Ganocelium kapszulák a sejtek regenerálására: DXN GL 90

A 360 darabos DXN GL-hez hasonlóan ez a DXN gyógygomba termék is 14 napos Ganoderma lucidum micéliumból készül. Teljesen megegyezik a DXN GL 360-al, csak kisebb kiszerelésű.

Kedvezményes vásárlás

A malajziai központú DXN cég gyártja a Good Manufacturing Practice (GMP) tanúsítvánnyal rendelkező gyárban a saját termesztésű Ganodermájából.

Fogyasztás: az első héten napi 1 kapszula, a következő héttől napi 2-3 kapszula

Összetevők: 100% Ganoderma lucidum micélium

Kapszulahéj: hipromellóz

DXN GL 90: Ganoderma gyógygomba kapszulák sejtregenerációhoz

Ganocelium kapszulák: DXN GL 90 darabos Ganoderma kapszulák 100% tiszta hatóanyaggal.

 

A Ganocelium kapszulák regenerálják a sejteket és ellátják őket oxigénnel

A DXN cég Ganocelium kapszuláit egy 14 napos Ganoderma lucidum micéliumból (gyökérből) állítják elő. Ez a gyógygombatermék a malajziai Alor Setartól származik, ahol a DXN Holdings Berhad Ganoderma vállalat felelős az egész folyamatért, a termesztéstől a gyártáson át a termékek több mint 10 millió DXN-tagnak történő elosztásáig világszerte több mint 180 országban. A DXN cég vezérigazgatója és alapítója Datuk’ dr. Lim Siow Jin méltán kiérdemelte a céget, a DXN Ganodermát és a DXN Spirulinát illető számos nemzetközi elismerést és tanúsítványt. Ezek a teljesség igénye nélkül a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP), a HALAL, az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványok.

Hogyan profitálhatok a DXN Ganocelium kapszulák szedéséből?

DXN Ganoderma micélium kivonat kapszula formában
Ganoderma micélium kivonat kapszula formában. A DXN GL 360 kapszulák a leggazdaságosabb csomagok

Amikor az emberek azt kérdezik tőlem, hogy érzem magam attól, hogy már több mint 6 éve szedem a Ganoderma és a DXN termékeket, azt mondom nekik:

„Egyre fiatalabbnak érzem magam, és nem betegszem meg.”

Ez az igazság. Nem tudok és nem is mondok neked varázslatos, hihetetlen történeteket. Szeretem a DXN üzletet őszintesége, integritása és egyszerűsége miatt, és megtisztelem dr. Lim cégalapítót, Albert Schweizer díjas Ganoderma kutatót az IMSAM Jószolgálati Nagykövetét, az ügyfeleimet, kollégáimat és jómagamat is azzal, hogy hű maradok a vállalat erkölcsi értékeihez.

A Reishi gomba (Ganoderma japánul) olyannyira lúgosította a testemet, hogy még ha kissé megfázok vagy enyhe influenzát is elkapok (könnyű, ha valaki angol tanárként dolgozik a gyermekek között), nagyon gyorsan felépülök, egy-két nap alatt.

Milyen specifikus hatásai vannak a DXN Ganocelium kapszuláknak?

A DXN GL termékeknek agyi (vagy mentális/ideg) nyugtató, rákellenes, sejtreprodukciós és ily módon fiatalító hatása van. Nehéz egy mondatban összefoglalni a pecsétviaszgomba előnyeit, de ha ezt kellene tennem, azt mondanám:

„A Ganoderma az immunrendszert megerősítve hat a testre, ott hat, ahol fáj, és abban segít hogy a felerősödött test megszabaduljon a betegségtől.”

Ez nem egyszerű, rövid mondat, de benne van minden.

Ez a videó segít megérteni a Ganoderma működését. Látni fogja, hogy nem csoda, hogy Lingzhit (a Ganoderma gomba kínai neve) a Hagyományos Kínai Orvoslás doktorai a Gyógynövények királyává koronázták:

 

A megelőzés jobb, mint a gyógyítás:

Egy részletesebb Ganoterápiás videó bemutató ismertet további részleteket arról, hogyan lehet megelőzni a betegségeket ezzel a misztikus lúgos gyógynövénnyel:

 

Hány darab DXN Ganocelium kapszulát szedjek?

A DXN GL 30, 90 és 360 darabos Ganoderma termékeknek ugyanaz az ajánlott adagolás: 1-2-4-6.

Nem hiba, hogy a 2-őt a 4-es, a 4-et pedig 6-os követi, amikor a Ganoderma adagolásáról beszélünk. A legjobb hatást így lehet tapasztalni. Lássuk, mit jelent az „1-2-4-6” számsorozat a DXN Ganodermával. Egyszerű, mint az egyszer egy.

  • Első héten napi 1 DXN GL kapszula.
  • Második héten napi 2 DXN GL kapszula.
  • Harmadik héten napi 4 DXN GL kapszula.
  • Negyedik héten napi 6 DXN GL kapszula, mint fenntartani ezt az adagot.

Ez a napi adag azoknak a szerencséseknek szól, akiknek normális egészségi állapota van. Ha sajnos valakinek rosszabb az egészségi állapota, akkor az adagot növelni kell.

Tapasztalok-e mellékhatásokat a DXN Ganocelium kapszulák szedésével?

Ezen a ponton fordul elő a legtöbb félreértés a Ganoderma hatásaival kapcsolatban. Mivel ez a gomba lúgosítja a testet, méregtelenítő hatása van (a GL kevésbé erősen méregtelenít, mint az RG). Mindannyian tudjuk, hogy attól függően, hogy az adott test mennyire erős, a méregtelenítés bizonyos tünetekkel járhat, például fejfájás, hányinger, szédülés, hőmérséklet, hányás, hasmenés, izzadás és gyengeség.

Ganoderma a DXN malajziai gyógygomba farmján
Ganoderma lucidum gyógygomba a DXN alor setar-i ültetvényén

A Ganocelium kapszulák szedésének lehetnek méregtelenítő tünetei, de a Ganoderma nem jár semmilyen mellékhatással!

Tudom, hogy a fent említett méregtelenítési tünetek nem hangzanak túl barátságosan, de nem kell aggódni. A legtöbb esetben elkerülhetők, ha néhány dologra figyelünk.

Hogyan kerülhetem el a Ganoderma kellemetlen toxintisztító tüneteit?

Három jó tanács a fájdalommentes, hatékony méregtelenítéshez és gyógyuláshoz:

Először fokozatosan, először kis adagban vegye be. Ha bármilyen kellemetlen érzés tapasztalható, az adag csökkenthető, de örülnünk kell, mert a tünetek azt jelentik, hogy testünk elkezdte magát gyógyítani.

Másodszor, igyon sok vizet. Ez egy olyan tanács, amelyet annyira hallunk, hogy én is szoktam hébe-hóba figyelmen kívül hagyni. Az méregtelenítési folyamat akkor a leghatékonyabb, ha van elegendő víz, amelyben a test vizelet és verejték formájában ki tudja dobni, ki tudja öblíteni magából a méreganyagokat.

Harmadszor, kezdje meg a Ganoderma kezelését Ganoceliummal (GL), és csak később adjon hozzá Reishi Gano-t (RG). A DXN GL enyhébb méregtelenítő hatású, így kevésbé valószínű, hogy bármilyen kellemetlenség érződik, ha betartja a tanácsomat (amit Ganotherapeutánktól tanultam).

A cég malajziai központja a levegőből nézve, a csodálatos DXN Ganoderma hazája
A DXN vállalat festői környezete madártávlatból Alor Setar-ban, Malajziában

Alkalmas-e a Ganoderma idős emberek kezelésére?

Igen, igen, de a következőkre kell figyelnünk: A Ganoderma kezelés megkezdése Ganocelium kapszulákkal vagy porral különösen fontos, ha idős embereket kezdenénk kezelni. Több betegségük van, több fájdalom és egyensúlyhiány van a testükben, ezért több méreganyag halmozódik fel bennük. Ezért van az, hogy a Ganoderma gombának nagyon könnyű dolga van idősebb emberek esetében, mivel nem kell nagyon sokáig keresgélnie a méreganyagok után. Az mérgek kiöblítésének folyamata nagyon gyorsan elkezdődhet, és ez nagyon kemény és fájdalmas lehet egy idős rendszer számára. Tehát csak fokozatosan, és kezdjük a Ganoterápiát a DXN GL-lel!

Ha nem így teszünk akkor az egyetlen rossz dolog, amit a szegény idős emberek tapasztalhatnak meg, hogy elkezdték szedni a Ganodermát, hogy jobban legyenek, és most nem hogy jól, de egyenesen szörnyen érzik magukat.

Az ebből következő, logikus dolog az lenne, hogy felhagynának a DXN termékek szedésével, és teljes mértékben megérteném őket. Ki akarja magát feleslegesen megkínozni, igaz?

Összefoglalva:

„Az idős embereknek a Ganoderma gyógygombás kezelést úgy kell elkezdeniük, hogy először csak a DXN Ganoceliumot (GL) szedik, fokozatosan, kis adagban, sok vízzel.”