Első tapasztalataim a DXN Ganoderma gyógygombás kávé-különlegességekkel

Frissesség, nyugodtság, jókedv

Egy hónap telt el az első csésze óta, és mára elfogyasztottam életem első 3 doboz Ganoderma kávéját. Korábban maximum 2 hagyományos kávét ittam naponta. Mára gyakori, hogy 5-6 ganodermás kávét is elfogyasztok, sokszor élvezetért, hiszen az a tapasztalatom, hogy bármikor tudok tőle aludni is, és nem ég tőle a gyomrom, nem dobog kellemetlenül a szívem, mint a hagyományos kávé után.

Kipróbáltam az összes DXN kávéfajtát, és, mivel édesszájú vagyok, 3 kedvencem is van: a Zhi Mocha, a Maca Vita Café és a Lingzhi Coffee 3in1. A Lingzhi Black Coffee-ból egy tasak tartalmát akár negyedelni is lehet, elég erős. Több órán keresztül friss, nyugodt, sőt, jókedvű vagyok tőle (bár alapból ilyen a természetem). 

A ganodermás kávé beszabályozta a vérnyomásom

Kávékirály ás egyik kutyája

Reggel sportolás előtt is nyugodtan elmerem fogyasztani, sokkal ruganyosabbak az izmaim, nem vagyok annyira elgémberedve.

Ez igaz a reggeli ébredéseimre is: a kávé fogyasztását megelőzően reggel sokszor fájt a derekam.

Mélyebben alszom, így nassolni sem kelek fel (na jó, néha még igen, de egyre kevesebbszer fordul elő).

Szinte itatja magát, hagyományos kávét már nem is iszom, hiszen mindig van nálam pár tasakkal vészhelyzet estére. 🙂

A DXN kávét azok is ihatják, akik régebben nem kávézhattak

Bárkinek tudom ajánlani, azoknak is, akik korábban nem kávézhattak. Érdemes törzsvásárlóként regisztrálni (teljesen kötelezettségmentesen), még ha nem érdekel a benne lévő egyedülálló üzleti lehetőség, hiszen DXN tagként egyre több árkedvezményt nyújt a cég, melyeket folyamatosan le lehet vásárolni.

Ez az átszerkesztett blogbejegyzés az előző oldalamról való, 2013. 11. 21-én tettem fel eredetileg.