DXN Cordyceps kapszula: természetes mentális és fizikai teljesítménynövelő

A Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba) néven ismert értékes gyógygomba természetes környezetében megtalálható Kínában, Tibetben és Nepál felvidékén. Most szigorú minőség ellenőrzés és tesztelés alatt termesztik (hernyók nélkül) a malajziai Kedah államban, Alor Setar városban a DXN Holdings Berhad gyárkomplexumában.

Kedvezményes vásárlás

A DXN Cordyceps rendkívül hasznos a légző- és keringési rendszer számára, emellett növeli a mentális és fizikai teljesítőképességet is. A kínai hernyógombát a Himalája Viagrájának is nevezik szexuális funkcióikat serkentő hatása miatt mindkét nem esetében.

A csecsemők kivételével minden korosztály számára alkalmas.

Csomagolás: 450mg x 60 kapszula

Fogyasztás: napi 1-3 kapszula

Összetevők: 100% Cordyceps sinensis, kapszula anyaga: hipromellóz

NIFNS: 4429/2009

DXN Kínai hernyógomba kapszulák az erős immunrendszerért

A DXN Kínai hernyógomba kapszulái természetes fizikai és szellemi teljesítménynövelők, mellékhatások nélkül. Nézze meg, hogyan veszem őket a személyes DXN termékélmény-videó sorozatom ezen részében:

 

DXN Cordyceps kapszula: Természetesen megnövekedett vitalitás mellékhatások nélkül

A DXN Cordyceps kapszulák egy értékes gyógygombából készülnek, amely a Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba) néven ismert. Ez a gomba természetesen megtalálható Kína, Tibet és Nepál felvidékén. Most szigorú minőségellenőrzés és tesztelés alatt termesztik a malajziai DXN Farmon és Gyárban, amely a DXN Holdings Berhad vállalat One Dragon filozófiájának szellemében irányítja a termelést a termesztéstől a késztermékig.

A DXN Cordyceps kapszulák szexuálisan, szellemileg és fizikailag vitalizálnak, mellékhatások nélkül
A DXN Cordyceps gyógygombát rizshéjon növesztik

A DXN Cordyceps kapszulákat rizshéjon növesztik. A kínai hernyógomba különös elnevezése ellenére, amely tükrözi, hogyan születnek a gombák természetes környezetükben, a „Himalája Viagrája” nem tartalmaz állati összetevőket.

Hogyan profitálhatok a DXN Cordyceps kapszulák szedéséből?

A DXN Cordyceps kapszulák rendkívül előnyösek a légző- és keringési rendszer számára, és növelik a mentális és fizikai erőt is. A kínai hernyógombát a Himalája Viagrájának is nevezik, szexuális funkcióit javító és vágyfokozó hatása miatt mindkét nem esetében.

 

Ki szedhet DXN Cordyceps kapszulát?

Cordyceps-et szedni a csecsemők kivételével minden korosztály számára alkalmas. A DXN Cordyceps kapszulákat a vegánok is bevehetik, mivel mentesek minden állattal kapcsolatos összetevőtől. Ne tévesszen meg téged a furcsa név: a termesztési folyamat egyetlen részében sem vesz részt hernyó vagy lepke. A kapszulákat megtöltő gyógygombakivonatot rizspelyván termesztik.

Hány DXN Cordyceps kapszulát kell bevenni?

Normális egészségi állapot és életmód esetén napi 1-3 DXN Cordyceps kapszulát fogyasszon. Igyon sok vizet is, csak más gyógygombás termékek esetén. Ez biztosítja a jobb felszívódást és a hatékonyabb méregtelenítést is.

10 napos DXN Cordyceps Megadózis Terápiám egyik vicces videója: