DXN Spirulina gabonapehely: lúgosító, teljes értékű étel fogyáshoz is

A DXN Spirulinás Gabonapehely legértékesebb alkotórésze, a Spirulina alga közismerten az anyatermészet által nyújtott legjobb szuperélelmiszer. A Spirulina Cereal egy, a szervezetet kiegyensúlyozó lúgosító élelmiszer. Kiváló minőségű gabonafélékből és 100% organikus Spirulina porból készül, és az egyik legjobb táplálékforrást kínálja napjaink rohanó életvitelében.

Kedvezményes vásárlás

Kiszerelés: 30 tasak x 30g

Használati utasítás: keverje össze a tasak tartalmát egy pohár meleg vagy hideg vízzel, vagy rázza összes egy shaker-ben vagy flakonban.

Összetevők: Spirulina por, búza, növényi alapú tejpor, malátakivonat, vanillin

DXN spirulinás gabonapehely: lúgosító, teljes értékű élemiszer fogyáshoz

A DXN Spirulina Cereal segíthet a fogyókúrában. Finom ízű, lúgosító hatású teljesértékű étkezés-helyettesítő. Kis tasakokban van, így magammal viszem és bárhol megeszem, csak egy kis vízre van szükségem hozzá.

Íme a személyes termékélményemről készült videóm a DXN Spirulina Cereal-hatásról:

 

Súlycsökkentő, jóízű egészséges ételek: DXN spirulinás gabonapehely

A DXN Spirulina Cereal test-ph kiegyensúlyozó lúgosító élelmiszer, amely kiváló minőségű gabonafélékből és 100% organikus Spirulina porból készül, hogy a legjobb táplálékforrást kínálja. A DXN vállalat a malajziai Alor Setarban a Spirulina termesztésének teljes folyamatát teljesen szerves környezetben, az ISO 14001, GMP szabványoknak megfelelően kezeli.

DXN Spirulina gabonapehely: Egészséges gyorsétel, amely segít a fogyókúrás étrendben

A gyorsétel kifejezés nem hangzik túl barátságosan az egészségtudatos emberek számára. A DXN Spirulina algás gabonapehely esetében a kifejezés csak ennek a tápláló étel elkészítésének gyorsaságára utal.

A DXN Spirulina Cereal lúgosítja a testet és segíti a súlykontrollt
DXN Spirulina Cereal: egészséges gyorsétel

Mi a Spirulina?

A Spirulina zöldalga közismerten az anyatermészet által nyújtott legjobb szuperélelmiszer. Ez a kis zöld „tápanyagbomba” a test szinte minden tápanyagigényét kielégíti. A Ganodermával együtt fogyasztva valóban kiegészítik egymást: a Spirulinából néhány hiányzó összetevő az, amiben a Ganoderma gyógygomba gazdag, és fordítva: ami a pecsétviaszgombából hiányzik, az benne van a Spirulinában.

A DXN Spirulina Cereal Spirulina alga szuperélelmiszer port tartalmaz.
A DXN Ganoderma por és a Spirulina alga tabletta minden tápanyagot tartalmaz, amelyre a testünknek szüksége van.

A DXN Ganoderma por és a Spirulina alga tabletta minden tápanyagot tartalmaz, amelyre a testünknek szüksége van.

Szokatlan elmélet arról, hogy mik az étrend-kiegészítők:

A Spirulina és a Ganoderma tehát nem étrend-kiegészítők, hanem ételek, mivel ez a két „csodagyógynövény” biztosítja az emberi test számára az összes szükséges tápanyagot. Egyéb általam fogyasztott ételek, például rizs, zöldségek, gyümölcsök. stb., táplálékkiegészítőknek tekinthetők, mivel csak a tápanyagok töredéke van meg bennük, a fent említett két szuperélelmiszerhez képest.

Jó ízű a DXN Spirulina Cereal?

Az íz természetesen nagyon fontos tényező az egészséges ételek vásárlásakor, mivel ezek ára általában meghaladja az egyszerű ételek átlagárát. Tehát úgy gondolom, hogy az általunk fizetett többlet-pénzért nemcsak kiváló minőséget, hanem kiváló ízt is kell kapnunk.

A DXN spirulinás gabonapehely számomra kissé kókuszos ízű, bár nem tartalmaz semmi kókuszost. Mazsolát is áztattam benne, és kókuszreszeléket is adok hozzá, ha úgy van kedvem. Isteni finom!

Szóval, hogy is van ez a DXN Spirulina Cereal?

Semmi gond, nemcsak simán ízlik, hanem nagyon-nagyon ízlik! Nem szükséges kompromisszumot kötni a gyorsételek finomsága és egészségessége között, mert ez a DXN termék egészséges és ízletes egyszerre.

Hogyan készíthetem el a DXN Spirulina gabonapelyhet?

Egyszerűen vízzel, tejjel, rizs- vagy más növényi tejjel is, amik lehetnek akár melegek, akár hidegek is. A „gyors-szuperétel” elkészítését bemutatom a személyes DXN Spirulina Cereal termékélmény-videómban:

 

Gyorsabb alternatívaként egy shaker vagy egy nagyobb nyílású egyszerű műanyag palack használatát javasolnám a spirulinás gabonapehely könnyebb beöntése érdekében. A videóban használt bögre  szintén rendben van, de a meleg vízzel való elkészítés nálam jobban működik. Ha inkább a DXN Spirulina Cereal hidegen fogyasztanád, akkor hatékonyabb egy palack használata. Rázza meg jól 10 másodpercig, és az egészséges gyorsétel, a Spirulina turmix készen áll az egészséges élvezetre. (A kedvenc Ganoderma kávéimat is így készítem el, mikor hidegen akarom inni.)