A DXN Roselle Juice elkészítése és előnyei házi videóval

Finom és egészséges szudáni hibiszkusz ital a DXN-től Malajziából


A Roselle (Hibiscus sabdariffa) egy Szudánban őshonos hibiszkusz faj. Ez egy trópusi egynyári növény. A következő neveken is ismert: Hibiscus, jamaicai rózsa, Rosella, roselle, Rozelle, Rozelle kender, jamaicai tea virág, Java Jute, okra zselé, jamaikai sóska, floridai áfonya, guineai Sóska, hibiszkusz, indiai sóska, Natal sóska, núbiai tea, rózsaszín limonádé, queensland-i zselénövény, karkade (egyiptomi hibiszkusz tea), karkadi, vörös sóska és vörös tea.

DXN szudáni hibiszkusz szörp: Roselle Juice
DXN Roselle Juice: szudáni hibiszkusz szörp

Kinek ajánlom a DXN Roselle Juice-t?

A DXN Roselle lét (szörpöt) egészségtudatos édesszájú embereknek ajánlom elsősorban.

A Roselle a mályva család tagja. Öt szirma és tölcsér alakú virága van. A Roselle magvait, leveleit, gyümölcseit és gyökerét használják különböző élelmiszerekben. A Roselle részei között a húsos piros kelyhe a legnépszerűbb.

A DXN szudáni hibiszkusz ültetvénye
A DXN szudáni hibiszkusz ültetvénye

Használata nagyon széleskörű. Számos betegség gyógyításában alkalmazzák, például megfázás, székrekedés és gyengeség esetében. A Roselle fogyasztása hozzájárul az egészséges terhességhez és a fogak és az íny egészségéhez is. A népi hagyományok szerint a Roselle ital egy orvosság a rák ellen. Ezt vörös Roselle kelyhek vízbe áztatásával készítik. Lekvárt és zselét is készítenek Roselle-ből, melyet élelmiszerként a 17. századtól használnak.

Egészséges édesség: így készítem el és iszom meg a DXN Roselle lét

Miért rendkívül egészséges a DXN Roselle Juice?

Teljesen természetes termelési folyamat eredményeként kapjuk a DXN Roselle gyümölcslét

DXN cégnek saját Roselle ültetvénye van, ahol nem használnak sem tartósítószert, sem színezéket és mesterséges ízesítőket. A DXN a teljesen organikus Roselle ültetvénye a JAKIM által aláírt Halal tanúsítvánnyal rendelkezik.

A JAKIM (Malajziai Iszlám Fejlesztési Minisztérium) a főügynökség ami iszlám ügyeket szövetségi szinten kezeli Malajziában. A Malajziai Iszlám Ügyek Nemzeti Tanácsának (MKI) titkárságaként is működik.)

Feldolgozására egy ISO 14001 és GMP (Good Manufacturing Practice = Jó Előállítási Gyakorlat) tanúsítvánnyal rendelkező gyárban exkluzív berendezések és a kifinomult technológia alkalmazásával kerül sor.

Itt tudsz rendelni kedvezménnyel: DXN termékek