A Ganoderma gyógygomba szerepe terhesség alatt és a nőgyógyászati problémák megoldásában

Ganoderma szedése a „nehéz napok” alatt

A Ganoderma gyógygomba (pecsétviaszgomba, kínai nyelven Lingzhi, japánul Reishi) a nőgyógyászati problémák kezelésében is hatékonynak bizonyult, mint például a menstruációs görcsök, szédülés, klimax. 

Dr. Yoshinori Imanishi (Imanishi Nőgyógyászati és Szülészeti Kórház) szülész-nőgyógyász specialista olyan nőknek írt fel Ganoderma gyógygombát, akik menstruációs görcsöktől, szédüléstől, rendszertelen menstruációtól, klimaxos tünetektől szenvedtek, vagy nehezen estek teherbe.

Egészséges boldog család
A DXN Ganoderma gyógygomba kivonatot az egész család fogyaszthatja. Eredeti kép forrása: www.needpix.com

Dr. Yoshinori Imanishi három esetben tapasztalt pozitív eredményt:

Ganoderma szedés szédülésre

Egy 46 éves nő egy hónapig szedett Ganodermát, és szédülése, vállfájása megszűnt.

Ganoderma mellkasi szorulás és étvágytalanság ellen

Egy terhes nő mellkasi szorulástól szenvedett és nem volt étvágya. A Ganoderma gyógygomba kezelést követően javult az egészségi állapota.

Ganoderma és a fogantatás

Egy fiziológiai rendellenességtől szenvedő nő, aki több éve házas volt, nem tudott teherbe esni. Három hónapnyi Ganoderma fogyasztás után teherbe esett.

Dr. Imanishi tanulmánya szerint két olyan eset volt, amikor a Ganoderma és gyógynövényi alapú orvosságok kombinációja pozitív eredménnyel járt. Az első esetben komoly szédülés és vállfájás szűnt meg három hónapon belül. A második esetben az alhasi fájdalom csökkent.

A DXN vállalat saját termesztésű Ganoderma gyógygombája
A DXN vállalat saját termesztésű Ganoderma gyógygombája

A Reishi gomba a terhes nők barátja

A Reishi gyógygomba enyhítheti a gyermekágyi tüneteket, hiszen vérképző, vizelethajtó és méregtelenítő hatása van. A Reishi szükséges orvosság a terhes és a vajúdó nők számára. 

Amikor egy nő teherbe esik, a szülei talán aggódnak, hogy adhatnak-e neki Reishi-t. A várandós anya szeszélyes hangulatú lehet, különösen ha első gyermekét várja. A terhesség alatt a nők érzékenyek a külső ingerekre, mint mentálisan, mind fizikálisan. Bár ez természetes jelenség, a legtöbb nő csak nehezen tud alkalmazkodni. Ebben az időszakban a Reishi gyógygomba vérképzőként, vizelethajtóként és méregtelenítőként hathat, és lehetővé teszi a magzat normális fejlődését. Azt mondják, hogy a Reishi segíthet azoknak a nőknek, akik tartanak a terhességtől, és azoknak, akik korábban már elvetéltek.

Ganoderma, a természetes szexuális teljesítményfokozó

Kanata professzor a Tohoku Egyetemről azt tartja, hogy a pecsétviaszgomba fogyasztása felerősíti a szexuális képességeket a nőknél és a férfiaknál is, fokozza a spermiumok aktivitását és szabályozza az ovulációt.

Különböző forrásokból származó információk alapján a Ganoderma lucidumra a „hölgyek barátjaként” is gondolhatunk. Úgy kellene rá tekinteni, mint a nők számára elengedhetetlen orvosság.

Ez az átszerkesztett blogbejegyzés az előző oldalamról való, 2014. 04. 08-án tettem fel eredetileg.