DXN Ganocelium (GL) pecsétviaszgomba por Megadózis Terápia tapasztalataim

Fiatalabb és egészségesebb mellékhatások nélkül 10 nap alatt: DXN Ganocelium „túladagolásom”

Megragadtam a figyelmed? Tudom, hogy meg! 🙂 Most jön a hideg zuhany, az őszinte igazság, amit lefogadok, hogy tudsz, de így lett volna olyan jó, ha lenne egy olyan módszer, egy termék, amely ilyen rövid időn belül meghozhatja a fiatalságot és az egészséget.

DXN Ganoderma Megadózisban szedve a fiatalításért
Fiatalodom a DXN Ganoderma Megadózis segítségével

Az igazság viszont az, hogy még a Gyógynövények Királya sem képes 10 nap alatt megfiatalítani és meggyógyítani a testet!

Itt megjegyzem, hogy a Ganoderma nem meggyógyítja a testet, és nem győzi le a betegségeket, vírusokat. A pecsétviaszgomba a test öngyógyító mechanizmusát fokozza, felerősíti az immunrendszert és a test maga az, ami felülkerekszik a betegségeken.

Fiatalodás-mód: bekapcsolva

Jézus kútja, Miskolc, Magyarország
A Kávékirály megadózist szed DXN GL porból Jézus kútjánál Miskolcon

De maradjunk egy darabig a tízes számnál, és beszéljünk egy másik időszakról, mondjuk 10 évről …

Jó lenne, ha fokozatosan, napról napra javíthatnánk egészségi állapotunkat és általános közérzetünket olyan mértékben, hogy miután testünk megtisztult a toxinoktól, s a megerősített immunrendszerünk elősegítené testünk újjáépítését, és az újjáépítés után a szervezetünk fiatalabbá válna?

Nem tudom, mit szólnának vagy gondolnának mások, miután elolvasták ezt, még akkor is, ha megismerték, mire képes a Ganoderma lucidum, de én a magam nevében azt tudom csak mondani: „Természetesen nagyszerű lenne!

Jedi templom? Nem, ez az Újmassai Őskohó 😉

Egészség hosszú távon Ganodermával

Kőkezek szobor,, Miskolc, Dél-Kilián, Magyarország
Borsodi „Stonehenge” és DXN Ganocelium

A gyors meggazdagodásról hallottam egy mondást, ami nagyon tetszik nekem: nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon! 😊

Még mielőtt itt egy képzeletbeli párbeszéd alakulna ki mindenkiben arról, hogy milyen rohadék dolog is nagyon meggazdagodni, mert azt csak tisztességtelenül lehet, mások kárára, térjünk vissza az egészséghez.

Egyébként ha te a gazdagságról nem a fent leírt módon gondolkodsz, gratulálok, üdv a klubban! Szerintem semmi gond nincs vele, ha valaki tisztességesen, kemény munkával sok pénzre tesz szert, mert akkor nem pár száz, vagy pár ezer forinttal tud másokon is segíteni csak – igen, a kis segítség is sokat jelent, és a széndék is fontos – hanem jóval többel.

Nekem erről az a teóriám, hogy mikor 50 millás Porsche-m lesz, akkor ennek a tízszeresét fogom jótékony célokra fordítani. Egyébként meg szerintem nem ér meg egy autó ennyi pénzt, akármennyire is tetszik a fent említett márka.

De mostmár tényleg vissza az egészséghez. A fenti példa alapján én azt mondom, nem gyorsan kell egészségessé válni, hanem nagyon, hosszú távra. Itt most egy átlagos egészségügyi állappotban lévő emberről beszélke. Azoknak, akik nagyon betegek, tiszta szívemből kívánom, hogy ők igenis gyorsan legyenek nagyon egészségesek.

Gyerekként nagyapámmal játszottam itt, most DXN Ganoderma Megadózist iszom

Ganoderma gyógygombával a hosszútávú jólétért

DXN Ganoderma a Tündérkertben, Diósgyőr, Miskolc
Kávékirály Tündérkertben a Halhatatlanság Gombájával

Ezért szedem a DXN Ganodermát. A DXN GL (Ganocelium) Megadózisa és az előző termék, az RG (Reishi Gano) egyrészt csak szórakozással egybekötött termékreklámozás részemről.

Másrészt valóban kíváncsi vagyok a Ganoderma hatására, ha nagy adagban szedem.

Szerencsére én úgy készítem ezeket a „Megadose” sorozatokat, hogy nincsenek nagy szükségem a DXN termékekre nagyon nagy adagban, mert viszonylag jó egészségi állapotban vagyok.

A gyógygomba megadózisa súlyos egészségi állapotban szükséges, vagy ha valaki meg akarja tapasztalni a Reishi gomba előnyeit, és megengedheti magának a termékek nagy adagját is.

Béka-tó, Miskolc-Tapolca és DXN Ganocelium – nem, a tavat nem rólam nevezték el! 🙂

Hogy ízlik a DXN GL por?

DXN Ganoderma koktél készítése
DXN Ganoderma koktél készítése lúgosító kakaóval

A GL por finom

A DXN Ganocelium pornak, összehasonlítva a DXN Reishi Gano (RG) porral, finom, illetve inkább semleges íze van. Egyáltalán nem keserű. Ennek oka az is lehet, hogy a DXN GL nem kemény méregtelenítő, hanem inkább újjáépítő hatással bír. A GL neve ezt tükrözi: a „Kiegyensúlyozó”, a „Újjáépítő”, míg az RG a „Büntető”, a „Kutató”.

Mit nem tapasztaltam a DXN GL Ganoderma „túladagolása” során?

A DXN Ganocelium gyógygomba pornak, amint azt az RG Megadózis tapasztalataimnál is említettem, nincs mellékhatása, kortól és nemtől függetlenül bárki beszedheti. Ha bármilyen kényelmetlenséget tapasztal valaki a Reishi (a Ganoderma neve japánul) szedése alatt csak a méregtelenítés tünete lehet, nem pedig mellékhatása.

Jó buli ezeket a videókat forgatni 🙂

Fokozott vizelési inger

A DXN GL Megadózis során úgy éreztem, hogy többet kell mennem pisilni, mint az RG Megadózistól. Furcsán hangzik és furcsának tűnik ez nekem, mert ismerem mindkét DXN Ganoderma kivonat hatását.

A Ganoceliumnak (GL) csak enyhe méregtelenítő hatása van, a Reishi Gano-nak (RG) pedig sokkal szigorúbb. Ezek ellenére gyakrabban kellett pisilnem a GL-től.

Ezt talán az életmódom okozta a Ganoderma 10 napos Megadózisa során, mert többet jártam-keltem a városban. Ha valaki úton van, és fokozott a vizelési ingere, az nagyon kellemetlen lehet.

Talán ezért éreztem így. Ha több időt töltök otthon, akkor természetes, hogy néhány métert elsétálok a fürdőszobáig. Ilyenkor nem jelent különösebb megerőltetést, hogy az ember visszatartsa, amit kell, de egy nyilvános helyen, ahol sokszor hatalmas erőfeszítésbe tud kerülni, hogy ne táncikáljon egyik lábról a másikra, hogy mindenki előtt titokban tartsa, hogy valóban el kell mennie a mosdóba. 😊

Lehet, hogy viccesen hangzik mindezek elolvasása, de bízz bennem, és fogadok, hogy te is ezt tapasztaltad: ez nem olyan vicces, ha nincs még egy bokor sem a környéken, viszont sok ember annál inkább! 😊

A megelőzés kellemesebb, mint a gyógyítás

DVTK Stadion, Miskolc, Diósgyőr, Andrássy út
DVTK és DXN

A megelőzés nemcsak kellemesebb, de könnyebb is, mint egy kialakult betegség gyógyítása.

Biztos vagyok benne, hogy a tartós nagyság és fejlődés nem érhető el csak tíz nap alatt. Tíz nap – most nem a számokon van a hangsúly – jó kezdet lehet egy új pozitív szokás elsajátításához, például sportoláshoz, gyógynövények és gyógygombák napi beviteléhez, hosszú távú egészségügyi előnyökhöz.

Hogyan kezdjem el a Ganoderma szedését?

Megadózissal biztosan ne! Bölcs dolog először mérsékelt dózisban kezdeni a Ganoderma lucidum szedését. Miután megszokta az ember a Lingzhi gombát – itt azt értem, hogy nem tapasztalja a méregtelenítés kellemetlen tüneteit – emelhető az adag. Nagyobb Reishi-dózissal felgyorsulhat a test újjáépítése.