DXN Nigéria 2019: piacnyitás Afrika 200 milliós országában

Jó reggelt DXN Nigéria!

English version: DXN Nigeria market opening and office inauguration

A DXN 26 éve a piacvezető, világelső Ganoderma gyógygombás cég. Én személy szerint évek óta dolgozom a nigériai piac online megnyitásán. Megpróbáltam megmutatni a nigériai embereknek egy olyan társaságot, amely akkoriban még nem volt fizikailag jelen az országukban. Elég kemény dió volt, mert Nigériában az emberek – saját elmondásuk szerint – csak azt hiszik el, amit a saját két szemükkel látnak. Majdnem fel is adtam, mert nagyon döcögősen ment az egész. Az érdeklődőknek elég nagy összeget kellett fizetniük a termékek szállításáért, amit akkor az Egyesült Arab Emirátusokból tudott megoldani a DXN.

Már Nigériában is elérhetők a DXN egészséges kávéi és termékei!

A DXN mottója: Egészség, jómód és boldogság!

De most végre 2019 őszén elérkezett az idő, hogy Afrika egyik legnagyobb és legnépesebb országa, Nigéria is megérezze a DXN Ganoderma kávé termékek csodálatos ízét és a gyógygombák jótékony hatását, valamint a DXN MLM üzleti vállalkozás előnyeit is.

Nemrég nyitottunk egy új DXN irodát Nigériában, Lagos városában

A cég nemzetközi marketing igazgatója a DXN nigériai irodájának átadóján
DXN Nigéria üzleti iroda Lagos City-ben
A DXN legújabb irodája Nigériában.
Gyors bepillantás a DXN lagos-i irodájába
Lagos város, Nigéria: a legújabb DXN iroda ápülete

A DXN üzlet világszerte kiválóan működik

A DXN Holdings Berhad – a cég hivatalos, malajziai értéktőzsdén (Bursa Malaysia) is jegyzett neve – székhelye Alor Setarban található, Kedah tartományban, Malajziában, de egyetlen ingyenes DXN tagsággal a DXN hálózatépítői új disztribútorokat szponzorálhat a világ minden tájáról.

A DXN üzleti terjeszkedése 180 országot és 70 fiókot foglal magában világszerte, és ez a szám továbbra is folyamatosan nő. Arra koncentrálunk, hogy a lehető legtöbb ember számára bemutassuk a DXN termékeket és a DXN Multi-level Marketing üzleti lehetőséget.

A malajziai DXN cég az egészséges termékek széles választékát kínálja italok, étrend-kiegészítők, személyes higiénia, bőrápolás és kozmetikumok, háztartási készülékek és víztisztítás terén.

A DXN rövid cégbemutató videója magért beszél

Mindenkinek van helye a DXN világában

Ez a DXN csodálatos világa, ahol mindenkinek van helye, függetlenül attól, hogy honnan származik. A DXN szívesen lát mindenkit, akik a DXN termékeket azok forgalmazása nélkül használni akarják, és természetesen azokat is, akik pénzt akarnak keresni egészséges kávé-ivással. Nem csak Nigériában, hanem a világ bármelyik országában építheted a hálózatodat, akár teljesen az interneten is.

Üdvözöllek a DXN csodálatos világában!

Állok rendelkezésedre a DXN-nel!

Professzionális támogatást kapok a Ganoterápiás szakértőnktől (aki szintén a felsővonalamhoz tartozik), ha valakit komolyabban érdekelnek a DXN termékek egészségügyi előnyei.

A DXN üzleti részét tekintve a szponzorom teljes mértékű, akár napi szintű professzionális segítségét élvezem. Ő az a vezető, aki a DXN történelme során a leggyorsabban elérte a legmagasabb üzleti szintet, valamint az ő nevéhez fűződik a DXN európai piacának megnyitása is, elsőként Magyarországon Európában. Aki hozzám csatlakozik, már csak ezért is kivételesen jó helyzetbe kerül.

Itt tudsz teljesen ingyenesen és kötelezettségmentesen regisztrálni a DXN-hez, akár termékfelhasználóként „üzletelés” nélkül, vagy akár akkor is, ha a DXN befektetés- és elvárásmentes üzlete is érdekel.

Én mindenben segítek neked, akkor is, ha pénzt akarsz keresni a DXN termékekkel, de ha csak kedvezménnyel, törzsvásárlói áron akarod a termékeket használni, az is rendben van, keress bátran a kérdéseiddel.

DXN Malajzia gyárlátogatás promóció a DXN Nigériai üzletépítőinek

A cég már a piacnyitás elején igyekszik motiválni az újdonsült nigériai hálózatépítőket egy szuper, ingyenes malajziai utazással a DXN gyáraiba, Ganoderma ültetvényére és Spirulina farmjára. Természetesen ezért az alor setar-i utazásért meg kell dolgozni, de ez nem kötelező. Aki nem kvalifikál erre az utazásra, az is lehet sikeres a DXN lúgosító kávés Network Marketing üzletben. Ezek az International Travel Seminar Incentive névre hallgató utazási promóciók csak egy kis plusz adnak, még több színt visznek a DXN disztribútorok életébe azáltal, hogy egy újabb lehetőséget kínálnak fel motivációként a hatékonyabb, professzionálisabb DXN hálózatépítésre.

DXN Nigeria a közösségi médiában: 

DXN Nigeria Facebook group

DXN Nigeria Facebook page

Találkozunk a csúcson a DXN-ben!