DXN Lion’s Mane gyógygomba tabletta: az idegrendszer barátja

Az Oroszlánsörény gombát (Yamabushitake) sok más néven ismerik, például süngomba, pompom gomba, szakállas fog és majomfej gomba. Hatékonyan alkalmazzák a bél rendellenességeinek kezelésében, a demencia megelőzésében. Daganatellenes és rákellenes hatású. Csökkenti a vércukorszintet és a vér lipidszintjét is.

Kedvezményes vásárlás

A DXN ezeket a termékeket szigorú minőségellenőrzés és tesztelés mellett termeszti és csomagolja a malajziai DXN farmon és gyárban. Az egész gyártási folyamatot a DXN Holdings Berhad tartja kézben a termeléstől a késztermék csomagolásáig és értékesítéséig a „One Dragon” koncepció jegyében.

A DXN Orolszlánsörény gomba tabletta minden korosztály számára alkalmas, mivel a kis tabletta méret miatt könnyen fogyasztható. Édes íze van, rágható is, akárcsak a DXN Spirulina.

Csomagolása: 300mg x 120 tabletta

Összetevők: Hericium erinaceus (Oroszlánsörény gyógygomba), laktóz

Ajánlott napi fogyasztás: 6 tabletta / nap

NIFNS: 6880/2010

DXN Oroszlásörény gyógygomba: stresszoldó és idegrendszer regeneráló

A DXN Lions’s Mane gyógygombatablettát otthoni termékismertető videómban mutatom be:

 

Oroszlánsörény gomba: idegrendszerünk barátja

Az Oroszlánsörény gomba latin neve Hericium erinaceus, és ez egy ehető gomba, ételként is elkészítik. Süngombának is hívják, és hatékonyan alkalmazzák a bél rendellenességeinek kezelésében, a demencia megelőzésében, valamint daganatellenes és rákellenes hatású. Csökkenti a vércukorszintet és a vér lipidszintjét is.

A Yamabushi-szerzetesek az Oroszlán sörény gyógygombát is használták tea készítéséhez
A DXN Lion’s Mane tabletták Yamabushi-take gombából készülnek, amit buddhista szerzetesek tea készítéséhez is használtak

A DXN vállalat szigorú minőségellenőrzés és tesztelés mellett gyártja a DXN Lion’s Mane gyógygombatablettát a malajziai Alor Setarban, a DXN Farmon és Gyárban, amely a termeléstől a késztermékig ellenőrzi az egész gyártási folyamatot a DXN „One Dragon” – Egy Sárkány – filozófia szellemében.

Jó ízű a DXN Lion’s Mane gyógygombatabletta?

Régebben az volt, de most nem az. Hadd magyarázzam el:

Az előző változatban édes íze volt. Volt hozzáadva némi laktóz, ezért szerettem rágni, akárcsak a DXN Spirulinát. Most ezt a gyógygombaterméket laktóz nélkül állítják elő, és nekem a legújabb verziójában nem ízlik. Már nem rágom el. A jó dolog az, hogy most a DXN Lion’s Mane gyógygombatabletta laktózmentes, így azok számára is alkalmas, akik laktóz-intoleranciában szenvednek. Ezt a terméket magában nem az íze miatt szedem, bár remélhetőleg hamarosan elérhetők lesznek a Lion’s Mane gyógygombás kávék és teák is az európai piacon.

Hogyan kell akkor fogyasztani a DXN Lion’s Mane gyógygombatablettát?

Azt javaslom, hogy egy vagy két pohár vízzel vegye be, attól függően, hogy mennyit kényelmes egy embernek személy szerint meginni egyszerre. Ha kisebb a hasa, vegye be kevés vízzel, majd néhány perc múlva igyon több vizet a tablettákhoz.

A süngomba minden korosztály számára alkalmas, mivel a kis tabletta méret miatt könnyen fogyasztható. Nekem sincs gondom a lenyelésével.

Mi az ajánlott adag a DXN Lion’s Mane gyógygomba tablettából?

Naponta 6 tablettát szedek ebből a DXN termékből. Ez a normál adag, de súlyos egészségi állapot esetén nagyobb adag fogyasztása ajánlott. Ebben az esetben szakmai tanácsot kérhetek Ganoterapeutánktól, aki a felsővonalbeli szponzorom.

Egészségmegőrzés gyógygomba terápiával: