Ganoderma kapszula: DXN RG 360, a méregtelenítők királya

A Reishi Gano (RG) 90 napos vörös gombából szüretelt DXN Ganoderma lucidum porból készül. Malajziában akkreditált ökológiai gazdaságban termesztik Kedah államban, Alor Setar-ban a DXN Holdings Berhad saját gyógygomba farmján.

Kedvezményes vásárlás

Fogyasztás: első hét: napi 1 kapszula, a következő héttől napi 2-3 kapszula.

Összetevők:

100% Ganoderma lucidum (gombatest)

Kapszulahéj: hipromellóz

NIFNS: 4427/2009

DXN Reishi Gano kapszulák 360 darabos kiszerelésben

A Reishi Gano kapszulák erős méregtelenítő hatásúak. Malajziában a „Kivizsgáló” és a „Büntető” fantázianevekkel is ihlették a hatékony, szinte már könyörtelen detoxikáló hatásuk miatt. A Reishi gyógygomba átvizsgálja a testet egyensúlyhiányt keresve, és kiüríti a testből a toxinokat.

Minden, amit tudnia kell a Ganodermáról:

 

A Reishi Gano kapszulák átkutatják a testet a méreganyagok után, és eltávolítják őket. A Reishi Gano kapszulákat egy 90 napos vörös Reishi gombából gyűjtött Ganoderma lucidum porból állítják össze. A DXN vállalat egy ökológiai akkreditált gazdaságban termeszti Alor Setarban, Malajziában.

Bemutatom a DXN Ganocelium és a Reishi Gano kapszulákat otthoni videómban:

 

Mi a Reishi Gano kapszula hatása?

A test kiürítése a méreganyagoktól. A Reishi Gano kapszulák nagyon erős méregtelenítő hatással bírnak, erősebbek, mint a Ganoceliumé, amely jobban kiegyensúlyozó módon hat.

Hány Reishi Gano kapszulát kell bevennem?

Az RG fent említett erős méregtelenítő hatása miatt javasoljuk, hogy kisebb adagokkal kezdje, például napi egy kapszulával. Ha nem tapasztal kellemetlen tüneteket (szédülés, hányinger, fejfájás, hányás, hasmenés), az adag növelhető.

A DXN Ganoderma „mágikus formulával” rendelkezik az adagoláshoz: 1-2-4-6

Ez egy kapszulát jelent egy héten keresztül minden nap, a második héten pedig napi 2 kapszulát. A harmadik héten 4 kapszulát, a negyedik héten 6 kapszulát kell bevenni. Ez az adag releváns normális egészségi állapotú testek esetén. Súlyos betegség esetén az adagolás megnőhet, gyakran Megadózisig.

Mi a Ganoderma Megadózisa?

A DXN Reishi Gano (RG) és a DXN Ganocelium (GL) kapszulák javították a stressztolerancia szintemet
Ezeket a Ganoderma gyógygomba kapszulákat szedem. Ezek a DXN Reishi Gano (RG) és a DXN Ganocelium (GL) kapszulák (360 darabos változatban).

A Ganoderma Megadózist akkor fogyasszanak, hogy ha valaki megbetegedik, vagy tartósan súlyos egészségi állapota van. Ezekben az esetekben több tucat Ganoderma kapszulát javasolnak naponta bevenni.

Hadd adjam át személyes tapasztalatomat a Lingzhi-ről az életemből:

Mivel továbbra is angol tanárként dolgozom egy vidéki általános iskolában, vírusoknak vagyok kitéve, mivel sok felnőttel és gyermek közt dolgozom. 2018 februárjában valami olyasmit kaptam el, mint egy influenza. Gyenge voltam, szédülést és fejfájást éreztem.

Először 30 pár DXN RG-t és GL-t vettem be, majd 40 párat (40 db RG-t és 40 db GL-t), melyet 4-szer 10 páros dózisra követett.

Másnap megint jól éreztem magam, mintha újá születtem volna. Nem éreztem a méregtelenítés tüneteit, egyszerűen egyensúlyba került a testem a DXN GL (Ganocelium) és a Reishi Gano kapszuláktól. Naponta körülbelül 10 pár RG-GL-t szedek, így a 70 pár megadózis volt számomra.

A DXN Ganoderma RG kapszula tartalma megegyezik az Reishi Gano porral?

Igen, teljesen. Van RG és GL por alakban is, valamint a kettő keveréke, az úgynevezett DXN Reishi Mushroom Powder (gomba por). A DXN Holdings Berhad Ganoderma kapszulákat és Ganoderma port is gyárt, mert egyesek a pecsétviaszgomba kapszulát részesítik előnyben, mások a gyógygomba por formáját.

Mennyit nyom egy darab RG kapszula?

A DXN RG kapszula súlya pontosan 270 mg, míg a GL kapszuláé 450 mg.

Ne feledje: először kisebb adagokban szedje a Reishi Gano kapszulákat! A méregtelenítés tünetei néhány ember számára kemények lehetnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a „tüneteket” szándékosan írtam, mivel ezek nem mellékhatások.

A Ganoderma minden mellékhatástól mentes.