Cukormentes ganodermás mentolos cukorka: DXN Zhi Mint Plus

A Zhi Mint Plus ganoderma gyógygombás mentolos cukorka tökéletes természetes, ízletes kezelés a torok irritációjára és a rossz leheletre. Egy ganodermás mentolos cukorka elszopogatásakor a szájban egyszerre jeges hűvös, megnyugtató megkönnyebbülést lehet érezni. Hűvös és friss lehelet kíséri egész szép napját.

Kedvezményes vásárlás

A mozgalmas életet kellemesen felfrissíti a könnyen hordozható, praktikus csomagolású DXN Zhi Mint. Leheleted bármikor, bárhol friss marad tőle, és ez nagyobb bizalmat ad a kommunikáció során.

Kiszerelés: 12 tasak x 25g

Összetevők: Maltitol, Reishi gyógygomba kivonat, mentaolaj, engedélyezett állományjavító: magnézium-sztearát

DXN Zhi Mint Plus: ganodermás mentolos cukorka cukor nélkül

A Ganoderma gyógygombás mentolos cukorka előnyei a száj egészsége és a jó lehelet.

A Reishi gyógygomba lúgosítja és kiegyensúlyozza a testet, beleértve a szájunkat és a fogak higiéniáját is. A DXN Zhi Mint Plus cukormentes.

Cukormentes Ganoderma mentolos cukorka az orális egészségért és a jó leheletért

Tökéletes természetes és ízletes kezelés a torok irritációjára és a rossz leheletre. Amikor a számba teszek egy darab Zhi Mint-et, egyszerre jeges hűvösséget és megnyugtató megkönnyebbülést érzek. Hűvös és friss leheletet ad, ami végigkíséri az egész gyönyörű napomat.

 

Egészség ganodermás cukorka formájában: könnyen magával vihető mindenhova

Mindannyian elfoglalt életet élünk, és gyakran eszünk munkába menet. A könnyen hordozható, praktikus csomagolású cukormentes pecsétviaszgombás mentolos cukorka bárhol, bármikor felfrissíti a lélegzetemet, és nagyobb bizalmat ad a kommunikáció során. Mindig van egy csomag DXN Zhi Mint Plus az autómban, a munkahelyemen és otthon az ajtó mellett lévő fiókban. Olyan ez nekem, mint a Ganoderma kávé: viszek magammal néhányat, bárhová is megyek.

A cukormentes Lingzhi gombás mentolos cukorka valóban cukormentes?

Igen, teljesen biztosan. Ne aggódjon a „cukorka” név miatt.

Összetevői: Maltitol, Reishi kivonat, mentaolaj és magnézium-sztearát (engedélyezett állomnyjavító).

Szeretem a DXN cukormentes Ganoderma kivonatos mentolos cukorkájának erős, friss ízét. Mentolos hatása nagyjából megegyezik a DXN Ganozhi fogkrémével, amit szintén nagyon szeretek és napi szinten használok. A kutyám fogát is mostam már vele!