Hogyan kereshetek pénzt a DXN MLM üzletben?

MLM és pénzkeresés?

,,Á, ez tuti megint valami ÁTVERÉS, BEPALIZÁS, HÁZALÁS, TISZTESSÉGTELEN MLM!”

Akit teljes egészében meggyőztek az ehhez hasonló pletykák, híresztelések, az most ne olvassa tovább.

Internetes pénzkereset becsületesen, kávézással!
Őszinte, becsületes online Network Marketing üzlet egészséges kávéval

Ha az MLM szóval még mindig nem riasztottalak el, akkor picit mesélnék a saját tapasztalataimról. Én még a kezdetén vagyok az útnak, szépen épül a hálózatom, rengeteg külföldi érdeklődővel, szóval érdemes volt angol órán odafigyelni egy kicsit 🙂 Van olyan is, aki nagyban gondolkodik, és együtt dolgozunk új országok szűz piacának beindításán.

DXN Nigéria piacnyitás ❤️

Én személy szerint a DXN-nél megtaláltam a terméket és a céget, amivel azonosulni tudok és teljes vállszélességgel fel tudok vállalni bármikor, bárhol. Ha nem lenne benne óriási üzlet, akkor is ezt a kávét venném meg bármely boltban a polcról, annyira bevált.

Tudom, azt ígértem, rövid leszek… :)

Szóval rengetegen vannak, köztük saját kollégáim is, akik csak a DXN Ganoderma kávé üzletből élnek meg főállásban, de igazából nem az árusítást, hanem a hálózatépítést (más néven, a sokak által utált MLM üzletet) helyezik középpontba. Ha az ember a hagyományos kereskedelmi értelemben, árréssel árulja a termékeket, ahhoz ugyanúgy napi szintne jelen kell lenni, számomra pedig az anyagi függetlenséget jelentő stabil, passzív jövedelem a cél. A megkeresett összeg a tőled személyesen vagy a honlapodon történt vásárlások mennyiségétől függ, valamint a hálózatod (regisztrált törzsvásárlók) rendeléseinek mennyiségétől.

Jól kivallattak… 🙂

Türelemmel, kitartással stabil, passzív jövedelem építhető fel vele kb 4-5 év alatt. Ez persze lehet több is és kevesebb is, de minden tény azt igazolja, hogy aki kitartóan építi a maga módján az üzletet, annak a DXN marketingterve kedvezni fog hosszútávon. Magyarul: bejön az élet 🙂

Ez azt jelenti, hogy ha éppen nem is dolgozol, a fogyasztói hálózatod tagjai akkor is megrendelik azt a termékmennyiséget, amit felhasználnak.és a jutalékod a forgalmoból származik. Első körben a termékek lesznek sokkal olcsóbbak. 

A törzsvásárlói ár alapból 25% kedvezményt tartalmaz, és ezt még a további 80% kedvezmény turbózza fel, amit a jutalékodból be tudsz forgatni egy rendelésedbe. Imádom, mikor egy kb. 30000 ft-os rendelésnél csak 20 ezret kell fizetnem!

Kávés MLM és anyagi csőd: lehetésges?

És ez még csak a jéghegy csúcsa, ennél még ezerszer jobb is lesz! Ehhez fogható fantasztikus engedményt egy boltban sem adnak, csak a DXN Ganoderma üzletben, rengetegen csak azért is csatlakoznak törzsvásárlóként, hogy ebben részesüljenek.

Nem kérdés, hogy csatlakozol-e a DXN-hez, legalább a termékkedvezmények miatt.

Aki úgy gondolja, hogy nem akar az üzlettel foglalkozni valamilyen okból, annak sem érdemes eltitkolni, hogy DXN Egészséges Kávét (Healthy Coffee) fogyaszt. Bárkik, akik csatlakoznak hozzá szimplán csak azért, mert ez a kávé a szívük csücske, azoknak az embereknek a rendelései után is kedvezményt kap, anélkül, hogy bármit is el kéne adni vagy házalni kéne,hiszen sokan ezért nem akarnak MLM-mel foglakozni.

kávékirály.hu a honlapom neve, ami elindíthat egy új élet felé.
Ez az MLM üzlet megváltoztatta azt, ahogy eddig a hálózatépítésről gondolkodtam.

Megmondom őszintén, én sem foglalkoznék vele, ha csak házalós, nyomulós módon lehetne csinálni. 

A passzív reklám ereje a DXN gombáskávé üzletben

Az MLM-ről elég sok tévhit és vélemény terjeng, akit érdekel, itt elolvashatja a tényeket is: TÉNYEK AZ MLM ÜZLETRŐL Aztán eldöntheti, hogy az MLM átverés, bepalizás-e tényleg.

Ha még nem vagy DXN törzsvásárló, akkor ne habozz tovább, töltsd ki a jelentkezési lapot és élvezd te is az egyedülálló minőségű DXN Ganoderma Gyógygombás Kávé felséges ízét és hatását! 🙂

Ez az átszerkesztett blogbejegyzés az előző oldalamról való, 2015. 07. 09-én tettem fel eredetileg.