Ganoderma gyógygombás fogkrém: DXN Ganozhi fogkrém (4db X 40g)

A DXN Ganozhi Toothpaste 4 x 40 gramos változata azonos összetételű a nagytubusos ganodermás fogkrémmel. Ez a Lingzhi gyógygombás fogkrém mind az egészségre gyakorolt ​​előnyöket, mind pedig a friss lehelet és a kellemes mosoly erős önbizalmát kínálja mindennapi életünkben. A kisebb tubusok segítségével az egész család könnyen elviheti az iskolába, munkhelyre, és étkezés után a fogat moshat.

Kedvezményes vásárlás

Összetevők: Reishi kivonat, borsmentaolaj, kalcium-foszfát, ioncserélt víz (aqua), szacharóz, glicerin, ehető zselatin, mentol, nátrium-lauril-szulfát, aromaanyag

Kiszerelés: 4db x 40g

NIFNS: 2507/2008

DXN Ganoderma gyógygombás fogkrém, amit bárhová magaddal vihetsz

A DXN Ganozhi fogkrém Ganodermával fenntartja a semleges száj PH-t, csökkenti a nyál savasságát, csökkenti a lepedéktermelést és javítja a zománcot.

 

A Ganodermával készült fogkrém fiatalítja a fogakat és kiváló friss lélegzetet ad

A DXN Holdings Berhad cég fogkrémje Reishi kivonattal dúsított, amely a gyógygomba 100% hatóanyagát tartalmazza. A pecsétviaszgomba biztosítja mind az egészségügyi előnyöket, mind pedig a friss lehelet és a kellemes mosoly nyújtotta erős önbizalmat a mindennapi életünkben. A kisebb fogkrém tubusok könnyen lehetővé teszik az egész család számára, hogy iskolába és munkahelyre vigye és étkezés után könnyen fogat tudjon mosni. Van egy nagyobb, 150 grammos verzió is a Ganozhi fogkrémből.

A Ganoderma gombás fogkrém használható belsőleg és a bőrön is.
A pecsétviaszgomba kivonatos lúgosító fogkrém nemcsak fogmosásra használható

 

Mit jelent a Ganozhi terméknév?

A Ganozhi a Ganoderma és a Lingzhi szavak kombinációja. Ez a Reishivel együtt ugyanazon gyógygomba neve: Ganoderma lucidum.

Milyen egészségügyi előnyei vannak a Ganoderma gombás fogkrémnek?

A DXN cég Ganodermájával készült fogkrém semleges PH-t tart fenn a szájban. A gyógygomba kivonat csökkenti a nyál savasságát, a lepedékképződést és helyreállítja a zománcot. Az a tapasztalatom, hogy a DXN Ganozhi fogkrémmel enyhíthető a fogfájást. Bármilyen furcsán is hangzik ez a termék fogyasztható. A DXN és a Ganoderma fogkrém számos rendhagyó felhasználási módot kínál.

Ez a videó elmondja, miért koronázzák a Ganoderma lucidumot a gyógynövények királyává az ősi hagyományos kínai orvoslásban:

 

Mire használhatok DXN ganodermás fogkrémet a fogmosáson kívül?

A DXN Ganozhi fogkrém egy többcélú, több felhasználású fogkrém. Felsorolok néhány nagyon furcsa lehetséges felhasználási területet, amelyekre korábban sem gondoltam volna.

A Ganoderma fogkrém jó:

pattanásra

asztmára

lábgombára

rossz leheletre

székrekedésre

köhögésre

korpásodásra

hasmenésre

arclemosóként

női intimlemosóként

lázcsillapításra

ételmérgezésre

lábmasszázsra

gombás fertőzésre

ínygyulladásra

fejfájásra

aranyérre

túlsavasodásra

rovarcsípésre

ajkakra

semleges száj PH-érték fenntartására

pattanásokra

elősegítik a fog remineralizációját

védelem a fogszuvasodás ellen

fertőző kötőhártya-gyulladásra

fogkő képződés csökkentésére

a nyál savasságának csökkentésére

a fogzománc megóvására

ótvarra

bőrkiütésekre

erős hónaljszag ellen

erős lábszag ellen

fájós torokra

gyomorfájásra

fogfehérítésre

mandulagyulladásra

fogfájásra

sebekre