Átvernek az MLM üzlet passzív jövedelem-ígéretével?

Mi igaz a Multi-level Marketing-ről és a való világról?

Ha nem igaz az MLM…

Ha nem igaz az, hogy pénzt lehet vele keresni, ráadásul annyit, amivel simán ki lehet váltani majd az ember jelenlegi állását, ha nem igaz az, hogy milliókat is lehet hálózatépítéssel keresni….

Ha nem igaz a Multi-level Marketing üzleti modelljének ígérete a passzív jövedelemmel, ami százezerszer jobb, és több, mint egy nyugdíj, ráadásul nem kell érte több mint 40 évet dolgozni, belerokkanva fizikailag és idegileg, érzelmileg… akkor mi igaz?

Mi igaz?

Mi az igazság az MLM-es jövedelemről?
Tényleg lehet a DXN-nel pénzt keresni vagy csak hitegetnek?

Az igazság, a kőkemény valóság az, amit én is és te is minden nap átélünk, mikor bemegyünk a munkahelyünkre.

Le merem fogadni, hogy bármennyire is szereted a szakmádat, tiszta szívedből, anélkül, hogy hazudnál önmagadnak, nem tudod azt mondani, hogy azokkal a körülményekkel, velejárókkal és talán legfőképpen azért a fizetésért, amit kapsz, ezt szeretnéd 65 éves korodig csinálni. Én legalábbis nem tudom ezt mondani.

Megér a DXN MLM egy próbát?

DXN-es passzív jövedelem
A passzív jövedelem csak ezekkel a feltételekkel jöhet létre

Ha nem tapasztaltam volna, egyenlőre még kicsiben, ha nem lennék meggyőződve arról, hogy működik a Network Marketing üzlet és a DXN cég elvárás- és kötelezettség mentes marketingterve, akkor azt mondanám….

Azt mondanám, hogy mivel a DXN-ben befektetés és kockázat nélkül lehet plusz pénzt kereseni, én azt mondanám, hogy adok neki egy esélyt.

Adok a DXN MLM-nek egy esélyt, mert alig várom, hogy leteljen minden nap a munkaidő, alig várom, hogy hétvége legyen, és ne kelljen úgy kelnem, hogy „b@zdmeg, megint menni kell dolgozni”.

A blogom tartalma YouTube-videó formában:
Gondolatok a DXN MLM üzletről

Mi van, ha nem sikerül a DXN-nel hálózatot építenem?

Kockázat és befektetés nélkül: DXN Ganoderma kávé üzlet
Létezik üzlet kockázat és befektetés nélkül!

Ne aggódj, semmi rossz nem történhet!

A DXN gombáskávé üzlettel nem veszíthetsz vele pénzt, mivel nem kell befektetned!

Őszintén, hány olyan üzletről hallottál már, ahol nem szükséges egy alaptőke, nem szükséges pénzt befektetni?

Ráadásul 100%-ban tudod otthonról az interneten, kényelmesen a szobádból, a kedvenc foteledből is csinálni?

Olyan termékekkel, mint például a kávé, amire az embereknek minden nap szüksége van?

Van még kifogás? 🙂

Működik nagyban is a passzív jövedelem? Innen megtudhatod:

Mit veszíthetek, ha nem megy a DXN Ganoderma kávé üzlet?

Egyedül az üzletépítésre szánt idődet veszítheted el. Azt a drága időt, amit  – akinek nem inge, ne vegye magára – az okostelefonod nyomkodásával, a közösségi oldalakra a legújabb elmebeteg trendekhez igazodva szükségtelen fotó- és videó áradatok feltöltésével töltenél el. Azt a drága időt, amit a tévéd távkapcsolójának nyomogatásával töltenél el.

Ha nem csináltad a fent leírtakat amúgy sem, de úgy érzed, még sincs időd, akkor olvassuk el a mondat végét még egyszer: „még sincs időd”. Rossz hírem van: ha nem lépsz, nem is lesz több időd, nem csak a DXN kávé üzletre, hanem a családodra, barátaidra, kutyáidra sem.

Ha hullafáradtan érsz haza munkából:

Munka után is megéri dolgozni?

Tényleg nincs időd. Ez az egy, amiből igazán kevés van az életben. Ha valaki azt gondolja, hogy „van még időm”, akkor sajnos lehet, hogy talán túl későn, de egy péklapáttal való pofánvágásként fog szembesülni vele, hogy mikor azt gondolta, van még ideje, van még ideje formába hozni a testét, van még ideje jobb párkapcsolatot kialakítani, van még ideje jobb munkahelyet keresni, van még ideje tanulni. Mert nincs!

Pénzt nem lehet veszíteni a DXN kávé üzletben:

Pénzveszítés a DXN kávé üzletben: lehetséges?

Rá fog jönni, hogy egyre kevesebb ideje van hátra. Egyre kevesebb ideje van hátra ahhoz, hogy egy minden tekintetben minőségibb életet éljen. Ezekre akkor fog rájönni, mikor szembesül vele, hogy amit eddig tett, illetve nem tett azért, hogy ne csak egy helyben topogjon, megragadjon, vagy visszafejlődjön az életben, nem működik. Vagy azért, mert tényleg nem tett semmit, vagy azért, mert rossz lóra tett. Olyan dologra, munkahelyre fecsérelte el a soha-vissza-nem-kapható drága idejét, amiről talán csak évtizedek után fog kiderülni, hogy vakvágány.

Mi van akkor, ha átvernek a Network Marketingben…
és mi van akkor, ha átvernek a munkahelyeden?

Mi van akkor, ha átvered saját magad?

Ne tedd! Van kiút a mókuskerékből!