Miért drágább és jobb a DXN Ganoderma gyógygombás kávé a hagyományos kávénál?

Azt mondják sokan, hogy drága a DXN Ganoderma kávé…

Ebben a blogbejegyzésben megvizsgálom a tényeket sorban, logikusan gondolkodva, egészséget és közérzetet is figyelembe véve.

Miért drágábba a DXN ganodermás kávé?
Drágább a gombáskávé, de megérdemlem 🙂

A kávé nem egészséges?

Az egészséges életmód kizárja-e a kávézást? Sokaknál igen. Az egészségtudatos emberek nagy része nem iszik kávét annak koffein tartalma, savassága és vérnyomásnövelő hatása miatt. A hagyományos kávé ezen tulajdonságai tények. Én is ezért nem ihattam. A szívemet tönkrevágta volna, mert magas volt alapból a vérnyomásom.

Van egy kávé, ami egészséges

Sokan szeretnének kávézni mégis, de a fent leírtak miatt nem tehetik. Szerencsére a gyomorégésre és magas vérnyomásra is van egy kávé, amit fogyaszthatnak.

Én egy különleges gyógygombás kávét iszom, amely beszabályozza a vérnyomást és „mellesleg” még az immunrendszerünket is roborálja.

A gombáskávé mentes a koffein negatív hatásától

Azok, akik a koffein hatása miatt nem kávézhatnak, az ,,egészséges kávét” bátran fogyaszthatják, hiszen a gombáskávé mentes a koffein negatív hatásaitól.

Lefekvés illetve az esti kutyasétáltatás előtt is nyugodtan fogyasztom én is, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást, amikor viszont pörögni akarok, akkor abban segít, anélkül, hogy kellemetlen szívdobogást okozna, mint korábban párszor a hagyományos, Ganoderma-mentes kávé.

Gondolatok a kávézásról
Ez a videó is része volt annak, hogy beleszerettem a DXN üzletbe

Milyen a DXN Ganoderma kávéja?

A DXN kávé egy prémium minőségű brazil Arabica kávé Ganoderma gyógygomba kivonattal gazdagítva. Ennek a gyógygombának köszönheti kedvező egészségügyi hatásait is.

Kinek való a DXN kávé?

Olcsó, de szintetikus vagy drágább, de természetes kell?

Akiknek csak az számít, hogy olcsó legyen valami és mindegy, hogy az általuk vásárolt termék tartalmaz-e természetes alapanyagokat és nem csak adalékanyagokból áll, azok nem a DXN lúgosító kávéit fogják inni. Miért nem?

Mert az „E-betűvel teli” termékektől a minőségi alapanyagokból álló DXN gyógygombás kávék sokkal drágábbak. Akinek csak az ár számít – nem azokról beszélek, akik tényleg nem engedhetnek meg maguknak egy drágább, de jobb terméket – azok nagy valószínűséggel nem olvassák el az összetevőket, már ha azok fel vannak egyáltalán sorolva a csomagoláson. Nem néznek utána a gyártó cégnek sem.

Ennek az olcsó, rossz minőségű termékvásárlás mind-mind a fogyasztó egészségének rovására megy, és a jó termék „felárát” majd gyógyszerre költi később.

Ezek alapján természetesen kijelenthetem, hogy:

Tényleg drágább a DXN gombáskávé a hagyományos kávénál

DXN Ganoderma kávé csomagológép és a kezelőszemélyzet Malajziában
A DXN Ganoderma kávé minőségét a kiváló alapanyagok, vegytiszta gyártási körülmények és a profi gépek garantálják

Mennyibe kerül a DXN kávé?

Egy csomag (20 adag) DXN Lingzhi Black Coffee (ganodermás feketekávé) törzsvásárlói áron 4650 Ft, akkor 1 adag 232,5 Forint. (A régi szép idők, mikor még volt fillér…) Ismerek olyanokat, például a szüleim is, akik 1 tasak DXN kávét még meg is feleznek, mert nekik úgy elég. Ebben az esetben még olcsóbbra jön ki egy adag gyógygombás kávé ára: 116 Forintra.

DXN törzsvásárlói kedvezmények

Lehet még olcsóbbra is kihozni a DXN kávék árát. Ha valakinek bejön a DXN kávé, úgy gondolja, hogy rendszeresen fogja fogyasztani, és regisztrál törzsvásárlónak (ingyenesen és kötelezettségmentesen), akkor a „kártyáján” képződő egyre nagyobb jutalékot** le tudja vásárolni. Ezáltal további 90% kedvezmény* illeti meg, mint regisztrált DXN törzsvásárlót!

*A jutalék a vásárlás végösszegének 90%-a lehet. Ez szuper, hiszen a tényleges árnak csak a 10%-át kell így kifizetni, ha van annyi jutaléka valakinek. Ez persze nem egyik napról a másikra megy, de idővel nagyon jóleső érzés kihasználni ezt a kedvezményt is.

**Itt megemlíteném, hogy a jutalék szótól nem kell megijedni, egyáltalán nem kötelező üzletelni a termékekkel, bár erre is van lehetőség, ha valakinek plusz bevételre van szüksége

Reishi gomba a DXN malajziai bioültetvényén
Ez a szép kis gomba teszi különlegesen egészségessé a DXN kávét
Egy doboz DXN kávétól már érezhető a Ganoderma jótékony hatása

A pecsétviaszgomba sok-sok pozitív hatását és a „gombátlan” kávétól való érezhető különbséget csak akkor lehet megtapasztalni, ha abbahagyjuk a hagyományos „savasító” kávék fogyasztását és legalább egy teljes doboz ganodermás kávét megiszunk! Három doboz DXN kávé után már mindenki tapasztalt javulást az egészségében, közérzetében!

Nem azért „kell” csak DXN kávét inni, hogy a cégnek nagyobb legyen a forgalma. A jojóeffektus elkerülése végett fontos a kizárólagos DXN kávé ivás, hiszen amit a ganodermás kávé rendbe hoz, „belúgosít”, az a hagyományos kávé „visszasavasítja”.

Mik a Ganoderma kávé pozitív hatásai?

1. A Ganoderma (Reishi, Lingzhi) gyógygomba megszünteti a koffein káros hatásait. A DXN termékekben használt Arabica kávé koffeintartalma alacsonyabb, mint a Robustáé, így kisebb a veszélye a túladagolásnak! Én személy szerint néha naponta 6-ot is megiszom, már csak az íze miatt is, és az sem elhanyagolandó, hogy a hangulatomat is javítja, ami szintén a Lingzhi gombának köszönhető.

2. A Ganoderma kávé az hagyományossal ellentétben nem hirtelen feldob és utána gyorsan elmúlik a pörgető hatása, hanem hosszantartó frissességet biztosít, mindezt kellemetlen gyomorégés és szívdobogás nélkül. 

3. Nekem a különlegesen finom ízű DXN kávék egy újabb szintre emelik a kávézás élményét, akár egy hidegebb téli estén, akár egy napos nyári reggelen, bármikor, ha egy kis finomságra vágyom! 

4. A ganodermás kávé nem égeti a gyomrom. Segít a refluxban szenvedőknek is, mivel lúgosító hatású! A Reishi gyógygomba kiváló méregtelenítő, tisztítja ereinket, ezáltal javítja a vérkeringést és a vérnyomást is szabályozza. Nyugtat, elősegíti a mély, pihentető alvást és segíti az emésztést is!

Összefoglalom, miért a DXN Ganoderma kávé a legolcsóbb a piacon:

1. A 250 Ft körüli törzsvásárlói ár alapjában véve nem luxus kiadás. Ennyi pénzt simán bedobunk a legolcsóbb automatába is!

2. Emlékezzünk: ebben az árban benne van a kapszulányi Ganoderma gyógygomba kivonat is. Azt sem kell külön megvenni már, és esetleg elfelejteni bevenni.

3. Adjuk hozzá a megjavult életminőséget, az energikusabb ébrenlétet és a nyugodtabb alvást, a normál vérnyomást, ezáltal a kevesebb betegséget, akkor felbecsülhetetlen pluszt kaptunk!

4. Kevesebb kávét fogunk fogyasztani, hiszen a DXN kávé hatása nem olyan hullámvasútszerű. mint a normál kávéé. Nem dobja meg hirtelen a vérnyomást, hogy utána elmúljon hamar az élénkség, és akár be is aludjunk, esetleg máris kívánjuk az újabb adag kávét. Ez nem is nagyon szívbarát szokás.

5. A ganodemás kávé hosszantartó frissességet biztosít, így sokak kávéfogyasztó a napi adagja is lecsökkenhet, ami szintén pénzmegtakarítás.

6. Ha valaki a DXN termékekkel felépít egy kisebb-nagyobb fogyasztói csoportot is, akkor pedig annyi jutalékot kaphat, hogy havi vásárlásai akár ingyenesek is lehetnek. Ha jól dolgozik, akkor annyi pénzt is kereshet vele, hogy leválthatja a korábbi munkahelyét!

A Kávékirály nyáron Fagyikirály is! :)
A Kávékirály nyáron Fagyikirály is! 🙂
Nem vagyok egészségmániás

Végszónak el kell, hogy mondjam: én sem vagyok sem tökéletes, sem pedig megrögzött egészségmániás.

Nem feltétlenül érdekel mindenkit, hogy miből van, amit elfogyasztanak. Engem sem mindig érdekelt, de egy bizonyos kor fölött már az ember igyekszik jobban odafigyelni a testére, mert nehezebben tolerálja egy idősebb, akár középkorú szervezet is azt, ha „garázdálkodnak” a tűrőképességével.

Természetesen minden elismerésem és tiszteletem azoké a fiataloké, akik még akkor elkezdenek figyelni az egészségükre, mikor még a szervezetük simán tolerálja a kisebb-nagyobb kilengéseket.

Nem hibáztatom őket, mert én sem figyeltem mindig oda az egészségemre. Sőt, most sem mindig, mikor felkelek hajnalban édességet enni.

Ezeket azért írom le, mert nehogy azt higgye valaki, hogy attól, hogy „papolok” itt az egészségről, én annyira perfekt lennék. A jó alapanyagok viszont egy ideje már fontosak a számomra.

Ez a javított blogbejegyzés az előző oldalamról való, 2014. 07. 28-án tettem fel eredetileg.