Az én történetem a DXN varázsgombás kávé üzletben, 2. rész

Kutyák, költözés, kerékpár, kávéüzlet

Bevezetés:

Sokat fogok most is beszélni, írni. Itt a blogom elején kicsit az üzletről is írok, hogy miért jó ez nekem, lentebb fogok írni arról is, hogy most hogy élek. Görgess oda nyugodtan, igazából az a rész a blog célja, de itt az elején, ahogy elkezdtem írni az üzletről is (nem üzleti előadás jelleggel), úgy érzem, hogy így teljes.

Három cuki fotelkutya :)
Hiába vagyunk már kertikutyák, mikor itthon a gazdi, bejöhetünk 🙂

Panellakásból kertesházba, rohanásból kiegyensúlyozott életbe

Szerencsére nagyon sokat javult a közérzetünk, nekem és a kutyáimnak azóta, hogy „Az én történetem” eredeti része napvilágot látott. Az eredeti verzió, de úgy is mondhatnám, hogy az én történetem első rész még „panelkutyás” éveimből származik, abból az időszakból, hogy egy nagyon kedves volt tanárkollégám révén belecsöppentem a DXN Ganoderma gyógygombás kávés online hálózatépítés varázslatos világába, ami, bár kihívásokkal, csalódásokkal, újrakezdésekkel és sok-sok tanulással van teli, mégis élvezem minden pillanatát, mert rengeteg dologban segít fejlődnöm, rengeteget tanulok általa, megismerek kedves, értékes embereket és nem utolsó sorban a pénz- és időbeli szabadság eléréséhez az egyetlen lehetséges eszköz.

A blogom kicsit más, mint a videó, de hasonlítsd össze te magad! 🙂

A mindenki által utált MLM üzlet

Igen, a Multi-level Marketing, aminek rövidített nevét szinte ki kéne sípolni, ha most vidóban beszélnék, mert annyira utálja mindenki, hogy szinte más csúnya szavakkal tartják egyenlőnek. Igen, az MLM. Csupa nagybetűvel. A nagybetűs ÉLETem célját, pontosabban inkább egy állapotot segít nekem elérni.

Mi az igazság az MLM-es jövedelemről?
Tényleg lehet a DXN-nel pénzt keresni vagy csak hitegetnek?

MLM, mint jóra és rosszra is használható eszköz

Az MLM, amit Network Marketing-nek, hálózatos értékesítésnek vagy hálózatépítésnek is neveznek, csupán egy eszköz, amivel, mint egy kést például, lehet nagyon értékes, szép dolgok készítéséhez használni (gyönyörű faragott díszek, ízletes ételek), de ha rosszul használják, hatalamas károkat, lelki sérüléseket is lehet vele okozni.

Mit értek ezalatt?

Gondolom mindenki találkozott már nyomulós, levakarhatatlan, kellemetlen emberekkel, akik valamit mindenáron el akartak adni neki, ráadásul mindezt a mindenki által utált Multi-level Marketing üzlet keretein belül, ne adj isten pedig egy hamis, MLM-üzlet köntösébe bújtatott pilótajátékként, ahol nincs valós, értékes termék. Ha már valakit átvertek, vagy szimplán pénzt vesztett MLM üzletbéli szárnypróbálgatásaival, esetleg azért, mert nem volt megfelelő a támogatás, a marketingterv, vagy csak ő csinálta rosszul de nem adták tudtára, na egy ilyen ember futótűzként terjedő történeteket tud terjeszteni arról, hogy mekkora átverés a hálózatépítés, és az ismerősei, mivel hiteles előttük, szeretik, sajnálják, elhiszik neki, főleg, ha igaz is, és önhibáján kívül tényleg átverték valami hamis ajánlattal, ami MLM-hez hasonlított, hisznek neki, és továbbadják másoknak is a történetét.

Tehát nem is kell, hogy valaki személy szerint „MLM sérült” legyen, elég az, ha ismer valakit, aki pénzt vesztett, vagy ismer valakit aki ismer valakit, aki pénzt vesztett.

Megértem, ha utálják az emberek az MLM-et

Szemben az árral: hálózatépítőként az „átlagemberek” közt

Na én egy ilyen rossz hírnevű üzleti modellel foglalkozom a malajziai DXN Holdings Berhad (röviden DXN) cég termékeivel, a honlapom neve ott van a pólóimon, az autómon, a Facebook-on a nevem előtt (Kávékirály Gergely Takács), mert ezt az üzletet teljes mellszélességel nemzetközi szinten felvállalom.

Merem ezt tenni, mert számomra a DXN termékei, a szponzoraim hozzáállása és a DXN cégvezetése, valamint a páratlan, minden kényszertől és elvárásoktól mentes marketing terve (ami alapján a jutalékot kapom) bizonyított.

Nem aggódom amiatt, ha valaki nem rendel tőlem gombáskávét, vagy nem érdekli az üzlet. Nem kell mindenkinek DXN kávét innia, és van élet az MLM üzleten kívül is, lehetnek enélkül is boldogakt az emberek.

Jó az élet, főleg hegyikerékpárosként 🙂

Nem aggódom, mert tudom, hogy csak az aktivitást kell beletennem a DXN üzletbe, és folyamatosan jönnek az eredmények. Egy új vásárló, a világ másik feléről, akit még csak képen sem láttam, de beregisztrált hozzám és fogyasztja a DXN termékeket. Az ilyen meglepetésszerű „véletlenekhez” bizony rengeteg munkát tettem bele a honlapjaimba, videóimba, és teszem ezt a mai napig is, néha aktivabban, néha kicsit lustábban, mert én is csak ugyanolyan ember vagyok a végén, mint bárki más.

Ez a kávéüzlet mindenkinek működik

Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. Én sem vagyok „az a típus – tudod. aki szeret és tud eladni. Kulcsfontosságú szavak ezek. A DXN MLM üzlet képes arra, hogy megváltoztassa azoknak az embereknek a véleményét a Network Marketing-ről, akik eddig elítélték. Mert ez az üzlet tényleg működik mindenkinek, aki megfelelő minőségű munkát tesz bele. Nem kell és nem is lehet egyből profin, a lényeg a cselekvésen van.

A DXN egészséges kávé üzletemet bármikor ugyanarról a szintről folytathatom

Eléggé hihetetlennek tűnhetnek a fentebb írt soraim, de meg is tudom indokolni azt, hogy a DXN Ganoderma kávé üzlet miért működik mindenkinek, aki csinálja:

A DXN termékek működnek a „biznisz” nélkül is

A DXN termékei működnek az üzleti lehetőségtől függetlenül is. Aki fogyasztja őket, érezni fogja a pozitív változásokat a közérzetében, egészségében.

DXN ganodermás kávé fogyasztása tulipánok közt a Kávékirály kertjében
Aki a virágot szereti … az a gombáskávét is 🙂

A DXN marketing terve lehetővé teszi azt, hogy az ember akár évekre is abbahagyja az üzletet.

Amikor viszont újrakezdi, akkor ugyanarról a szintről folytathatja, ahol abbahagyta, mert sohasem esik vissza egy, már korábban elért üzleti szintről.

Ez együtt jár azzal is, hogy nincs semmiféle kvalifikációs kényszer, nem nullázódik le az ember havonta.

A DXN marketing terve a leges- legutolsó mélységig fizet a hálózatom forgalma után, aki, kicsit csúnyán mondva, „alattam van” a hálózatban, annak a forgalma után kapom a bónuszt, legyen ő akár a direktem, akár a 225. mélységben.

Nincsenek „leváló ágak” sem: olyan emberek csapata, akik nagyobb szintet értek el, mint én, és ezután eltűnnek „alólam”, mintha ott sem lettek volna, és nem kapok utánuk egy vasat sem többé, akármennyi munkám is volt benne.

Mi történik velem mostanság?

Kertesházba sikerült költöznünk a kutyusaimmal, és ez egy olyan életmódbeli változással járt, hogy úgy érzem, sosem volt még ilyen jó dolgom – főleg a panelkutyás élet megkötöttségeihez hasonlítva – és egy ideje eljutottam egy olyan elégedettségi szintre, hogy bár jobbra törekszem még mindig, de semmiért sem panaszkodok (legalábbis tartósan) és mindenért hálás vagyok, azért a forgószkért is, amiben ülve most ezeket a sorokat írom.

Kutyáim sokkal boldogabbak kertesházban

Nem, nem voltam semmilyen agymosáson, nem csatlakoztam semmiféle szektához (azt se tudom, vannak-e ilyenek), és nem használok tudatmódosító szereket sem. A ganodermás kávé az egyetlen élvezeti cikk, amit fogyasztok.

„Na itt a kert” 😊

„Zen” tudatállapotom egyik oka az, hogy nem kell kényszerből minden nap háromszor ugyanabban az időpontban, bármilyen időjárási körülmények között időre kutyát sétáltatnom, hogy elvégezzék a dolgukat. Tehát az életünk sokkal rohanásmentesebb, mondhatni, teljesen az.

Milyen esőben kutyát sétáltatni? Előző, panelkutyás életem mindennapjai:
Kertesházban mindez elkerülhető

Új munkahely, helyben, ingázás nélkül

Amellett, hogy kutyusaim boldog kerti kutyák lettek, ami miatt én is boldog vagyok, a másik ok, ami miatt szuperül érzem magam az az, hogy egy helyi iskolában kaptam állást, kicsivel hamarabb, mint hogy költöztem volna, és a munkahely közelségének már akkor éreztem az előnyeit, mikor még panel lakásban laktunk.

Az előző munkahelyemnek is meg voltak az előnyei, de a mostani iskolának is meg vannak. Nem akarok lódítani, mert az ember, aki alkalmazottként dolgozik, panaszkodik (főleg a tanárok, egyesek szerint), és én is szoktam. Ez ilyen átmeneti szintű dolog, kidühöngöm magam gyorsan, aztán belegondolok, hogy milyen jó is a mostani munkahelyem ez és ez miatt, és hogy mások munkáját mennyire nem csinálnám, mert szerintem nehezebb.

Van aki idegi, van aki fizikai munkát végez, kinek mi a kevésbé rossz

Ettől egyből jobb a közérzetem. Nem mintha alapból rossz lenne, persze, mert szedem a Spirulinát és a Ganodermát minden nap, és ezeknek antidepresszáns hatása is van … nem hagyhattam ki, előjött belőlem az erőszakos értékesítő! 😊

Egy kis kitérő előző viccemhez kapcsolódóan, de a úgy érzem fontos:

A gyógygomba antidepresszáns hatása egyébként csak akkor működik, ha az ember igyekszik magában rendbe tenni, ha valami gond van.

A DXN vállalat saját termesztésű Ganoderma gyógygombája

Utána olvas, videókat néz, beszél barátokkal, szülőkkel, akik segítenek, már „csak” azzal is, hogy meghallgatják türelmesen, minden nap. Miért térek ki erre?

Mert mindenki volt már szerelmes…

Mindenki érezte már úgy, hogy teljesen összetört.

Az utóbbi évben engem is ért pár csalódás, és nagyon meglepően magamhoz képest, de eléggé padlón voltam.

Sikerült kihevernem a dolgokat, amikből rengeteget tanultam, és miután átártékelve a történéseket a maguk valóságában látom.

Két lábbal a földön állva, nem a szép puha, fodros szélű rózsaszín fellegek közül.

Már nem is értem, hogy mi ütött akkor belém, hogy még valamelyik Megadózis YouTube videósorozatom leírásaiba is rendre beleszőttem a magánéleti dolgaimat.

Persze már tudom, mit miért éreztem és éltem meg úgy, ahogy.

Mi a következő lépés?

Bármennyire is jól érezzük magunkat itt ebben a kertesházban a kis „kutyagyerekeimmel”, tovább fogunk állni innen.

Arra a környékre fogunk költözni, ahová eredetileg is szerettem volna, csak akkor nem jött össze.

Folyamatban van a dolog, és amint átköltöztünk, valószínúleg jön „Az én történetem 3. rész”.

Élet kompromisszumok nélkül

Mikor említettem, hogy nem jött össze oda költözni, ahová akartam eredetileg, az azért volt, mert nem volt „kedvem” (tudod, ilyenkor a kezemmel azt a dörzsölő mozdulatot végzem, ami a pénzt jelzi).

Mostanára az anyagi helyzetem is javult sokat, jobban meg tudom fogni a pénzt, és ezt annak is betudom, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint panelban.

Jó, dühöngök néha, mikor csorog a szemembe árnyékban 35 fokban az izzadtság és jól bokánver a gördeszka, de mint mondtam, minden a legnagyobb rendben van.

Az ember igyekszik javítani a közérzetén

Mindenki egy kicsit jobb életminőségre vágyik. Egy átlagember komfortérzetének növelését lehet, hogy például egy új cipő, egy modernebb konyhabútor, esetleg egy új autó jelenti. Nekem egy másik családi házba való költözés olyan környéken, ahová vágyom.

Beverly Hills, Dubai, vagy Miskolc? 🙂

Annak, hogy az ember hol és milyen házat vesz, nyilván anyagi korlátai vannak, és egy bizonyos vagyoni szint alatt – bár ezt leheten még ragozni, hogy kinek ez mi – bizony kompromisszumokat kell kötnie. Én nem akarom ezt. Szabadon akarok élni, úgy, hogy ne legyen anyagi korlátja annak, hogy hol veszek házat, és még pár dologban. Nem kell luxus sportkocsi, feleslegesen drága presztízsmárkás ruhák. Ezeket lenézem, értéktelennek tartom. A saját önző kis dolgaim, tárgyi vágyaim kielégítése mellett (új, profi hegyikerékpár)  komolyan szeretném támogatni a családomat, ténylegesen rászoruló embereket és mindenféle kutya menhelyet, állatvédő szervezetet, mint például a Cerberos Pitbull Mentő Alapítványt.

Kölcsön kenyér visszajár

Savas és lúgos ételek: DXN termékek és hagyományos magyar sütemény: diófélékkel töltött beigli.
Kölcsön beigli is lehet, hogy visszajárna, de nálam nyoma vész… 🙂

Ezt a közmondást teljesen jó értelemben forgatom ki. Volt, hogy azért vettem fel stopposokat, mert régen engem is rengetegszer felvettek. A szüleimet is szeretném segíteni, mert ők is megtették és teszik a mai napig. Szerintem az a helyes, ha az ember próbálja viszonozni a jót, ami kapott, és nem feltétlenül pont annak, akitől kapta, hanem a következő embernek, állatnak, aki rászorul. Nem akarok elmenni egy másik irányba, de ez a kölcsönös jóindulat és segítség egy felfelé ívelő spirál, egy jótékony szerencse-lavina, egy bumeráng, ami visszatér, és jót hoz.

Időbeli szabadság közalkalmazotti munkaviszony nélkül

Továbbra is a passzív jövedelem elérése a célom a DXN MLM-mel, ami azt jelenti, hogy élek, mint egy dúsgazdag német nyugdíjas, csak még attól is százszor, ezerszer jobban.

Mert mit csinál egy nyugdíjas, aki jól él?

A sok évi kemény munkája után kapja a pénzt, amiért már nyugdíjas éveiben nem kell semmit dolgoznia, mert korábban megtette. Ennyiben ki is merült a hasonlóság a nyugdíj és a DXN-es passzív jövedelem között. Mondanom sem kell, hogy az utóbbi a jobb, nem gyengén.

Aktív pihenés és passzív jövedelem

Sok sport és pihenés

Újra montizok a gördeszkázás mellett, és ez nagyon fárasztó, de kellemesen is. Igyekszek minél ideálisabb körülményeket teremteni a kutyasétáltatáshoz és a sportmániámhoz is, mert vannak még terveim. Ezek megvalósításához az egyik lépés egy ideálisabb helyre kölzözés, a másik pedig az anyagi- és időbeli korlátozottság feloldása. Ezt a DXN online egészséges kávé üzlettel realizálom.

Aki nem hiszi, járjon utána! 😊

(Folyt. köv.)

1 thought on “Az én történetem a DXN varázsgombás kávé üzletben, 2. rész”

  1. Pingback: A tanárok ezt a kávés MLM-et választják! | www.kavekiraly.hu

Comments are closed.