Ganodermás kakaó az egészségtudatos édesszájúak számára: DXN Cocozhi

A DXN Cocozhi kiváló választás egészséges édességként a gyermekek számára! Ez egy bájos kakaóital, 100% tiszta hatóanyag tartalmú Reishi gyógygomba kivonattal keverve. A finom kakaó csokoládés íze Ganoderma gyógygombával még a más édesség iránti vágyat is csökkenti, ezért hasznos része lehet az egészséges étrendnek. Az egész család egyszerűen élvezheti a DXN Cocozhi-t, ha csak forró vizet használ az instant kakaóporhoz.

Kedvezményes vásárlás

Csomagolás mérete: 20 tasak x 32 g

Összetevők: kakaó, Lingzhi gyógygomba kivonat, növényi tejpor, nádcukor, tejpor, malátakivonat és vanília aroma

Lúgosító egészséges forró csokoládé ital

A Ganoderma gyógygombás kakaó nagyszerű választás, ha nem akar lemondani az édességről, és szeretné biztosítani a napi Lingzhi gomba bevitelét is.

A DXN ganodermás kakaója az én megoldásom késő éjszaka az édesség utáni vágyakozás csillapítására.

Éjszakai bagoly vagyok, mivel éjszaka is a  kutyáimat kell(ett) sétáltatnom. Gyakran éhes voltam, miután hazajöttem a kutyasétáltatásból és megetettem őket. Sokszor engedek annak a kísértésnek, hogy késő este is édességet egyek. Tudom, hogy ez nem túl jó szokás, mert hajlamos vagyok könnyen hízni. Nem hagyom magam megtéveszteni: függetlenül attól, hogy a DXN Cocozhi egészséges a Reishi gyógygomba tartalma miatt, mégis tartalmaz cukrot. Nádcukor ez ugyanúgy, mint minden egészséges DXN kávéban, és egészségesebb, mint a fehér cukor, de végül is sajnos hozzájárul a hízáshoz is.

Miért iszom továbbra is a DXN Cocozhi-t, ha cukrot tartalmaz, és könnyen hízok?

A válasz egyszerű: egy bögre pecsétviaszgombás kakaó megivása jobb, mint egy tábla csokoládé, sütemények vagy fagylalt fogyasztása, bár néha még mindig keverem a fentieket, ha-ha. Megtapasztaltam, hogy az összes édességtől való teljes önmegtartóztatás hosszú távon nem megy nekem, ezért jobb, ha van otthon DXN Cocozhi, mintsem hogy más finomságokért „beugorjak” a hűtőbe akár éjszaka is. Természetesen a legjobb megoldás az, ha nincs otthon gyorsétel illetve édesség.

Így készítem el a DXN Cocozhit, a kedvenc lúgos Ganoderma gyógygombás forró csokoládé italomat: