DXN Spirulina Powder: szuperétel por alakban

DXN Spirulina por alakban, minden hozzáadott anyag nélkül, csakis 100% tiszta Spirulinából a DXN Holdings Berhad alor setar-i farmjáról.

Kedvezményes vásárlás

Kiszerelés: 50 gram

Fogyasztás: napi 1,4 gram Spirulina por, ízlés szerint vízben vagy egyéb ételben/italban feloldva.

DXN Spirulina alga por: az egészséges lúgosító turmixok alapanyaga

A DXN Spirulina alga por a DXN Spirulina tabletta 500 és 120 darabos változatával azonos, azzal a pici különbséggel, hogy nem tartalmazza azokat a minimális, egészségre veszélytelen adalékanyagokat sem (talkum, kalcium-karbonát, gumiarábikum), amik a Spirulina tabletták esetében a port tabletta formában tartják.

 

Hogy fogyasszam a DXN Spirulina Powder-t?

Én személy szerint egy flakonban összerázom vízzel. Egy kicsivel könnyebben oldódik a Spirulina por, ha nem teljesen hideg vízzel készítem. A DXN Spirulina por víz helyett más folyadékban, levesekben, vagy akár más, szilárd ételekben is fogyasztható, mert szerintem finom ízű.

 

DXN Spirulina porból mennyi az ajánlott napi adag?

A hivatalos verzió a dobozon megtalálható, de én ehhez annyit hozzáteszek, hogy bármennyit meg lehet enni a DXN Spirulina porból és tablettából is, mert ez – akárcsak a pecsétviaszgomba kivonat – élelmiszer, és így nem adagolható túl.

Van-e ellenjavallat a Spirulina por szedésével kapcsolatban?

Nincs. Kizárólag a pajzsmirigy alulműködésben szenvedők vigyázzanak a szedésével, és kezdjék nagyon kis adaggal, mert a Spirulina platensis felfokozza a belső szervek működését, így a pajzsmirigyét is normális szintre, és ez szokatlan lehet.