Hogyan gyógyította meg a gyomorrontásom 10 perc alatt a DXN Cordypine

English version: How DXN Cordypine healed my indigestion

Ez a cím egy eléggé bepalizós szövegnek tűnik… azzal a különbséggel, hogy igaz! Saját élményemről beszélek, amit persze nem kötelező elhinni, hiszen én is csak egy vagyok a sok közül az interneten, aki hirdeti az igét, megmondja a tutit

Mindenki attól fél, hogy pénzt veszít az MLM üzletben…

…mondaná sok ember, akiket teljesen meg tudok érteni. Sok a csaló, sok a rossz termék, sok embert átvernek. Ezen akarok változtatni többek között, mert én tudom, hogy amit forgalmazok, az jó, mert megtapasztaltam. (Igen, ezt is biztos sok csaló állítja, de ennyit erről.)

Munkahelyi ártalmak

Bár egyáltalán nem vagyok beteges, pénteken összeszedhettem valamit a munkahelyemen, influenza járvány van, engem is megcsapott picit. Kb reggel 9-től először mások elmondása szerint elég furcsán kezdtem kinézni, aztán éreztem is, hogy fáj a fejem és a gyomrom is kavarog. Picit hányingerem is volt, de semmi kedvem nem volt hozzá, gondoltam, majd rendbe jövök, mindig így volt. Az időjárás is hirtelen melegedett fel, és régebben meleg- és kettősfront érzékeny is voltam.

Otthon próbáltam kialudni, de nem segített. Ittam egy kávét, mert a fejfájáson szokott segíteni hasonló esetben.

Ganoderma kávé kínai hernyógomba kivonattal dúsítva

Ananászenzim-ital kínai hernyógomba kivonattal

Ananászenzim-ital Cordyceps gyógygomba kivonattal a DXN-től
DXN Cordypine: nem csak fenségesen finom, de mutatós is

Ekkor lépett életbe a DXN kávéban lévő Ganoderma gyógygomba méregtelenítő hatása a leghatékonyabb,  leggyorsabb módon: kihánytam amit kellett, aztán csak fetrengtem, minden bajom volt.

Megelégeltem, kimentem a konyhába, és az újdonsült kedvencemből, a DXN Cordypine-ból 2 centilitert összekevertem kb 2 deci vízzel.

Bekaptam még hozzá 2 szem DXN Lion’s Mane (Oroszlánsörény gomba) tablettát és 2 szem DXN Spirulina tablettát.

Összerágtam őket és megittam rá az erjesztett ananász enzimből és kínai hernyógomba keverékből készült ízletes Cordypine-t.

Cordypine megadózis videósorozatom egyik epizódja
DXN Cordypine edzés után

Hiába a rosszullét, a kutyákat sétálni kell vinni…

Muszáj voltam erőre kapni, mert még hátra volt az esti kör a kutyákkal, és úgy éreztem, egy lépést nem tudok tenni.

10 perc múlva felöltöztem, idő volt, ki kellett menni, és amint felültem a biciklire (mi így sétálunk a kutyákkal), úgy éreztem magam, mintha kicseréltek volna, és jól eső érzéssel, hangosan ki is mondtam, hogy „húú, de nagyon jól vagyok”, mintha nem is lettem volna kb félig hasznavehetetlen egész nap.

Panelkutyásként az esti séta is kötelező

Milyen íze van a DXN Cordypine-nak?

DXN Cordypine íze nekem a rendkívül finom, minőségi Tokaji Aszú ízére hasonlít, bár az igazat megvallva kb 15 éve nem ittam alkoholt. Én reggel és este iszom 2 cent Cordypine-t egy pohár vízzel keverve, és ha érzem, hogy szükséges, megnövelem a Ganoderma, Spirulina és Cordyceps adagomat, és iszom még egy adagot ebből a finom nedűből. Ez eddig mindig bevált, fél napnál tovább nem tud ledönteni semmi a lábamról, hála a DXN termékeknek és a rendszeres, tizenéves korom óta végzett testmozgásnak.

Ez az átszerkesztett blogbejegyzés az előző oldalamról való, 2015. 03. 14-én tettem fel eredetileg.