Fermentált ananászenzim ital kínai hernyógomba kivonattal: DXN Cordypine

A DXN Cordypine® egy egészséges, lúgosító, immunerősítő gyümölcsital. Minőségi Cordyceps sinensis-t (kínai hernyógombát) és természetes módon erjesztett ananászlevet tartalmaz, így a Cordycepsszel szinergikusan együttműködve javítja a mentális és fizikai állóképességet, és kiváló teljesítményt nyújt mind a hivatásos sportolók, mind a mindennapos emberek számára.

A Cordypine® valóban egy okos választás a mindennapi életünkhöz.

Kedvezményes vásárlás

Csomagolás mérete:

700 ml palackonként

Összetevők: Ananászlé, nádcukor, cordyceps sinensis, lime

Erjesztett ananász enzimital kínai hernyó gomba kivonattal: DXN Cordypine

A DXN Cordypine kiegyensúlyozza az emésztőrendszert és a légzőrendszert. Cordyceps gyógygomba kivonatot tartalmaz, amely természetes immunrendszer-erősítő, mellékhatások nélkül.

A DXN Cordypine-t Megadózisban ittam 10 napon át

 

A DXN cég erjesztett ananász enzim italát Cordypine-nek hívják. Ennek a lúgosító italnak a neve a Cordyceps és az ananász angol nevéből (pineapple) származik. Ez az egészséges gyümölcslé minőségi Cordyceps sinensis-t (kínai hernyógyógygombát) és természetesen erjesztett ananászlevet tartalmaz, így a Cordycepsszel szinergikusan együttműködve javítja a mentális és fizikai állóképességet, és kiváló teljesítményt nyújt mind a hivatásos sportolók, mind a mindennapi emberek számára. A Cordyceps gomba nemi teljesítményét fokozó hatása miatt „Himalája Viagra” néven is ismert.

Saját tapasztalatom a DXN Cordypine-nal

A következők furcsán hangozhatnak, de ez a csodálatos lúgosító és energizáló enzimital pillanatok alatt meggyógyította fájó gyomromat! Itt olvashatsz bővebben arról, hogy a DXN Cordypine hogyan gyógyította meg a gyomorrontásomat.

Állati eredetű összetevőket tartalmaz-e a DXN kínai hernyógombás fermentált ananász enzimitala?

Erjesztett ananász enzimital kínai hernyó gomba kivonattal: DXN Cordypine
Cordyceps gyógygomba kivonatból és ananászból készült finom lúgos enzimital a DXN-től

Nagyon jó kérdés, ez volt az első, amit feltettem, amikor meghallottam a gomba nevét. Remek híreim vannak: Ez a fermentált enzimital mentes minden állattal kapcsolatos összetevőtől. Ez az erjesztett ananász enzimital DXN Cordyceps gyógygomba kivonattal (kínai hernyógomba) 100% -ban vegán termék. Nem kell aggódni a gomba furcsa neve miatt. Bár e gomba a természetben a hernyók parazitája, ma rizspelyván termesztik, és nincs kapcsolata egyetlen élőlénnyel sem.

Finom a DXN Cordypine?

Igen, ez biztos! Finom édes, és nincs savanykás íze, amire az erjesztés utalhat. Amikor meghallom az „erjesztett” szót, mindig a savanyú káposztára vagy egy bizonyos kefir típusra a kaukázusi kefirre gondolok. A DXN erjesztett ananász enzimitalja esetében az erjesztési folyamatra való utalás eleinte félrevezető lehet, de miután megkóstoltam ezt az italt, egyből megszerettem. Összehasonlíthatnám egy nagyon különleges, világhírű, csúcsminőségű magyar borkülönlegességgel, a Tokaji Aszúeszenciával, amely egy nagyon édes, sűrű desszertbor. Véleményem szerint a DXN Cordypine hasonló színű, sűrűségű és kissé hasonló ízű, alkoholos utóíz nélkül.

Mekkora a DXN Cordypine egy adagja?

Készítsünk el 1 rész Cordypine-t 9 rész vízzel. 20 ml Cordypine plusz 180 ml víz.

Bemutatom ennek a finom ananász enzim italnak az elkészítését:

Gyakorlati tanácsom:

Egy üres 700 ml-es Cordypine palackot használok, és egy hüvelykujjnyi Cordypine-t először az aljára öntök, majd a palack többi részét feltöltöm vízzel. Csapvizet használok, de az ásványvíz is rendben van természetesen. Inkább a szénsavmentes típust választom, amikor ezt a félelmetesen finom erjesztett ananász enzim italt iszom.

Legjobb hozzáadott vízzel fogyasztani, nem pedig töményen. Félreértés ne essék, önmagában is ördögien finom íze van, de azért, hogy kicsit gazdaságosabb legyek, a termék dobozán található leírás és én is azt javasoljuk, hogy vízzel hígítsuk. Töményen szerintem nagyon hamar el lehetne nyalogatni, és több nap, mint Cordypine 😊

A Cordypine® valóban okos választás a mindennapi egészséges és jó energiaszintű élethez

Itt egy nem túl hétköznapi típusú fogyasztást mutatok be. Ez a személyes termékélményemről készült videóm a DXN Morinzhivel és a DXN Cordypine-nal. Nem kell így inni, mint itt, ezt szórakozásból és a Morinzhi Videó Kihívás megnyerése érdekében tettem :