DXN Ganoderma gyógygomba kivonatok előnyei: DXN Reishi Gano (RG) és DXN Ganocelium (GL) porok

Milyen pozitív változás tapasztalható Ganoderma szedésekor?

Ez a gyógygomba ott hat, ahol fáj, ha nagyon egyszerűen akarok fogalmazni. Mindenkinek más problémái vannak, tehát pont azokon a személyes problémákon fogja majd megtapasztalni a pozitív változásokat.

Ganoderma nem a betegségeket, vírusokat öli meg. A testet erősíti meg, ami hatékonyan fel tudja venni a harcot a kórokozókkal, ellenálló lesz a vírusokkal szemben és a test maga győzi le a betegségeket. Felerősíti a különböző gyógyszerek kedvező hatását is, ezért is alkalmazható más kezelések mellett kiegészítésképpen.

Bemutatom a DXN RG (Reishi Gano) és DXN GL (Ganocelium) pecsétviaszgomba porokat:
Tényleg olyan hatékonyan gyógyít a Ganoderma gyógygomba?

Ganoderma lucidumról számos, szinte mesébe illő dolgot lehet olvasni a neten. Vajon mi igaz ebből? Rengeteg MLM vagy egyéb cégtől független tanulmányt írtak már a pecsétviaszgombáról.

A DXN Reishi Mushroom Powder méregteleníti és kiegyensúlyozza a szervezetet

Keleten a Ganoderma lucidum-mal való gyógyításnak 4000 évre visszatekintő hagyománya van. A Nagy Kínai Gyógyszerkönyv is elismerően nyilatkozik róla. A Ganoderma gyógygomba több, mint 200 kiváló gyógynövény közül a Hagyományos Kínai Gyógyászat a legnagyobb elismerését kapta: az előkelő ,,Gyógynövények Királya” nevet kapta. Rengeteg fantázianeve van a Ganoderma lucidumnak, például: a Halhatatlanság Forrása, a Remény Sugara, Császárok Eledele. Kínai neve a Lingzhi, japán neve a Reishi.

Mik a DXN RG por kedvező hatásai?

A DXN Reishi Gano kivonatnak főként a méregtelenítő hatása erős.. A Ganoterapeutánk a Méregtelenítők Királyának nevezi. A DXN RG 3 hónapos Ganoderma gyógygombatestből származó kivonat. 

A DXN Reishi Gano Ganoderma kivonat egészségre gyakorolt főbb jótékony hatásai: 
  • vérkeringés-serkentő
  • sejt-anyagcsere fokozó
  • méregtelenítő
  • élettani folyamatokat harmonizáló

DXN RG (Reishi Gano) Ganoderma gyógygomba kivonat és Takács Gergely, a Kávékirály

Méregtelenítő DXN Ganoderma kivonat
A DXN Reishi Gano (GL) por a Méregtelenítők Királya

Mik a DXN GL por előnyei?

A világos színű Ganocelium kivonat főként a szervezet felerősítésében jeleskedik. Ganoterapeutánk így is nevezi: a Gyógyító, a Kiegyensúlyozó. A DXN GL számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz Oxigénraktárnak is nevezik magas szerves germánium tartalma miatt.

A DXN GL Ganoderma kivonat főbb kedvező hatásai a következők: 
  • erősíti az immunrendszert és az idegrendszert
  • megelőzi a sejt- és szövetdegenerációt
  • méregtelenít,de enyhébben, mint az RG
  • elősegíti a hasnyálmirigy optimális működését
  • csökkenti a vércukor szintet

DXN GL (Ganocelium) pecsétviasazgomba por. Konyhatündér szerepében: a Kávékirály 🙂

A világos színű DXN Ganocelium por a DXN RG mellett kistányéron
A DXN GL por a szervezet kiegyensúlyozója
A Ganoderma kávé a cukorbetegek barátja

Ganoterapeutánk is megerősítette, hogy a DXN kávék amiatt a kis cukortartalmuk miatt nyugodtan fogyaszthatók cukorbetegek által is, főleg, mert a pecsétviaszgomba kivonat a vércukor szintet is beszabályozza. Ha leesik valakinek a vércukra, akkor gondolom ilyen vészhelyzetre ott a csoki a zsebben. Ezt láttam már ismerősöknél. A csokiban is cukor van, jóval több, mint a kávéban. Természetesen cukormentes kávék is vannak a DXN termékkínálatában.

Személyes tapasztalatom a DXN Ganodermával

A Ganoderma szedése kb 3-4 hónapig nem jár látványos eredményekkel, szemben a DXN Ganoderma kávéval, ami már 1-3 doboz elfogyasztása után is pozitív terméktapasztalatot ad. Az első csésze gombáskávénál már éreztem azt, hogy nem csak az íze finom, de szinte selymesen csúszik le és egyáltalán marja a gyomrom, hiszen lúgosít.

Engem elkerülnek messzire a betegségek

Közel 6 éve fogyasztom a kávét, a pecsétviaszgombát valamivel kevesebb ideje. Sosem voltam beteges típus, de tény, hogy egyszer sem voltam táppénzen az utóbbi 6 évben. Meg-meg legyintett ugyan egy-két járvány szele, de ez elkerülhetetlen, ha az ember napi szinten gyerekek, vagy alapból emberek közt mozog.  Komolyan nem voltam beteg. Sportolok is minden nap, ezért elég ellenálló az immunrendszerem. Biztos ennek is szerepe van abban a Ganoderma szedése mellett, hogy elkerülnek a betegségek.

A Ganoderma jótékony hatásának megtapasztalása egy hosszabb folyamat. Normál egészségügyi állapot esetén szokták javasolni, hogy nem is a mennyiség, de inkább a folyamatos szedés a fontos a pecsétviaszgombánál. Persze minél többet szed be az ember, annál hamarabb fog pozitív változást észlelni. Itt nagyon fontosnak tartom megjegyezni, hogy míg egyes vitaminkészítményeknél 3 hónapos kúrákat javasolnak, a Ganoderma bátran szedhető megállás nélkül napi szinten. Semmilyen káros mellékhatása nincs.

A kis fehér műanyag dobozok nagyon értékes dolgot rejtenek: DXN Ganoderma gyógygomba kivonatot!

DXN RG és DXN GL Reishi kivonatok
A DXN RG és GL porokat együt és külön is lehet szedni
Ganoderma kávét fogyasszak, vagy Ganoderma port?

Ganoderma kávé fogyasztásánál hamarabb észlelhető látványosabb eredmény, javulás, mint a sima Ganoderma por fogyasztása esetében. Az én esetemben ez a következőket takarja:

Nem marja a hasam, ezért egyből, ahogy reggel kinyílik a szemem, az első dolgom egy finom ganodermás kávé elfogyasztás. Az, hogy a DXN kávé nem okoz gyomorégést, a Ganoderma lúgosító hatásának köszönhető.

A DXN kávé energizál, de nem pörget túl

Nagyon friss vagyok a DXN kávétól, anélkül, hogy stroke-ot kapnék a heves, kellemetlen szívveréstől, amit még régen a hagyományos – Ganoderma nélküli – kávétól tapasztaltam.

Viszlát magas vérnyomás!

,,Pörget” is azért, hiszen koffeint tartalmaz a DXN egészséges kávéja, de ez inkább hasonlít egy kellemes, felfokozott érzelmi- és tudatállapothoz. Szuperül beszabályozta a vérnyomásom, ami már gyerekkoromban is magas volt.

A Ganoderma hangulatjavító hatású, amit szintén tapasztalok magamon. Azt azért nem mondom, hogy ha néha ,,elgurul a gyógyszerem”, ami mindenkivel előfordul, akkor egy DXN kávétól egyből ,,happy” vagyok, de tapasztaltam már, hogy stresszesebb helyzetben is jobban meg tudom őrizni a humorérzékem, lekezelem a szituációt egy poénnal, és minden rendben megy tovább.

Imádom ezt a ganodermás cappuccino! Egyik kedven gombáskávém, a DXN White Coffee Zhino
A Cappuccino-k Királya: DXN White Coffee Zhino

A Ganoderma méregtelenít: elűzi a haragot és felerősíti a jókedvet

Azt, hogy a ,,pecsétviaszgomba méregtelenít” én még úgy is meg tudnám fogalmazni, hogy elűzi a haragot és felerősíti a jókedvet. Azt megtapasztaltam, hogy a napi mókuskerék okozta stresszt, kellemetlenségeket ugyan nem mindig sikerült még eddig teljesen kizárnom, de lényegesen kevesebbet emésztem magam bizonyos dolgokon, vagy lázadok a világ- és a sors ellen, mióta gombáskávét iszom. Ez persze nem csak a Ganoderma kávétól függ, hanem egyéniségtől és gondolkodásmódtól is, tudom.

Ganodermás Cappuccino a DXN vállalattól
Krémes, habos, selymesen finom DXN ganodermás cappuccino

A kiegyensúlyozott élethez nem elég csak Ganodermát szedni, fontos a pozitív gondolkodás és hozzállás is.

Ez most egy kis kanyar a célok és üzlet témaköre felé, de ez annak is a hatása, hogy tudom, hogy ha nem teszek érte, hogy változzanak a dolgok, akkor hiába dühöngök rajta, maguktól nem fognak.

Kutyasétáltatás kerékpárral
A hatékonyság a kutyasétáltatásnál is fontos
Mire képes még a DXN Ganoderma, üzleti szinten

Van, ami napi szinten ki tud akasztani, ha rosszabb passzban vagyok, ez pedig az Óra Zsarnoksága:

Nálam nem csak előrefelé, de bizony visszafelé is ketyeg az óra a kutyáim miatt:

A reggeli kutyasétáltatás után egyből elindul a visszaszámlálás munkába indulásig. Munkában már azt számolgatom, mennyi időm van még a délutáni sétáig, az ehhez való hazaérésig. Belefér-e még egy-két kitérő, vásárlás, intézkedés.

A délutáni sétától ketyeg a vekker az esti sétáig – itt repül el leggyorsabban az idő – és onnan kezdődik minden elölről másnap.

Azért is írom most ezt a blogot, hogy ennek a robot- rabszolga életmódnak minél előbb búcsút intsek. 

Szerencsére nagyon előnyös helyzetben vagyok, hiszen a DXN termékek az üzleti lehetőség nélkül is működnek, rájuk nem hat semmilyen külső erő, sem időjárás, sem politika, sem gazdasági helyzet.

A Ganoderma gombás kávé, a Cordypine, a Cocozhi, a Roselle Juice mindig ugyanolyan finom és egészséges! 🙂

Ez az átszerkesztett blogbejegyzés az előző oldalamról való, 2017. 05. 01-én tettem fel eredetileg.