Pecsétviaszgomba kapszula: DXN Reishi Gano 30 darabos kiszerelés

A DXN Reishi Gano 30 darabos kapszula a 90- és 360 daraboshoz hasonlóan 90 napos vörös Lingzhi gyógygombából készül a DXN malajziai biogazdálkodásásban. Tartalma azonos a 90- és 360 darabos kiszerelésű DXN RG-vel.

Kedvezményes vásárlás

Fogyasztás: az első héten napi 1 kapszula, a következő héttől napi 2-3 kapszula

Összetevők: 100% Ganoderma lucidum gombatest

Kapszulahéj: hipromellóz

DXN Reishi Gano kapszula: 30 darab lúgosító pecsétviaszgomba kivonat

A DXN Reishi Gano kapszula nagyon erős méregtelenítő. Kiegyensúlyozó hatása is van, de ez inkább a DXN GL kapszulák fő erőssége. A Ganoderma átkutatja a testet a toxinok után, majd távozásra kényszeríti őket. Fogyasszon minél több vizet a méregtelenítő hatás fokozása érdekében.

 

A DXN Reishi Gano kapszulák lúgosítják a testet és erősítik az immunrendszert. A test egyensúlyának helyreállításával a Lingzhi gyógygomba szabályozza a vérnyomást is.

Ennek a DXN gyógygombaterméknek az alapanyaga a 90 napos vörös Ganoderma gomba. A DXN vállalat Malajziában a Good Manufacturing Practice (GMP) tanúsítvánnyal rendelkező biogyárában gyártja.

 

Hogyan kell fogyasztani a DXN Reishi Gano kapszulákat?

Csakúgy, mint az DXN RG 360 darabos változata esetében, az adag napi 1-2-4-6 kapszula (párban a DXN GL kapszulákkal vagy porral), hetente növelve az adagot, majd fenntartva. Felhívjuk figyelmét, hogy egyesek a Ganoderma lucidum méregtelenítő hatásának kellemetlen tüneteit tapasztalhatják. Ismétlem: ezek tünetek, nem mellékhatások!

Mik lehetnek a méregtelenítés tünetei a Ganoderma által?

A DXN Reishi Gano kapszulák nagyon erős tisztító hatásúak. A DXN RG-t „Szkenner”-nek is hívják, mivel a test minden kis sarkában, szegletében keres egyensúlyhiányt és betegségeket. Reishi Gano másik neve a „Büntető”: amikor megtalálta az összes megtisztítandó területet, úgy bünteti a méreganyagokat, hogy kegyetlenül, maradéktalanul kitisztítja őket a testből. Ez a folyamat az ember egészségi állapotától függően lehet enyhébb vagy durvább. A pecsétviaszgomba által végzett méregtelenítés tünetei lehetnek szédülés, hányinger, fejfájás, hányás és hasmenés. Szerencsére a legtöbb esetben nem feltétlenül és nem egyidejűleg tapasztalhatók.

Annak ellenére, hogy ezek a tünetek kellemetlenek, boldognak kell lennünk, mivel ezt meg kellett tenni. Méregtelenítés után a test egyensúlyba kerülhet a DXN GL segítségével.

A DXN Reishi Gano kapszulák összetevője: Lingzhi gyógygomba
Függőleges szuszpenziós módszerrel termesztett Reishi gyógygomba Alor Setarban, Malajziában a DXN Ganoderma farmon

Könnyű lenyelni a DXN Reishi Gano kapszulákat?

Szerencsére a válasz „igen”! Amint azt a saját személyes termékvideómban láthattátok fent a DXN Ganoderma kapszulákkal, a méretük olyan jó, hogy egyszerre 5-öt szedek be!

Ennek ellenére nem javaslom, hogy kövesse a példámat.

Ötösével szedem a Ganoderma kapszulát, mert lusta vagyok egyenként bevenni az RG és a GL kapszulákat.

Személyes tapasztalatom a Ganodermával való méregtelenítésről

Én semmilyen kellemetlen érzést nem tapasztaltam a Ganoderma szedéseskor, még a kezdetekben sem, de én viszonylag fiatalon kezdtem el a Ganoterápiát és jó egészségi állapotnak örvendtem akkor is és most is szerencsére, tehát az én testemben nem kellett olyan durva méregtelenítést végeznie a vörös Lingzhi gyógygombának.