Ganoderma gyógygombás sampon kopaszság ellen: DXN Ganozhi Shampoo

A DXN Ganoderma gyógygombás samponja pecsétviaszgomba kivonatot és B5 vitamint tartalmaz, hogy felfrissítse a hajat, hogy az fényesen puha legyen.

A DXN Ganozhi ™ sampon a pH-egyensúlyt fenntartó Lingzhi kivonatnak köszönhetően minden hajtípusra alkalmas.

Kedvezményes vásárlás

Összetevők: Ganoderma lucidum, víz, betain, Cocamide DEA, lanolin, glicerin, hidroxi-etil-cellulóz, panthenol, illatanyag, szódium-lauril-éter-szulfát

A flakon tartalma: 250 ml

NIFNS: 3015/2008

Ganodermás sampon: táplálja a hajhagymákat és elősegíti a hajnövekedést

A DXN cég által forradalmian kifejlesztett sampon Ganoderma gyógygomba kivonatot és B5 vitamint tartalmaz. Ez a speciális élénkítő sampon felfrissíti a hajat, hogy fényesen puha legyen.

Alkalmas a Ganoderma sampon zsíros hajra?

Igen, minden hajtípusra alkalmas, köszönhetően a Lingzhi gyógygomba kivonatának, amely természetes PH-kiegyensúlyozó.

Egyetértési megállapodás aláírása a DXN és a Sindok Agro között
A DXN Holdings Berhad együttműködik a Sindok Agro Sendirian Berhad-dal, hogy segítse az agrárerdészetet és a gyógynövény-gondozói tanfolyamokat a helyi egyetemeken

A DXN Holdings BHD most együttműködik a Sindok Agro SDN BHD-vel, hogy segítse az erdőgazdálkodási és gyógynövény-gondozói tanfolyamokat a helyi egyetemeken.

Milyen előnyei vannak a Ganoderma samponnak?

A DXN Ganozhi ganodermás sampon táplálja a hajhagymákat, elősegíti a haj növekedését és eltávolítja a korpásodást. Sampon és balzsam egyszerre. Fényessé, fényessé, selymessé és puhává teszi a hajat. A haj kezelhetőbb, miután Lingzhi samponnal lemosta: könnyebben fésülhető a hajhúzás fájdalma nélkül, ami a nők körében nagyon jól ismert kellemetlenség.

Az egyik leghitelesebb ember a Ganoterápia területén Datuk’ Dr. Lim Siow Jin, a Ganoderma kutatója, a DXN vállalat alapítója és vezérigazgatója. Dr. Lim gondolatai a Ganoderma és a Spirulina előnyeiről ebben a videóban: