Ganoderma micélium kapszulák a testfunkciók optimalizálására: DXN GL 30

A DXN Ganocelium 30 darabos kapszula is 14 napos Ganoderma lucidum micéliumból készül a 90- és 360 darabos DXN Ganocelium kapszulához hasonlóan, és összetételük teljesen azonos.

Kedvezményes vásárlás

Fogyasztás: az első héten napi 1 kapszula, a következő héttől napi 2-3 kapszula

Összetevők: 100% Ganoderma lucidum micélium

Kapszulahéj: hipromellóz

DXN GL 30: a Ganoderma micélium kapszulák optimalizálják a testfunkciókat

A DXN GL 30 Ganoderma micélium kapszulák egyensúlyba hozzák és megfiatalítják a testet.

 

Ganoderma micélium kapszulák a kiegyensúlyozott, lúgos testhez

A Ganoderma micélium kapszulákat a 14 napos Lingzhi gyógygomba hatóanyagával töltjik meg a DXN bio pecsétviaszgomba gyárában Malajziában. A Ganocelium sokkal enyhébb módon egyensúlyozza ki és méregteleníti a testet, mint a DXN Reishi Gano kivonat.

(Megjegyzés: Reishi és Lingzhi japán és kínai nyelven Ganodermát jelentenek.)

A Ganoderma micélium kapszula a Ganoterápia része
A Ganoderma micélium kapszulákat a Ganoterápiában is alkalmazzák

Láttam olcsóbb Ganodermát a boltokban.

A DXN Ganoderma micélium kapszulák nem túl drágák?

A DXN Ganoderma micélium kapszulák csak a pecsétviaszgomba hasznos részét tartalmazzák: a gyógygomba 100% -ban tiszta hatóanyagát. Emiatt a Ganocelium kapszulák ára magasabbnak tűnik, mint azok a termékek, amelyeknél az egész gomba őrölt formában van. Ez azt jelenti, hogy kevesebb hatóanyag tartalmuk van, ennélfogva olcsóbbak.

Hol gyártják a DXN ganocelium kapszulákat?

A DXN Holdings Berhad vállalat saját bio gyárában gyárt Ganoderma micélium kapszulákat a malajziai Alor Setarban. A vállalat a termesztéstől a csomagoláson át a terjesztésig mindent kezel (DXN One Dragon filozófia). Ez a nagyon hasznos tény biztosítja az alacsony árat, a magas minőséget – egy olyan szlogen, amely azt jelenti, hogy a DXN termékek ezért páratlan csúcsminőségűek, a legalacsonyabb áron a piacon.

 

Mennyi DXN Ganoderma micélium kapszulát kell bevennem?

A „varázslatos” 1-2-4-6 szekvencia

A 30 darabos Ganoderma Mycelium kapszulák fogyasztása természetesen megegyezik a DXN GL 360-éval. Igyál sok vizet hozzá, hogy biztosítsd a méreganyagok gyorsabb kitisztítását.

Az első héten napi 1 kapszula, a következő héttől napi 2-4-6 kapszula. Ez a „varázslatos” adagszám-szekvencia a DXN Lingzhi kapszulák összes csomagjára vonatkozik, mind RG, mind GL esetében.

Ha valaki a méregtelenítés kellemetlen tüneteit tapasztalja, például fejfájást, hányingert, hányást, hasmenést, szédülést, gyengeséget, akkor az adagot nem szabad növelni. A tünetek megszűnéséig változatlanul kell hagyni, esetleg kicsit csökkenteni az egyszerre elfogyasztott pecsétviaszgomba kivonat mennyiségét. Utazásom a DXN termékekkel szintén a GL -lel (por formában) és a DXN egészséges kávéival kezdődött.

 

Tapasztalok-e bármilyen mellékhatást, amikor DXN Ganoderma micélium kapszulát szedek?

Nem, nem fogsz semmilyen mellékhatást tapasztalni a Ganodermától. A Ganoderma micélium kapszula szedésének nincsenek mellékhatásai. Néhány fent említett méregtelenítő tünet előfordulhat, attól függően, hogy milyen erős a tested. Vedd be a Ganodermát sok vízzel, kezdje alacsony napi adaggal, és fokozatosan növeld az adagot. Ez biztosítja, hogy ne legyenek fájdalmas tünetek. esetleg csak maximum enyhébbek.

A hangsúly a Ganoderma folyamatos bevitelén van

Összességében elmondható, hogy a méregtelenítés jó dolog, és ha bármilyen tünet jelentkezik, akkor azok egyből megszűnnek, amikor a test egyensúlyba kerül. A detoxikálás a nagyobb jót szolgálja, ezért legyen csak türelmes és tartsa fenn az adagot tartós fájdalom esetén. Ha a tünetek miatt nagyon kényelmetlenül érzi magát, 2-3 naponta csökkentse az adagot 1 kapszulára. A Ganoderma micélium kapszulák is szétszerelhetők, így fél kapszulát is bevehet, ha az kényelmesebb az általános közérzet érdekében. A hangsúly a Ganoderma folyamatos bevitelén van.