DXN Spirulina 120 darabos tabletta: tápanyagokban leggazdagabb lúgosító szuperétel a Földön

Kisebb csomag DXN Spirulina az egészséges mindennapokhoz. A DXN Spirulina alga egy lúgisító szuperétel. Beindítja, egyensúlyba hozza a belső szervek működését.

Kedvezményes vásárlás

Összetevő: 100% szerves Spirulina platensis, segédanyagok (talkum, kalcium-karbonát, gumiarábikum)

Kiszerelés: 120 tabletta x 250mg

Fogyasztás: napi 6 tabletta

DXN Spirulina alga, a Szuperételek Királynője

Ha a Ganoderma gyógygombát a hagyományos kínai gyógyászatban az előkelő Gyógynövények Királya címmel koronázták meg méltán, több, mint 200 jobbnál-jobb gyógynövény közül kiválasztva, akkor a Spirulinát, ezt az apró tápanyabombát joggal hívhatnánk a Szuperételek Királynőjének, mert a Lingzhi gombával együtt tartalmaznak minden, a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagot.

A DXN Spirulina a tápanyagokban leggazdagabb szuperétel a Földön. Szeretem elrágni, szerintem, remek íze van:

 

A DXN Spirulina fokozza belső szerveink működését

A DXN Spirulina tabletta 120 és 500 darabos palackokban kerül forgalomba. A kisebb csomag lehetővé teszi, hogy a DXN Spirulina egészségügyi előnyeit magával vihesse a táskájában a mindennapokhoz.

A DXN Spirulina Cereal Spirulina alga szuperélelmiszer port tartalmaz.
A DXN Ganoderma por és a Spirulina alga tabletta minden tápanyagot tartalmaz, amelyre a testünknek szüksége van

Miért különleges a DXN Spirulina?

A DXN Holdings Berhad vállalat rendelkezik a legnagyobb organikus Ganoderma és Spirulina farmmal Alor Setar-ban, Malajziában. Az éghajlat és a napsütés egész évben biztosítja ennek a különleges zöldalgának a legjobb körülményeket a növekedéshez. Maga a DXN cég és alapítója, Datuk’ dr.  Lim Siow Jin számos nemzetközi elismerést, tanúsítványt és díjat ért el, köztük az ISO 14001, az ISO 9001, a GMP és a HALAL-t, mely elismeri mind a DXN Spirulina és a Ganoderma farmját, valamint az egész vállalatot, beleértve a termékeket és a vezetőséget is.

 

Hány DXN Spirulina tablettát egyek?

A DXN Spirulina fogyasztása nincs korlátozva, mivel nincs mellékhatása, csakúgy, mint a Ganoderma gyógygombának. Normális egészségi állapot esetén általában napi 6 tablettát javasolunk.

Ki legyen óvatos a DXN Spirulina szedésével?

Pajzsmirigy-problémákkal küzdő emberek. Hadd magyarázzam el:

A DXN Spirulina alga tabletták fokozzák szerveink működését. Alulműködő pajzsmirigyfunkciók esetén kellemetlen lenne megtapasztalni a pajzsmirigy hirtelen jól működését, mivel a beteg nem szokott hozzá. Biztosan szeretnénk megakadályozni a kellemetlen érzéseket, ezért tanácsos először a DXN Spirulina tablettákat kis mennyiségben bevenni. Ha nem tapasztal kellemetlen tüneteket a pajzsmirigy működésének normalizálódása miatt, az adag fokozatosan emelhető.

Kedvenc ajurvéda szakértőm remek előadása többet megtudhat a Spirulina történetéről és egészségügyi előnyeiről:

 

Hogyan egyek DXN Spirulina tablettát?

Röviden: rágd meg és nyeld le, vagy vedd be egészben és igyál rá vizet.

Igazából ez a lényeg, de hadd áruljak el egy kicsit többet: Amint azt a DXN Spirulinával kapcsolatos személyes termékismertető videómban láthattátok, szeretek Spirulina tablettákat rágni. Van egy apró hátránya viszont: az én esetemben kissé beleragad a fogam közé a Spirulina, és a fogaimat zöldre színezi. Mielőtt elindulnál dolgozni vagy bárhová, azt javaslom, hogy nyeld le inkább a Spirulina tablettákat sok vízzel, teával, kávéval.

A DXN Spirulina tabletták rágása és lenyelése mellett annyira kreatívak lehetünk, amennyire csak szeretnénk. A Spirulinát sütemények sütéséhez is felhasználhatjuk, levesbe is tehetjük por formájában, vagy rizzsel, tésztával keverhetjük. Rajongok a DXN Spirulina Cereal-ért is, amely egy nagyszerű egészséges gyorsétel, amelyet bárhová magammal vihetek.