Immunerősítő a hagyományos kínai gyógyászatból: DXN Poria S gyógygomba por

A Poria cocos gyógygomba egy Kínában széleskörűen használt gyógynövény.

A hagyományos kínai gyógyászatban a test és az immunrendszer megerősítésére használják.

Kedvezményes vásárlás

HALAL minősítés a JAKIM által.

Jó Gyártási Gyakorlattal (GMP) rendelkező gyárban készült

Összetevők: 100% Poria cocos micélium

Nem tartalmaz mesterséges összetevőket, adalékanyagokat, tartósítószereket, színezőanyagokat, ízesítőszereket vagy peszticideket.

Testünk elerősítése Poria cocos gyógygomba kivonattal

A DXN Poria S egyetlen összetevője: 100%-ban a Poria cocos gyógygomba micéliuma. A szervezet roborálására használták előszeretettel. Nagyon jó hatása van a fogakra és az ínyre. Tartós szedése után megszűnt a fogfájásom és az ínyemen lévő duzzanat is alábbhagyott.

Terméktapasztalatom a 10 napos DXN Poria S Megadózis Terápia után:

 

A DXN Poria cocos por előnyei

A DXN Poria S a Poria cocos gyógygomba sclerotiumából (micéliumából) készül. 100% Poria cocos hatóanyagot tartalmaz. Széles körben használják a hagyományos kínai orvoslásban. Hagyományosan az egészség javítására, a vitalitás fokozására és a test megerősítésére használják az immunrendszer megerősítésével. Tehát nem a Poria gomba győzi le a vírusokat, hanem maga az emberi test, miután a gyógygomba terápiával felerősítettük  a test öngyógyító képességét. Színe és íze hasonlít a DXN Cordyceps (kínai hernyógomba) porhoz.

DXN Poria S poria cocos gyógygomba kivonat
A DXN Poria S gyógygomba por ízlik nekem

Nem tartalmaz szintetikus összetevőket, tartósítószereket, színezékeket, aromákat és peszticideket. A JAKIM-tól HALAL tanúsítványt szerzett. Jó gyártási gyakorlat (GMP) tanúsítvánnyal rendelkező gyárban gyártotják Alor Setar-ban, Malajziában.