Ganodermás szappan allergén anyagok nélkül: DXN Ganozhi Soap

Gyógygombás szappan minden bőrtípusra

Ez a speciálisan megalkotott DXN pecsétviaszgombás szappan 100% organikus Ganoderma lucidum gyógygomba kivonattal és pálmaolajjal dúsított. Egyszerre kíméletesen tisztítja és hidratálja a bőrt, és megőrzi a bőr természetes olaj tartalmát.

Kedvezményes vásárlás

Kiszerelés: 80g

Összetevők: Lingzhi kivonat, pálmaolaj, glicerin

NIFNS: 2507/2008

Pecsétviaszgomba-kivonatos kímélő szappan minden bőrtípusra

A DXN Ganoderma gyógygombás szappana csak Reishi kivonatot és pálmaolajat tartalmaz. DXN Ganozhi szappant használok fürdéshez, hajmosáshoz és borotválkozáshoz. Nincsenek benne allergiás anyagok.

 

DXN Ganoderma szappan a mindennapi higiéniához:

Fürdés, hajmosás és borotválkozás allergiás anyagok nélkül

A ganodermás szappan egy nagyon egyszerű, természetes termék a DXN cégtől. A DXN Ganozhi szappant használom fürdéshez, hajmosáshoz és borotválkozáshoz, mert nem tartalmaz allergén adalékokat.

A DXN ganodermás szappanban csak a pecsétviaszgomba kivonat, pálmaolaj és glicerin van.
Multifunkciós ,,gombásszappan”: borotválkozom, fürdök vele, és megmosom a ‘nagyon hosszú’ hajam is, 🙂

Mit jelent Ganozhi?

A Ganozhi annak a DXN termékcsaládnak a neve, amely kozmetikumokat és személyi higiéniai termékeket tartalmaz, beleértve a szappant, a ganodermás fogkrémet és testápolókrémeket. A név a Ganoderma és a Lingzhi szótagjaiból áll. A Lingzhi a Ganoderma gomba kínai megfelelője. Japánul Reishinek hívják.

 

Miből készül a DXN Ganoderma szappan?

Ez a speciálisan megfogalmazott DXN termék, amely 100% szerves Ganoderma gyógygomba kivonattal és pálmaolajjal dúsított, egyszerre kíméletesen tisztítja és hidratálja a bőrt, és megőrzi a bőr természetes olajtartalmát.

Érzékeny bőröm van. Használhatom a Ganoderma szappant?

A DXN Ganozhi szappan minden bőrtípusra alkalmas, mivel a Ganoderma gyógygombának nincs mellékhatása. A méregtelenítési folyamat során a szervezetből távozó toxinok bizonyos tünetei jelentkezhetnek.