Vastagbél tisztítás és fogyás DXN MycoVeggie EU gyógynövénykeverékkel

A DXN Holdings Berhad MycoVeggie-je válogatott zöldségekből, gyümölcsökből és gombákból készült étrend-kiegészítő por. Segít abban, hogy kevesebb kalóriával töltse fel a gyomrát.

Kedvezményes vásárlás

Ez a DXN termék magas rosttartalmú étrend-kiegészítője, amelyet gondosan, a legfinomabb természetes összetevőkből készítenek Spirulina, noni levél, zöld tea, zöldségek, különféle gombák, eperfa levél, ginkgo levél, gyümölcsök, gyógynövények és válogatott fűszerek felhasználásával.

A DXN MycoVeggie magas kiváló minőségű oldható és oldhatatlan rosttartalommal rendelkezik, és alacsony a zsírtartalma. Cukor- és koleszterinmentes is, így ez a finom termék elengedhetetlen része a fogyókúrás étrendnek.

Nettó súly: 400g

Mellékelt adagolókanál: 5g

Napi használat: csak keverjen össze 1 kanál (5 g) DXN MycoVeggie EU-t egy pohár hideg vagy meleg vízbe, és azonnal fogyassza el. Étkezés előtt legalább fél órával a leghatékonyabb a fogyasztása.

Összetevők napi használatra lebontva: Plantago psyllium: 1,16 g Apium graveolens: 0,41 g Morus microphylla: 0,41 g Ginkgo biloba: 0,41 g

Összetevők:

Spirulina platensis 3,49%, Hericium erinaceus 4,65%, Plantago psyllium 23,26 %, Apium graveolens 8,14%, Morus microphylla 8,14%, Ginkgo biloba 8,14%, Zingiber officinale 4,65%, Cymbopogon citratus 4,65%, Lentinula edodes 4,65%, Lyophyllum decastes 4,65%, Calocybe gambosa 4,65%, Pleurotus pulmonaris 4,65%, Zea mays 3,49%, Citrus aurantifolia 3,49%, Citrus sinensis 3,49% Camellia sinensis 3,49% Pericarpium Citrus reticulatae 0,58% Cinnamomum zeylanicum 0,58% Illicium verum 0,58% Eugenia caryophyllus 0,58%

Gyógynövénykeverék, ami gyengéden detoxikál: DXN MycoVeggie EU 

A vastagbél tisztítása még soha nem volt olyan kényelmes, mint a DXN MycoVeggie Eu esetében. Így iszom:

 

A vastagbél tisztítása gyengéd módon is elvégezhető

A psyllium, a gyógynövények, a gombák, a zöldségek, a tea és a fűszerek különleges keveréke. Étkezés előtt iszom DXN MycoVeggie-t, hogy tisztítsam a béltraktusokat, hogy az ételek zavartalanul közlekedhessenek a tápcsatornámban.

Vastagbél tisztítás finoman DXN MycoVeggie gyógynövénykeverékkel
A vastagbél tisztításának nem kell kellemetlen érzést okoznia

Mit tartalmaz a DXN MycoVeggie a vastagbél tisztítására?

A DXN MycoVeggie nemcsak a vastagbél tisztítására alkalmas, hanem magas tápértékkel is rendelkezik. Tartalmaz Spirulinát, eperfa-levelet, noni-levelet, zöld teát, zöldségeket, különféle gombákat, ginkgo leveleket, gyümölcsöket, gyógynövényeket és válogatott fűszereket.

A DXN MycoVeggie fájdalommentes megoldást kínál a vastagbél tisztítására és méregtelenítésére.
Nincs fájdalom, mégis van nyereség: a vastagbél tisztítása élvezetes a DXN MycoVeggie segítségével.

A DXN MycoVeggie segít abban, hogy kevesebb kalóriával töltse fel a gyomrát

A MycoVeggie kiváló minőségű magas oldható és oldhatatlan rosttartalommal rendelkezik, és alacsony a zsírtartalma. Ez a DXN termék cukor- és koleszterinmentes is, így ez a kiváló termék a fogyókúrás étrend elengedhetetlen része. Ne várjon azonban varázslatot! Első dolog az emésztőrendszer egészségének elérése. Ennek a DXN terméknek a bevétele nem okoz gyors kiló-leadást tízesével (sajnos). Ez sem testépítő kiegészítő, csak szórakozásból pózolok a fenti képen.

A DXN cég MycoVeggie étrend-kiegészítő por kiválasztott zöldségekből, gyümölcsökből és gombákból.

Nézd, hogyan hasznosítottam újra műanyag palackjait az utcai edzés (Street Workout) videóm végén:

 

Hogyan kell bevenni a DXN MycoVeggie-t?

Naponta körülbelül 30 perccel étkezés előtt iszom. Csak egy adagolókanál (5 g) DXN MycoVeggie EU-t keverek egy pohár hideg vagy meleg vízbe, és azonnal elfogyasztom.

Rossz íze van ennek a vastagbéltisztító gyógynövénykeveréknek?

Úgy gondoltam, hogy ennek a zöld pornak borzalmas lesz az íze, de mégis kellemes meglepetést okozott: annak ellenére, hogy nem túl finom, mégis kellemes, gyógynövényes ízű. Nem éreztem hányingert, nem remegtem megivás után, mint vártam volna. A DXN MycoVeggie azonban nem sokáig kóstolható és gargalizálható termék. Rövid idő alatt meg kell inni, mert a rostok gyorsan felszívják a vizet, és a legjobb hatás érdekében nem szabad megvárnom: keverés után azonnal megiszom.

A vastagbél tisztításának fontossága

Keverhető az általad választott gyümölcslevekkel is, de számomra nem ez a lényeg. Ez a vastagbél-tisztító gyógynövény keverék takarékos módon teszi lehetővé az étel akadálytalan utazását a tápcsatornában.

Itt látható kedvenc ajurvéda professzorom előadását a vastagbél tisztításának és a DXN MycoVeggie fontosságáról: