DXN Ganoderma kávé készítése hideg vízzel

A DXN Ganodermás Kávékirály Öfelsége :)
Csak mosolyogni tudok, ha gombáskávé van a kezemben 🙂

Finom a hideg gyógygombás kávé?

Feloldódik rendesen a ganodermás kávé hideg vízben?

A kérdésekre a legkönnyebben úgy kapjuk meg a választ, ha kipróbáljuk. Én is ezt tettem, ahogy ez a lenti YouTube-videómban látható.

Nyáron egyébként is inkább hideget szoktam inni.

Miért is ne tenném ezt az egyik kedvenc DXN italommal, a ,,három-az-egyben” ganodermás kávéval? 🙂

Mire van szükség a hideg DXN kávé elkészítéséhez?

Nem kell nagyon bonyolult dolgokra gondolni. A DXN üzlet is nagyon egyszerű, a termék mindig működik, akármilyen agyalágyult videót is csináljak, hehe.

Nagyon szeretem, hidegen-melegen: DXN Lingzhi Coffee 3in1
A hideg DXN kávé elkészítéséhez szükséges dolgok a következők:
  • egy, lehetőleg nagyobb szájú flakon vagy kulacs,
  • egy, esetleg több adag (tasak) a kedvenc DXN lúgosító kávédból,
  • hideg víz

Szépen össze kell rázni, ennyi az egész. Nem kell egy fél konyhát, vízforralót, termoszt, mikrót magunkkal vinni, de még csak olyan helyen sem kell járnunk, ahol ezek adottak. Ha a fenti 3 dolog adott, akkor tuti nem marad a kávéimádó szomjan! 🙂

Akkor és ott kávézok, ahol éppen kedvem tartja, számomra ez is egy hatalmas öröm! Igaz, télen vagy hidegebb időben jó egy forró csésze gombáskávé, de nagyon örülök ennek a kicsi, de számomra mégis oly örvendetes felfedezésnek, hogy hideg vízzel is bármikor el tudom készíteni a kedvenc DXN pecsétviaszgomba kivonat tartalmú lúgosító kávémat.

A DXN kávémat még egy második világháborús ágyún is el tudom készíteni kávéfőző nélkül is!
A DXN kávémat még egy második világháborús ágyún is el tudom készíteni kávéfőző nélkül is! 🙂

Bele tudom képzelni magam bárki bőrébe, legyen az egy taxis, buszvezető, kamionos, biztonsági őr, pénztáros vagy tanár. Lehet az ember nézőként kosár- vagy focimeccsen, utazhat buszon, vonaton, lehet egy BMX Flatland-es, vagy bármely sportoló edzés közben vagy után, aki megkíván egy frissítőt és nem az oly divatos energiaitalokat választja. A szituációkat a végtelenségig sorolhatnám.

Persze feltalálták már a termoszt vagy a zárható utazóbögrét is, szóval, aki úgy érzi, hogy forró, vagy sokáig meleg kávét akar, az is meg tudja oldani. De emellett nekik is milyen jól jöhet ,,vészhelyzetben” és szinte megnyugtat a tudat, hogy bármikor előkapok egy tasak DXN kávét, összerázom vízzel és meg vagyok mentve, jó hangulat, jó közérzet biztosítva, felfokozva! 🙂

Ez az átszerkesztett blogbejegyzés az előző oldalamról való, 2017. 06. 19-én tettem fel eredetileg.