Kakaós ganodermás egészséges kávé: DXN Zhi Mocha

Mochaccino szerelmesei, nektek hozta létre a DXN a Zhi Mocha-t! Ez az egészséges csokoládé ízű kávéital válogatott brazil arabica kávébabból készült instant kávé, Ganoderma lucidum kivonat és a legfinomabb kakaópor keveréke.

Akár forrón, akár jégkockákkal tálalva, a DXN Zhi Mocha elsőre édes, egyedi, krémes ízű, majd kissé kesernyésebb, de kellemes utóízű. Egy kis tejszín és fahéj hozzáadása még finomabbá teheti az Ön számára, bátran lehet kísérletezni vele!

Kedvezményes vásárlás

Csomagolás mérete: 20 tasak x 21 g

Összetevők: instant kávépor, kakaópor, Ganoderma gyógygomba kivonat, növényi eredetű tejpor, nádcukor, tejpor, malátakivonat.

DXN Zhi Mocha: az egészséges csokoládé ízű kávéital!

Válogatott brazil arabica kávébabból készült instant kávépor, Ganoderma lucidum kivonat és a legfinomabb kakaópor keveréke.

Ez a Reishi gomba kivonatos Mocha kávé tapasztalataim alapján körülbelül fele olyan erős, mint a többi DXN egészséges kávé, például a DXN Lingzhi Coffee 3in1.

„Kutyasétáltatós-kávé”

Este 10 órakor iszom meg az utolsó csésze Ganoderma kávémat. 3 kutyámmal tett utolsó sétám előtt gyakran választom erre az alkalomra a DXN Zhi Mochát. Ha álmos vagyok, jól tudok aludni a Ganoderma kávétól, de alvás előtt még nagyon oda kell tudnom figyelni, mikor éjszaka a kutyáimat sétáltatom hegyikerékpárral.

Saját személyes élményvideóm a DXN Zhi Mocha lúgosító forró csokoládés kávéról: