DXN Spirulina Tabletta 500 szuperétel: a lúgosító tápanyagbomba

A Spirulina platensis a legjobb lúgosító szuperélelmiszer a Földön.

A Spirulina a kék-zöld algák vagy a cianobaktériumok egy olyan típusa, amelyet a DXN Holdings Berhad Malajziában termeszt saját Spirulina farmján, így kínálva a legjobb árat és minőséget a piacon.

Kedvezményes vásárlás

Csak a kiválasztott legjobb fajokat termesztik természetes módon, tiszta tóban, rovar- és gyomirtó szerek nélkül.

A DXN Spirulina alga kiválóan alkalmas gyermekek, felnőttek és idősek számára is. Minden esszenciális aminosavat tartalmaz, és segít megszüntetni az alultápláltság tüneteit. Védi az „Arany Háromszöget”: a tüdőt, a vese és a szívet. A Spirulina segít a magas lipidszint és a vércukorszint kezelésében, és hatékony a daganatkezelésben.

A Spirulina platensis napi fogyasztása segíti a sav-bázis egyensúly fenntartását a testben.

Fogyasztás: napi 6 tabletta

Kiszerelés: 500 tabletta x 250mg

Összetevő: 100% szerves Spirulina platensis, segédanyagok (talkum, kalcium-karbonát, gumiarábikum)

Spirulina: a zöld arany

Ez a parányi kis zöld alga tabletta hihetetlen mennyiségű tápanyagot tartalmaz. Aranyat ér mind az alultápláltság kezelésében, mind az egészséges étrendben.

A DXN Spirulina alga tabletta egy szuperélelmiszer, mely fokozza a belső szervek működését. Én így szedem ezeket a lúgosító tápanyagbomba-tablettákat:

 

A DXN Spirulina tabletta minden tápanyagot tartalmaz, ami a modern ételekből hiányzik.

A DXN Spirulina tabletta rendkívül tápláló alkáli szuperélelmiszer. A DXN Ganodermával együtt kiegészítik egymást a testünk számára szükséges összes tápanyaggal. A DXN Spirulina hatékony szerepet játszhat a Ganoterápiában is. A Spirulina napi fogyasztása segít egyensúlyba hozni a sav-bázis egyensúlyt a szervezetben.

 

Mi a DXN Spirulina tabletta összetevője?

A DXN Spirulina tabletta összetevője egy kék-zöld alga vagy cianobaktérium, amelyet a DXN Holdings Berhad vállalat állít elő Malajziában, a Kedah állam beli Alor Setarban. Csak a kiválasztott legjobb fajokat termesztik természetes módon, tiszta tavacskában, növény- és rovarölő szerek alkalmazása nélkül. A DXN Spirulina tabletta különleges az egész napos malajziai éghajlat miatt is, mivel a napsütés alapvető szerepet játszik a Spirulina platensis termesztésében. A vállalat teljes egészében felügyeli az egész eljárást, a termesztéstől a késztermékek értékesítéséig. Ez a filozófia (DXN One Dragon) biztosítja a Spirulina és Ganoderma termékek legjobb árát és minőségét a piacon.

A DXN Spirulina tablettát a Malajziában található Alor Setar biofarmokban lévő szerves Spirulina tavakban hozzák világra.
Organikus Spirulina farm zöld algatavakkal a malajziai Alor Setar-ban: itt gyártják a DXN Spirulina tablettát és port

A Spirulina platensis a legjobb lúgosító szuperélelmiszer a Földanyától

A DXN Spirulina tabletta gyermekek, felnőttek és idősek számára is kiválóan alkalmas. Minden esszenciális aminosavat tartalmaz, és segít megszüntetni az alultápláltság tüneteit. Védi az „Arany Háromszöget”: a tüdőt, a vesét és a szívet. A Spirulina segít a magas lipidszint és a vércukorszint kezelésében, és hatékony a daganatterápiában.

 

Túladagolhatom a Spirulinát?

Ne aggódjon, nem lehet a Spirulinát túladagolni. Sem a Spirulinának, sem a Ganodermának nincsenek mellékhatásai.

Van egy fontos megjegyzés viszont: a pajzsmirigy-rendellenességben szenvedőknek nagyon fokozatosan kell bevenniük a DXN Spirulina tablettákat.

Miért? Mivel ez a kékes-zöld csodalga olyan hatékonyan fokozza és újraindítja a gyengén működő szerveket, hogy a pajzsmirigy funkcióinak hirtelen fellendülése kellemetlen módon érintheti a beteget. Tehát, hogy elkerülje a felesleges kellemetlenségeket, lassan haladjon a DXN Spirulina alga szedésével.

A kutyáim is napi szinten eszik a DXN Spriulina tablettát:

 

Hány DXN Spirulina tablettát kell ennem?

Normál egészséges állapot esetén az ajánlott fogyasztás napi 6 tabletta.

Lenyeljem vagy rágjam a DXN Spirulinát?

Mindkét mód nagyszerű. Inkább a rágást, amikor nem kell gyorsan bárhová mennem otthonról. Ennek oka, hogy személyes tapasztalataim szerint a DXN Spirulina tabletta gyönyörű zöld színűvé teheti a fogaimat, a nyelvemet és a számat, haha! Nincs ezzel gond, ha Halloween van, és meg akar ijeszteni néhány embert, de ha például napi munkája előtt beveszi a Spirulina adagját, nyelje le őket vízzel.

A fogmosás – még a DXN Ganozhi fogkrémmel is – a Spirulina megrágása után nagy pazarlás lenne. Ha úgy döntök, hogy megrágom őket, hagyom, hogy az algák felszívódjanak a számból. Arra is bátorítom az embereket, hogy legyenek kreatívak a DXN termékekkel, köztük a DXN Spirulina tabletta szedésekor is. Por alakban levesek, turmixok, shake-ek, rizs, tészta, sőt sütemények és fagylaltok egészséges adalékanyaga is lehet. Abban az esetben, ha valaki a Spirulinát használja főzéshez, javasoljuk, hogy a fő hőkezelés után keverje össze az étellel, hogy ez az értékes zöldalga megőrizze tápértékét.