A DXN jutalékrendszere

Hogy lehet pénzt keresni a DXN gombáskávé üzlettel?

A legfontosabb tudnivalók a DXN jutalék rendszeréről

Néhány szóban beszéljünk a mindenki által utált MLM üzletről és az MLM-jövedelmekről.

A Multi-level Marketing (MLM) üzletben egy bizonyos teljesítményszint elérése után lehet jó pénzt keresni. Akár olyan sok pénzt is, amit a hozzám hasonló földi halandók mind-mind átverésnek tartanak, hiszen nem ebben nőttünk fel.

Ezért szerintem semmi értelme azt számolgatni, hogy mennyit keres az ember akkor, ha néhány törzsvásárlója rendel néha magának egy-két doboz Ganoderma kávét. Megsúgom: ez szinte jelentéktelen összeg, nem érdemes róla beszélni.

Ne áruld a DXN termékeket!

Tudom, ez most nagyon furcsán hangzik, hiszen a jutalék a termékforgalomból képződik, ahhoz pedig az embereknek vásárolniuk kell. Kifejtem kicsit bővebben.

Az MLM-üzletben a pénz eleinte a direkt értékesítésből, az árrésből származik. Megveszem nagykereskedelmi áron, és eladom fogyasztói áron. De ezt a saját érdekedben ne tedd! Ugyanis, ha nem építesz hálózatot, ugyanoda jutsz, mintha bármi más ügynöki munkával foglalkoznál: ahhoz, hogy bevételed legyen, el kell adnod. Ha jól gondolom, az emberek többsége pont azért csatlakozik ehhez az üzleti formához, hogy passzív jövedelemre tegyen szert, hogy anyagilag függetlenné váljon. Ráadásul nagy részük nem akar eladni sem! Ezért ne áruld a termékeket! A törzsvásárlói lehetőséget kell „eladnod”.

Én azt javaslom: a kedvezményes vásárlási lehetőséget kínáld és a ne a terméket; még akkor sem, ha valaki nem akar hálózatot építeni (vagy csak még nem tudja), csak saját fogyasztásra kell neki a termék.

Pár törzsvásárló természetesen belefér

Az persze „belefér”, ha van az embernek pár vevője - nekem is van - akik nem akarnak regisztrálni, de passzív jövedelem szempontjából az az optimális, ha a hálózatomban leadott rendelések vannak túlsúlyban a személyes eladásokkal szemben. Kicsit viccesen: ha valaki venni akar tőlem havonta egy doboz kávét, és nem akar regisztrálni, még jó, hogy nem fogok neki nemet mondani! 🙂

A másolódás, mint legfontosabb dolog a Network Marketing-ban

Tehát pár eladás még oké, de arra kell vigyázni, hogy ne ez legyen a cél! Miért?

Mert az MLM-ben a legfontosabb dolog a másolás. Ha én görcsösen terméket árulok, ezt fogják másolni, illetve nem, mert senki sem akar egy görcsös, erőltettet üzlethez csatlakozni, főleg az nem, aki alapból utál bármit is eladni.

Ha lazán, nyugodtan kínálod fel a törzsvásárlói lehetőséget (és nem a terméket!), az szimpatikus lesz. Tetszeni fog az embereknek, és ők is akarják csinálni, hiszen látják rajtad, hogy jól érzed magad a DXN üzletben.

Kötelezettségek, elvárások a DXN kifizetési rendszerében…

Ismét remek hírem van: nincsenek!

Számomra az egyik legfontosabb pont a legtöbb általam ismert MLM rendszerrel ellentétben az, hogy a DXN-nél nincsenek kötelezettségek és elvárások, csak lehetőségek!

Én viszont annyira szerelmes lettem a gombáskávéba és az ingyenes, profi honlapokba, hogy a teljesség kedvéért hozzá kell tennem, hogy én akkor is belevágtam volna, ha ez nem így lenne. A DXN Ganoderma kávéja, mint az egészséges, lúgosító, vérnyomásszabályozó kávé önmagában is garancia a sikerre, ha valaki keményen dolgozik.

Mi a baj a kötelezettségekkel az MLM-ben?

De nézzük a kötelezettségeket, amelyek a legtöbb hálózatépítő kedvét szokták szegni, pedig a sikeresek szerint e nélkül nincs eredményes üzlet. Én az utóbbi felfogással nagyban vitatkoznék. Lehet, hogy egy ideig be lehet valakit kényszeríteni bizonyos teljesítménybe, de hosszú távon csak a saját, belső motivációval rendelkezők maradnak fenn.

A saját, belső motivációt pedig nagyon nehéz (vagy lehetetlen) külső ráhatással tartósan megteremteni. Vannak profi szakemberek, motivációs trénerek, akiknek a segítségével ideiglenesen látványos eredményeket lehet elérni, de ez kevés az igazi sikerhez.

Kicsit leegyszerűsítve: a motiváció egy idő után lekopik, mint a zuhanyzás hatása. Ha nem rendszeres, akkor nem ér semmit. Ezért kell, hogy belülről fakadjon. Az eredményhez a te, őszinte meggyőződésedből fakadó hited és kitartásod kell, és nem egy kötelezettségekkel, teljesítménykényszerekkel teli akadálypálya.

A hálózatépítést szinte kivétel nélkül mindenki – én is - egy állás mellett kezdi el. Szerintem szívatják mindenkit eleget a munkahelyén, miért kéne még ezt a szabadidejében épített Network Marketing (MLM) üzletben is elszenvednie?

A DXN-nél bárki építhet üzletet

A DXN kifizetési rendszerében nem különböztetünk meg törzsvásárlói és üzletépítői szinteket. Tehát aki törzsvásárló lesz, az üzletet is építhet.

Ha valaki jutalékot szeretne kapni a saját vásárlásai után, egy adott hónapban 100 pontértékben „kell” vásárolnia.*

Minden terméknek van pontértéke. Hangsúlyozni szeretném, hogy a havi 100 pont vásárlás csak akkor lényeges, ha az ember további visszatérítést szeretne kapni a saját vásárlásából az adott hónapban. Ha valaki nem teljesíti ezt a feltételt, nem történik semmi más, csak abban a hónapban nem lesz bónuszra jogosult.

*Azért tettem idézőjelbe azt, hogy „kell”, mert nem kötelező minden hónapban rendelni, és nincs alsó határ sem: akár egy doboz kávét vagy szappant is lehet, ha csak annyira van szükség.

Ha valaki a hálózatában található emberek vásárlásai után is szeretne jutalékot kapni, a hálózatának összesen 200 pontértékben kell vásárolni, vagy saját számláján kell lennie 300 pont értékű rendelésnek.

Tudom, ez most kínai - legalábbis nekem az volt, és többször is rákérdeztem a szponzoromnál - de ezzel ráérünk még, miután kipróbáltad a gombáskávét! 😉

A DXN-nél nincs visszaesés, nincs nullázódás!

A vásárlásért járó pontok nemcsak hónapon belül, hanem folyamatosan összeadódnak, tehát ha valaki egy adott hónapban pl. 100 pontértékű saját, a hálózata pedig összesen 800 pontértékű vásárlást bonyolít, a következő hónapot már 900 pontos szintről kezdi, és ami a legszebb: soha sem esik vissza egy, már korábban elért szintről, tehát a pontok soha sem nullázódnak!

A DXN előtt volt egy másik próbálkozásom, ahol sajnos minden hónapban nulláról kellett indulni és újra és újra megküzdeni egy szintért, amit már korábban elértem. Ez nagyon megnehezítette a dolgom és nem hatott rám egyáltalán motiválóan.

A DXN MLM rendszerének előnyei

A DXN MLM-rendszere mentes az olyan kényszerítő eszközöktől, mint a megelőzés, leválás, havonta nullázódás, kötelező kvalifikáció stb., amit más MLM-hálózatokban megszokott. Ráadásul az egész, alattam lévő hálózat forgalmából részesülök, végtelen mélységig és szélességig!

Bónuszok (jutalék) a DXN MLM rendszerében

A DXN MLM-üzlete többféle hálózati bónuszból áll. A DXN marketingtervében minden részletesen megtalálható, az alábbi százalékok csak egy apó betekintés adnak. Mindjárt felsorolom őket, de először megmutatom azt, ami szerintem egy korszakalkotó dolog!

Nemzetközi nyereségrészesedés

Ezek közül én egyet emelnék ki, ami számomra hatalmas dolog: a nemzetközi nyereségrészesedést.

Ezt azt jelenti, hogy egy adott szint felett az üzletépítő pénzt kap az egész DXN adott havi forgalmából. Tehát nem csak a saját hálózatáéból, hanem abból a forgalmából is részesül, amit a DXN összes hálózatépítője lebonyolított. Más szóval: jutalékot kapok a „keresztvonalak” forgalmából is! Ez óriási, hiszen a legtöbb MLM üzlet alapja az, hogy csak a saját hálózatom forgalmából részesülök! A DXN-nél meg arra is van lehetőség, hogy az egész cég forgalmából is keressek pénzt, ami nem kevés!

Nézzük a DXN bónuszokat:

Csoport bonusz (havi 100 PPV és 300 PGPV): 6% - 21%

Igazgatói Csoport bonusz: 25% - 37%

Fejlesztési bonusz: 15 %

Nemzetközi profit osztalék: 2 %

Vezetői bonusz: 15%

Utazási Szeminárium Ösztönző: 2%

Egyszeri Készpénz Ösztönző

Egyszeri Utazási Ösztönző

 

Minden teljesítményhez (elért pontértékhez) tartozó jutalékszint és az alattad lévő munkatársad által elért jutalékszint közötti különbség lesz a jövedelmed a hálózatodban elért havi értékesítések függvényében.

A Star Agent (igazgatói), majd a Star Diamond (gyémánt igazgatói) szint elérésétől különböző vezetői bónuszok járnak, amelyek már nem hálózati mélységekhez kötöttek, hanem a teljes csoportforgalom után járnak. Az igazgatói szintek elérésének feltétele, hogy különböző ágakon, milyen igazgatók helyezkednek el alattad.

A további részletes leírást megtalálod a DXN Marketing Tervben.

Optimális hálózatépítés a DXN üzletben

A legfontosabb a gyors start!

Az MLM-üzlet lényege a másolódás. Minél több időt tölt el valaki az üzletben eredmények nélkül, annál nehezebb lesz hitelesen kijelentenie ennek az üzletnek a nagyszerűségét. Ha viszont azt látják a megszólított emberek, hogy milyen könnyen és gyorsan épül a hálózata, ők is szívesen csatlakoznak.

Legyen mindenhol ott a weboldalad címe

Ne feledd, csak akkor nem lesznek új törzsvásárlóid, új munkatársaid, ha eltitkolod ezt a lehetőséget! Tedd láthatóvá az emberek számára a honlapod címét. Legyen benne a köztudatban az, hogy mivel foglalkozol. El is mondhatod az embereknek személyesen, ha ez neked kényelmes, vagy elküldheted egy email-edben az aláírásodba beágyazva. Facebook-on be lehet rakni a weboldalad „munkahelyednek. Számtalan lehetőség létezik.

Ha erőlködés nélkül, nyomulásmentesen építed az üzleted, meglátod, úgy, mint te, ők is csatlakozni akarnak majd a DXN nagyszerű rendszeréhez. 🙂