DXN RG por: Vörös Reishi kivonat a toxinmentes testeinkért

Ezt a DXN gyógygombaterméket, a kapszulás kiszerelésűhöz hasolóan 90 napos vörös Ganoderma gyógygombából készíti a DXN Holdings Berhad Malajziában, Kedah-ban, Alor Setar-ban Good Manufacturing Practice (GMP) tanúsítvánnyal rendelkező gyárában.

Kedvezményes vásárlás

Összetevő:

100% Mycelium Ganoderma lucidum

Elérhető csomagolási méret:

15 g RG por / doboz

Detoxikáló DXN Ganoderma kivonat: DXN Reishi Gano por

A DXN RG por a Gyógynövények királyából, a Ganoderma lucidum gyógygombából készül. Kegyetlenül hatékony méregtelenítő hatása van.

Tapasztalatom a DXN RG és a GL porral kapcsolatban:

 

A DXN Ganoderma vállalat Vörös Reishi kivonata egy olyan gyógygomba termék, amelyet egy 90 napos Lingzhi gombából szüretelnek.

(A Reishi és a Lingzhi japán és kínai szavak, amelyek jelentése Ganoderma lucidum gyógygomba.)

A vörös Reishi kivonat a 90 napos DXN Ganoderma gyógygomba hatóanyaga.
Vörös Reishi kivonat a DXN-től, a piacvezető maláj Ganoderma cégtől

A DXN Ganoderma kivonat biotermék?

Igen, az. A DXN a Red Reishi (vörös pecsétviaszgomba) kivonatot saját, a Malajziában, Alor Setarban, a Good Manufacturing Practice (GMP) tanúsítvánnyal rendelkező gyárában állítja elő. A gombákat rizshéjon termesztik, hogy a DXN Ganoderma farm vidéki, toxinmentes környezetében elkerüljék a talajból származó esetleges szennyeződéseket. A DXN saját gépeit használja, amelyeket Datuk’ dr. Lim Siow Jin, a Ganoderma szakértője és a vállalat alapítója / vezérigazgatója fejlesztett ki.

„Speciális centrifugát használunk a spóraszeparációs módszerhez, hogy a hatóanyagokat kinyerjük a Ganoderma-ból. Tehát nem az egész gombát darálják le és adjuk el. Nem. A Reishi termékek, amelyeket vásárlóink a kezükbe vesznek, csak a Ganoderma tiszta hatóanyagait tartalmazzák.”

 

A DXN Lingzhi kivonat por formájában megegyezik-e a DXN RG kapszulákkal?

A DXN Reishi Gano kivonat por formájában megegyezik a DXN Reishi Gano kapszulákkal, és pontosan ugyanazokkal a hatásokkal rendelkezik, mint a DXN RG 360, DXN RG 90 és DXN RG 30 Ganoderma kapszulák.

Mennyi DXN RG port kell bevennem?

Kezdetben nagyon keveset, ha nem akarjuk megtapasztalni a méregtelenítés lehetséges erős és kellemetlen tüneteit (ezek NEM mellékhatások!). Ahhoz, hogy megértsük, miért, tudnunk kell a DXN Reishi Gano por hatásáról és működéséről.:

DXN RG: a „Szkenner”

A DXN RG por megegyezik a DXN Reishi Gano kapszulákkal, tehát nagyon kemény méregtelenítő. Ezt a Red Reishi kivonatot „Szkennernek” is hívják Malajziában, mivel kis szegmensekben fel-le pásztázza a testet, amíg meg nem találja azokat a részeket, amelyeket egyensúlyba kell hozni.

DXN RG: a „Büntető’”

A test feltérképezése utána a Ganoderma kiszorítja a méreganyagokat a rendszerből. Ezért nevezik az RG-t „Büntető’” -nek: az erős méregtelenítési folyamat hatásait büntetésnek is érezheti az ember, de a mérgeket biztos, hogy megbünteti a Reishi Gano kivonat, mert kíméletlenül kiparancsolja a toxinokat az emberi testből. Tehát nemcsak a testből kilépő méreganyagok számára büntető hatású a DXN Reishi Gano kivonat, hanem azon személy számára is, aki ezt a terméket szedi.

Fájni fog a Ganodermával való méregtelenítés?

Nem, hogyha betartunk egy nagyon egyszerű szabályt: a Ganoterápia elején ha alacsony dózisban szedjük a pecsétviaszgombát, akkor ez megakadályozza azt az érzést, hogy a méregtelenítés tüneteit büntetésként éljük meg. Még jobb, ha a DXN Ganocelium porral vagy kapszulával kezdjük a ganodermás gyógykezelést.

 

Milyen méregtelenítési tünetekkel kell számolnom, amikor a Ganodermát szedem?

Az egészségi állapottól függően a méregtelenítés tünetei lehetnek hányinger, gyengeség, szédülés, hasmenés és hányás. Ez nem hangzik túl jól, igaz? Ne aggódjon, ezek a kellemetlen érzések mind megelőzhetők!

Ezért azt tanácsolom, hogy az elején mérsékelt adagban vegye be az RG-t, amíg nem tudjuk, hogyan hat ránk. Ki akarná rosszul érezni magát egy termék szedésétől, attól függetlenül, milyen nagy az egészségügyi előnye, igaz? A Ganoderma jót tesz testünknek, és a méregtelenítésnek nem kell egy kellemetlen procedúrának lennie.

Nagyon érzékeny testem van. Van-e más alternatíva a kellemetlen méregtelenítő tünetek megelőzésére?

Igazán megértem azokat, akik el akarják kerülni a fejfájást és a Ganoterápia minden egyéb kellemetlen tünetét. Én érzékeny vagyok az időjárási változásokra is, és ha fejfájásom van, akkor bizony „hisztis” vagyok. Nem is tudom, mit szólnék hozzá, ha a Ganoderma méregtelenítő hatását is megérezném…

Ezért javaslom a következőknek azoknak, akik az átlagosnál nagyobb érzékenységet mutatnak a méregtelenítésre:

Igyon Ganoderma kávét, és először a DXN GL kapszulát vagy port kezdje szedni. A DXN termék fogyasztásomat DXN egészséges kávékülönlegességekkel kezdtem, majd a DXN GL porral folytattam.

Miért kezdtem a Ganoderam terápiát a DXN Lingzhi 3az1-ben kávéval?

Az egyik okom, hogy először a Lingzhi kávét ittam, természetesen azért, mert édesszájú vagyok. Mindig is szerettem a kávét – illetve szerettem volna -, de a szokásos, hagyományos kávétípus miatt kellemetlenül éreztem magam a magas vérnyomásom és a gyomorsav képződés miatt.

Amikor meghallottam, hogy a DXN kávékban található Ganoderma kivonat gondoskodik ezekről a problémákról, több mint örömmel kezdtem „kísérletezni” magamon.

Kitaláljátok, mi történt?

A vérnyomásom most rendben van, és mindig úgy kezdem a napomat, hogy egy bögre DXN kávét iszok éhgyomorra, mivel lúgosító hatású, nem teng túl tőle a a gyomorsavam és ezért nem kell miatta ennem sem korán reggel!

 

Miért kezdtem először a DXN GL port szedni?

Itt (is) őszinte leszek veled, kedves Olvasó. Nem azért kezdtem a Ganocelium port szedni, mert sokat tudtam a Ganodermáról. Az egész annak köszönhető, hogy fukar voltam, és a lehető legolcsóbb DXN terméket akartam vásárolni.

Spórolás és egyéb családi hagyományok

Pénzt takarítani meg mindenhol, ahol csak tudok: ez nálunk már szinte családi hagyomány, ami bizonyos mértékben, vagy egy szint után már nem is feltétlenül olyan jó, de mégis örülök ennek a nagymamámtól és nagypapámtól való „örökségnek”. Szüleimnek és nekem nem lenne meg sokmindenünk, ha korábban nem próbáltunk volna pénzt megtakarítani mindenhol, ahol csak lehet.

Tehát összehasonlítottam a DXN Ganoderma termékek árait, és kiszámoltam, hogy a DXN GL por volt a legolcsóbb az összes közül, grammra lebontva. Csak azt láttam, hogy Ganoderma, nem igazán törődtem azzal, hogy RG vagy GL vagy Reishi gomba por. Nem vagyok büszke erre, de nem akarok hazudni neked.

Tudatlanságom végül hasznosnak bizonyult: a DXN Ganocelium kivonat megmentett a méregtelenítés lehetséges kellemetlenségeitől. Még soha nem méregtelenítettem a testemet. Körülbelül 36 éves koromban kezdtem el szedni a DXN termékeket. Emiatt nem tudom, hogy érzékeny vagyok-e a méreganyagok kiürítésére a testemből, vagy sem. Szerencsére az őrangyalom segített: amikor elkezdtem a ganodermás gyógykezelésemet a Ganoceliummal, egyáltalán nem tapasztaltam kellemetlen méregtelenítő tüneteket!

A DXN Ganocelium újjáépíti a testet

A DXN Ganocelium inkább kiegyensúlyozó és „testépítő”, mint méregtelenítő. Annak ellenére, hogy méregtelenít is, ezt nagyon enyhe módon teszi. A Reish Gano (RG, Red Reishi kivonat) szintén kiegyensúlyozó és újjáépítő hatású, de inkább „méregtisztítószer”.

Ebben a videóban a DXN Reishi gomba port szedem. Inkább ezt a DXN terméket szedem, mivel ez egy ideális RG / GL keverék a mindennapi használathoz: