Vörös Reishi kapszulák lúgosításhoz és méregtelenítéshez: DXN RG 90

Ezt a DXN gyógygombaterméket a 90 napos vörös Reishi gomba felhasználásával készíti a DXN Malajziában, a Good Manufacturing Practice (GMP) tanúsítvánnyal rendelkező gyárában a Kedah állambeli Alor Setar-ban.

Fogyasztás: az első héten napi 1 kapszula, a következő héttől napi 2-3 kapszula

Kedvezményes vásárlás

Összetevők: 100% Ganoderma lucidum micélium

Kapszulahéj: hipromellóz

DXN RG 90: vörös Reishi kapszulák lúgosításhoz és méregtelenítéshez

A vörös Reishi gyógygomba kapszulák hatékonyan tisztítják a testet a méreganyagoktól. Így szedem őket:

 

A DXN cég vörös Reishi kapszulái nagyon erős méregtelenítők. Összetevőjét, a Ganoderma lucidum gyógygombát a 90 napos Lingzhi gombából szüretelik. A malajziai Alor Setarban termesztik és dolgozzák fel a DXN Good Manufacturing Practice (GMP), TGA és ISO 14001 és ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező gyárában.

Megjegyzés: a Reishi és a Lingzhi a japán és a kínai megfelelője a pecsétviaszgombának.

Ganoterápia előadása egy indiai ayurvéda orvostól:

 

A 90 darabos Ganoderma kapszulák különböznek-e a DXN RG 30-tól vagy DXN RG 360-tól?

Ennek a 90 darab vörös Reishi kapszulát tartalmazó műanyag palacknak a tartalma pontosan megegyezik a 360 és 30 darabos verzióéval. Mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő adagolást. Természetesen a DXN RG 360 kapszulák a leggazdaságosabbak, csak egyszerre több pénzbe került, de kiszámoltam, hogy valamivel olcsóbb, mint ugyanannyi kapszulát kisebb csomagokban vásárolni. A DXN-ben akár termékfelhasználó vagy, akár disztribútor, nincs szükség túlköltekezésre. Nincs minimális havi rendelési korlát, nincs automatikusan beállított havi rendelés, semmiféle kötelezettség vagy korlátozás a termékek felhasználói vagy a Network Marketing üzletépítők számára.

Megjegyzés: a DXN MLM üzlettel való foglalkozás csak lehetőség. Nem kötelező, hogy bárki, aki csak azért csatlakozik a DXN-hez, hogy termékfelhasználóként engedményeket kapjon, „bizniszeljen” is. Ez szerintem nagyon klassz!

Miért a DXN Ganoderma és Spirulina? Datuk Dr. Lim beszél:

 

Milyen a DXN vörös Ganoderma megfelelő fogyasztása?

Ahogy a DXN RG 360 kapszulák termékleírásában írtam, a képlet 1-2-4-6.

Az első héten napi 1 kapszula, a következő héttől napi 2-3 kapszula, majd 4 a következő héten és a következő héten 6 kapszula.

Megjegyzés: ez az adag normál, egészséges állapotú személyek esetén.

Milyen mellékhatásai vannak a DXN Reishi Gano kapszulának?

A Reishi Gano kapszuláknak nincs mellékhatása. Azok számára, akik érzékenyebbek vagy több toxin van a testükben, a méregtelenítési folyamat során néhány tünet jelentkezhet. Ezek a tünetek (ismétlem, tünetek, NEM mellékhatások), melyek lehetnek émelygés, hányás, fejfájás, izzadás, hasmenés, szédülés, gyengeség.

Mi a személyes tapasztalatom a DXN RG kapszulákkal kapcsolatban?

Először a Ganoderma gyógygombát a DXN egészséges kávékban és a DXN Cocozhi-ban (Ganoderma gyógygombás kakaó) kezdtem inni. Körülbelül 6 hónap múlva kezdtem el először a kávé mellett a Ganodermát pluszban szedni étrendkiegészítőként. Először a DXN GL port szedtem, amelynek enyhébb méregtelenítő és erősebb kiegyensúlyozó hatása van, mint a DXN RG pornak vagy kapszulának. Nem éreztem semmiféle méregtelenítéssel járó tünetet. Ma mind az RG-t, mind a GL-t, vagy a DXN Reishi Mushroom port, az RG / GL keverékét fogyasztom. Semmi rosszat nem érzek tőlük, éppen ellenkezőleg:

ha kicsit megbetegszem, megemelem a Ganoderma adagomat, és nagyon gyorsan, általában egy nap alatt túljutok a betegségen.