DXN Apple Enzyme Drink Megadózis Terápia tapasztalataim

10 nap finom, koncentrált almaenzim ital

A DXN Apple Enzyme Drink higítása fontos

Az első jótanácsom az, hogy a DXN Apple Enzyme Drink ilyen formában történő fogyasztását ne csináld utánam! Nem lett semmi bajom tőle természetesen, de nagyon tömény a termék.

A 100-bál is többféle enzimet tartalmazó DXN Alma Enzim Ital higítására nagyon oda kell figyelni. Ezen DXN termék cukortartalma elég magas: a tasak egyik fele erjesztett (fermentált) almaenzim, a másik fele pedig nádcukor.

A DXN Alma Enzim Italért még egy második világháborús ágyút is fejre állítanék 🙂
DXN Apple Enzyme Drink Megadózisa a miskolci Majális parkban
10 tasak édes egészség

A DXN Alma Enzim Ital finom, egészséges, de tömény

Telítődtem ezen nagyon finom „almalének” az ízével, mivel nagyon töményen ittam

Szerencsére az édességekkel kapcsolatban is úgy érzem, hogy egy időre elég volt, de legalábbis nem kívánom az édes ízt annyira.

Ez nekem kifejezetten jó, mert hajlamos vagyok akár kevesebb édesség fogyasztása után egyre nagyobb felületen szép lenni. 😊

A DXN Alma Enzim Ital Megadózishoz több víz kell, mint gondoltam

A DXN Alma Enzim Ital Megadózisban történő fogyasztásához másfél literrel több vízre van szükség. Miért ittam akkor csak egy egy literes flakonból ezt a sok DXN Alma Enzim Italt? Nagyon egyszerű: egyszerre nem nagyon bírok több folyadékot meginni egy liternél.

Beszélek a DXN Apple Enzyme Drink Megadózis tapasztalataimról
Egészségetekre: DXN Apple Enzyme Drink Megadózis
Egészségetekre: DXN Apple Enzyme Drink Megadózis

Miért nem higítottam jobban fel a DXN Alma Enzim Italt?

Az egyik oka az előbb említett 1 literes ,,kapacitásom”. A másik oka, amiért ilyen töményen ittam, az a 10-es szám. Ez picit bután hangzik, de a saját magam által felállított videó koncepció lényege 10 napon keresztül 10 doboz, tasak, üveg DXN termék fogyasztása.

A DXN Alma Enzim Ital esetében butaság volt ehhez ragaszkodni, mert az egy literes flakonba bőven elég lett volna 3 tasak enzimital és 850 milliliter víz. Tanultam ebből, tőbbet nem fogok ennyire ragaszkodni a 10-es számhoz.

A DXN Cordypinekínai hernyógombás ananászenzim ital – esetében is a 7 decis üvegbe kb 2 ujjnyi Cordypine-t töltöttem csak, mert az is nagyon tömény, és isteni finom is. Szóval a DXN Alma Enzim Ital esetében enyhén szólva kis túlzásba estem, de sebaj, tanultam belőle.

A DXN Alma Enzim Ital Megadózis helyes higítása

A mértékegység átváltással már általános iskola 4. osztályban is súlyos problémáim voltak, így a videóban, nagy „matekzseniként” természetesen ehhez hűen kicsit félrebeszéltem:

1 tasakhoz kell 2 deci víz, 10 tasakhoz kell 20 deci víz, 20 dl = 2 liter

Tehát magyarul másfél literrel több vízzel kellett volna kevernem.

Túlértékeltek engem matekból az érettségi kettessel, az biztos 😊

10 tasak DXN Alma Enzim Ital kibontogatása és a nagy szél

Utcai edzés és DXN Apple Enzyme Drink keverés
10 tasak kinyitása és az üvegbe öntése nehezebb, mint a függeszkedős lábemelés 🙂

Egy kicsit uncsi volt a videók készítése során a 10 tasak DXN Alma Enzim Italt felbontani és egyenként a flakonba préselni.

Ez a művelet egy pár alkalom után már elég rutinosan ment, de szinte mindig nagy szél volt ott, ahol forgattam a videókat.

A kameraállvány, rajta az okostelefonommal többször is felborult a Csorba tónál, illetve egyszer egy fél tasi enzimet ki is borított a szél az avastetői sportpályán.

Hét doboz DXN Apple Enzyme Ital
Volt egyszer egy házibuli sok itallal 🙂

Hány doboz DXN Alma Enzim Italt használtam fel?

Összesen 7 doboz DXN Alma Enzim Italt rendeltem ehhez a sorozathoz, és mivel mindegyik dobozban 15 tasak „zsalmalé” van, ezért még most maradt 5 tasi, amit nagy higítással fogok meginni.

Egy tasakot kipróbáltam fél liter vízzel, és nagyon finom, frissítő, údítő íze volt a Megadózisban megszokott tömény ízorgia után.

Volt bármiféle kellemetlen hatása a DXN Alma Enzim Ital Megadózisnak?

Szerencsére semmi rosszat nem tapasztaltam a sok édesség és (nád)cukor ellenére.

Nem ment a hasam tőle, viszont annyira telített, hogy pár óráig nem voltma éhes és egy falat se nagyon ment le a torkomon, ami mondjuk nem feltétlenül baj.