépítés a DXN-nel?

DXN kapcsolatfelvétel
…két gombáskávé közt 🙂

A weboldalam alvás közben is dolgozik

Nem kell személyesen ugyanazt 8679-szer elmondanom, a honlapjaim ott vannak az interneten, és akkor is tanulmányozhatóak, ha én éppen alszom.

A Te idődet is megspórolom vele, hiszen nem vagy fizikálisan hozzám kötve, mert a honlapomon ott van a válasz a kérdéseidet. Ha olyan kérdésed van, amire nem találod meg a választ, akkor is szívesen segítek.

Tények a DXN-ről. amelyek alapján ésszerűen tudsz dönteni

Racionális döntés: igen vagy nem?

Vágjunk bele! Ha valaki a honlapom alapján érdeklődik a DXN termékek és a hálózatos értékesítés (Network Marketing) üzleti lehetőség iránt, akkor megtehetjük a következő lépést.

Ha nem, akkor is minden rendben van. Nem vesztegettük egymás értékes idejét, mert weboldalaim tökéletesen képesek arra, hogy általuk valaki olyan ésszerű döntést hozzon, amely a legmegfelelőbb az ő számára.

Lehetsz DXN kávéfogyasztó üzletelés nélkül is

Nem kötelező „bizniszelni”, árulni a kávét ahhoz, hogy valaki saját és családja fogyasztására való DXN termékeket törzsvásárlói áron be tudja szerezni. A DXN-es tagság nem kötelez üzletépítésre. bárki lehet boldog, egyre egészségesebb DXN termékfogyasztó! 🙂

30 másodperces prezentáció a DXN ganodermás kávé üzletről
Az online gombáskávé üzlet nem zárja ki a személyes kommunikációt

Nem vagyok azért teljesen elérhetetlen, annak ellenére, hogy fent csak azt hangoztattam, hogy az oldalamat kell olvasni figyelmesen.

Igen, szívesen válaszolok a kérdéseidre telefonon, Skype-on vagy akár személyesen is. De mielőtt erre sor kerülne, egy dolgot szeretnék kérni tőled:

Kérlek, írd össze a kérdéseidet miközben átolvastad az összes információt. Így biztos nem marad ki semmi fontos. Szégyenszemre én is elfelejtek ezt-azt, és inkább leírom valahova, hogy ne kelljen észben tartani. 🙂

Küldd el nekem emailben a kérdéseidet, hogy fel tudjak rá készülni. Lehet, hogy olyan kérdésed is lesz, amire nem tudnék személyesen azonnal válaszolni, és nekem is utána kell néznem.

Ez az átszerkesztett blogbejegyzés az előző oldalamról való, 2017. 10. 28-én tettem fel eredetileg. Egy másik írásom második fele, mert úgy gondoltam, ezt jobb egy külön blogba berakni, mert az előzőhöz annyira nem illett oda.