DXN: a piacvezető Ganoderma vállalat

Dr. Lim, a malajziai DXN Ganoderma vállalat alapítóelnöke
Dato' Dr. Lim Siow Jin, a DXN alapítóelnöke

Dato' dr. Lim Siow Jin,

a DXN alapítóelnöke

A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato'dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gyógygombák emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a Ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton, hogy a gyógynövények királyának tartott Ganoderma - vagy más néven Reishi/Lingzhi - gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

A DXN a Ganoderma gyógygomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül az előkelő 15. helyet foglalja el.

A DXN Holdings Berhad irodaépülete
A DXN vállalat malajziai központja

A DXN működési elvei

A malajziai DXN cég három fő koncepció alapján működik:

DXN One Dragon Egy Sárkány koncepció
DXN One Dragon Egy Sárkány koncepció

One Dragon: Egy sárkány

A DXN termékeivel kapcsolatos egész folyamatot - a termesztést, a feldolgozást és a marketinget - egyedül a cég végzi, szigorú minőségellenőrzés mellett.

One Mind: Egy tudat

A DXN vállalatnál mindenki egységesen csak az üzletre összpontosít. A DXN célja embereken segíteni, és nem hagyjuk, hogy a világot megosztó dolgok eltereljék erről a figyelmünket.

DXN One Mind - Egy Tudat koncepció
DXN One Mind - Egy tudat: az üzlet van a fókuszban

One World, One Market: Egy világ, egy piac

Az egész világra kiterjedő csatlakozási lehetőség és bónuszrendszer minden törzsvásárló számára. A cég nem tesz különbséget országok, nemzetek és vallások közt. Az egész világgal szeretné megismertetni a Ganoderma gyógygomba és a többi DXN termék jótékony hatását és üzleti lehetőségét. Célunk, hogy az emberek egészségben és jómódban éljenek mindenhol.

DXN One World, One Market - Egy világ, egy piac koncepció
DXN One World, One Market - Egy világ, egy piac koncepció

Mitől különleges a DXN Ganoderma ültetvénye?

A DXN Ganoderma ültetvénye számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik, melyek biztosítják a csúcsminőségű Ganoderma termesztését. Az ültetvény Malajziában, Kedah államban, Alor Setar nagyvárosban található. Ezek a különlegességek a következők:

DXN Ganoderma farm, Malajzia
A DXN egyedülálló Ganoderma gyógygomba farmja

Megfelelő klíma: a malajziai forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban

Tiszta víz: 7.0 7.9 pH fenntartásával

Friss levegő: az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől. Ez biztosítja a méreganyag mentességet a DXN termékeiben

Bio termesztés: a Ganoderma termesztéséhez természetes anyagokat, rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel a gyógygombában több, mint 200 fajta elsődleges és másodlagos összetevő jön létre: enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a Ganoderma  gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.

Szövet kultúra módszer: 2 millió csúcsminőségű Ganodermát termesztenek az alor setar-i ültetvényen.

Felfüggesztett Elrendezési Módszer: azért használják, hogy a talajból a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a Ganodermával, így annak növekedése a legoptimálisabb körülmények közt biztosított.

A DXN tanúsítványai

A DXN vállalat és alapítóelnöke, Dato’ Dr. Lim Siow Jin számos nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal és oklevéllel rendelkezik. A teljesség igénye nélkül felsorolok néhányat.

DXN MS ISO 14001:2004 tanúsítvány
A DXN környezetbarát cég, ezt bizonyítja az ISO 14001 tanúsítvány.
MS ISO 14001:2004

A DXN Ganoderma ültetvénye a legnagyobb ültetvény Malajziában. Egy 70 hektáros területen fekszik és elsőként kapta meg a MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd's Minőségbiztosítótól 2000 júliusában.

Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes Ganoderma művelési folyamat megfelel a MS ISO14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.

MS 1529:2001

2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe. Ez azt jelenti, hogy megfelel az MS 1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is.

MS ISO 9001 2000

A DXN a Lloyd's Minőségbiztosítótól megkapta a MS ISO 9001 2000 oklevelet 1999 szeptemberétől a megfelelő gyártás, kiszolgálás és rendszeres, jól dokumentált eljárások alapján.

TGA

A DXN 34.000 négyzetméteren elterülő gyógyszerészeti gyárát világszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első Ganoderma feldolgozógyár Malajziában, ami megkapta a TGA (Therapeutic Goods Administration - Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól.

DXN MS ISO 9001 2000 tanúsítvány
DXN MS ISO 9001 2000 tanúsítvánnyal rendelkezik a megfelelő gyártás, kiszolgálás és rendszeres, jól dokumentált eljárások alapján
DXN TGA tanúsítvány
DXN Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele -oklevél
DXN GMP Jó Gyártási Gyakorlat tanúsítvány
DXN GMP Jó Gyártási Gyakorlat tanúsítvány
GMP

A DXN legelsők között kapta meg a GMP (Good Manufacturing Practice - Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától. Ide tartozik a DXN kávét feldolgozó gyára, mely 42.000 négyzetméteres beépített területen taláható világszínvonalú létesítményekkel, ahol a DXN étel-és italtermékeit állítanak elő.

 

DXN újonnan alapított gyára kozmetika részlegből, valamint gyümölcslé- és enzimgyártó részlegből áll. A kozmetikai termékek gyártása megkapta a GMP oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától 2007 augusztusában. Ez a gyár hozzávetőlegesen 70.000 négyzetméteres területen fekszik.

DXN MS ISO/IEC 17025 tanúsítvány
A DXN vegytiszta laboratóriumi körülmények közt működik.
MS ISO/IEC 17025

DXN Holding Berhad (a cég hivatalos neve) Laboratórium Osztálya 2006. július 17-én megkapta a MS ISO/IEC 17025 Akkreditációs Oklevelet a műszaki megfeleléséért, meghatározott műveleti hatóköréért és a laboratórium minőség kezelőrendszerének működéséért.

A DXN vállalat oklevelei
A DXN folyamatosan bővülő ,,oklevél-gyűjteménye". 🙂

A DXN küldetése

A DXN küldetése a kutatás és fejlesztés, hogy ezáltal folyamatosan biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását. A cég ezen közös erőfeszítése a kutatásban és fejlesztésben azt eredményezi, hogy a DXN termékei megfelelnek a legmagasabb nemzetközi szabványnak és annyira természetes eredetűek, amennyire csak lehetnek.

A cég malajziai központja a levegőből nézve, a csodálatos DXN Ganoderma hazája
A DXN vállalat festői környezete madártávlatból Alor Setar-ban, Malajziában.

Környezet- és egészségbarát gyártás

A kutatás és fejlesztés szintén kihangsúlyozza a DXN hosszútávú célkitűzését, hogy elsődleges fontosságúnak tekinti a környezetbarát gyakorlatot és emberi egészséget a gyártás minden fázisában.

Nemzetközi üzletépítés

A DXN Holdings Bhd. a legelső MLM vállalat, amelyik elindította az „Egy Világ, Egy Piac" koncepciót, ami lehetővé teszi bármely országból származó disztribútornak, hogy közvetlenül szponzoráljon új disztribútort helyi vagy nemzetközi szinten. A DXN Malajzia piacvezető MLM termék exportőre.

Mit jelent a DXN-kifejezés?

A DXN a DEXIN kínai kifejezés rövidítése, amely megbízhatóságot, becsületességet és erényt jelent.

A DXN logója

A DXN Holdings Berhad Ganoderma vállalat logója
A DXN logója számos jelentést hordoz magában

A zöld színű fa a DXN piacának dinamikus növekedését és terjeszkedését szimbolizálja.

A zöld ágak a DXN szilárd elhatározását jelentik a növekedésre. A cég elszántan törekszik a kiválóságra az egészség alapú iparban. A DXN logójában a növekvő zöld ágak a Ganoderma gyógygombát szimbolizálják.

A piros tűz a vállalat harcos szellemét szimbolizálja.

A piros ovális forma, olyan, mint a felkelő nap, mely a dinamizmust, eltökéltséget és a kitartást jelenti a DXN víziójának megvalósításához.

A kék színű víz az erőteljes fejlődések alapja.

A kék vízszintes vonal a DXN vállalatot szimbolizálja, amely a lendületes üzleti fejlődés erőforrása.