Perui zsázsás kávé Ganodermával és ginzenggel: DXN Maca Vita Café

Tapasztalja meg a DXN Maca Vita Café ™ egyedi ízvilágát és serkentő hatását!

Ez egy exkluzív 6 az 1-ben kávé élénkítő gyógynövényekkel: ginzeng, Maca (Lepidum meyenii) és Lingzhi gyógygomba kivonat.

Könnyen elkészíthető, frissítő ital, természetes, hagyományos ízzell és kellemes finom aromával.

Kedvezményes vásárlás

Csak speciálisan kiválasztott, kiváló minőségű összetevőket használnak a DXN-nél készítése során, és a DXN Maca Vita Café ™ nem tartalmaz adalékokat és tartósítószereket.

A DXN Maca Vita Café ™ egy tökéletes egészséges kávéital mindennapi fogyasztásra.

Csomagolás mérete: 20 tasak x 21 g

Összetevők: nádcukor, növényi tejszín, instant kávépor, ginzengpor, Perui zsázsa (Maca/ Lepidium meyenii) por, Reishi gyógygomba kivonat.

DXN Maca Vita Café: a legélénkítőbb, legfinomabb és legegyedibb egészséges kávé, amit valaha is ittam.

A DXN Maca Vita Café egyedülálló élményt nyújt minden egészségtudatos kávébarát számára!

Ez egy exkluzív 6 az 1-ben kávé élénkítő gyógynövényekkel: ginzeng-gel, Maca-val (Lepidum meyenii) és Lingzhi gyógygomba kivonattal.

Nézd meg a YouTube-videóimban, hogyan készítem és iszom a DXN Maca Vita Café-t otthon:

 

DXN Maca Vita Café: kedvenc „napkezdő” lúgosító kávém

A Maca Vita Café ™ általában az első DXN lúgosító kávé, amelyet azonnal elfogyasztok, miután reggel felkelek, mivel a legtöbb „nitro” van benne. Ganoderma lucidum, perui zsázsa és ginzeng tartalma miatt ez a legenergikusabb DXN kávé. Kiegyensúlyozza és szabályozza mind a vérnyomást, mind a test működését, ezért nem tapasztalok kellemetlen szívdobogást és gyomorsav képződést.

Minden DXN egészséges kávéhoz híven ez a 6 az 1-ben lúgosító kávé is egy könnyen elkészíthető, frissítő ital természetes, hagyományos brazil arabica kávéízzel és kellemes, finom aromával.

Csak speciálisan kiválasztott, kiváló minőségű összetevőket használnak a DXN-nél a Maca Vita Café ™-hoz is, és nem tartalmaz adalékokat és tartósítószereket sem. A DXN Holdings Berhad vállalat ezekre nagyon körültekintően figyel, és számos, egész világon érvényes és elfogadott tanúsítvánnyal rendelkezik.

Miért hívom „szexkávé” -nak?

A ginzeng és a Maca szexuális teljesítőképesség-erősítő és vágyfokozó hatásáról is ismert. Ezért hívom a DXN Maca Vita Café-t „szexkávé” -nak.