Ganodermás kakaó gyermekek és felnőttek számára: DXN Cocozhi Megapack (1kg)

A Cocozhi egy különleges kakaóital Ganoderma gyógygomba kivonattal. Finom csokoládé íze és  kakaóaromája miatt akár az édességet is helyettesítheti. A gyerekek is élvezhetik a Ganoderma gyógygomba előnyeit ebben a finom instant kakaóban. Az 1 kilgrammos Megapack biztosítja, hogy az egész család otthon is élvezhesse a DXN Cocozhi-t, mint egészséges édességet. Ugyanaz az íze és összetétele, mint a tasakos kiszerelésnek.

Kedvezményes vásárlás

Ganoderma gyógygombás kakaó gyermekek és felnőttek számára: DXN Cocozhi Megapack (1kg)

A DXN ganodermás kakaó Megapack egy nagy adag lúgosító egészséges édesség gyerekeknek és felnőtteknek.

Ami engem illet, még az 1 kilós Megapack-kal is sikerül kifogynom a Cocozhi-ból, mivel sokszor egyszerre 2 vagy 3 adagot is iszom. Igen, nagyon nagy édesszájú vagyok, amint azt a DXN Cocozhi Megapack termékkel kapcsolatos videóimban látható itt 🙂

 

A Ganoderma gyógygombás kakaó Megapack nagyon családbarát: nem fogy el könnyen.

A DXN cég Ganoderma gombás kakaója fantázianéven a „Cocozhi” nevet viseli. Két szó kombinációjából származik: kakaó és Lingzhi, a Ganoderma lucidum gyógygomba kínai neve. A DXN Cocozhi egy finom kakaóital Reishi gyógygomba kivonattal (Reishi japánul a Ganoderma neve). Finom csokoládé íze, kakaóaromája van. Ezzel a lúgosító kakaóitallal a gyerekek is élvezhetik a pecsétviaszgomba előnyeit. A Megapack gondoskodik arról, hogy az egész család otthon is élvezhesse a DXN Cocozhi egészséges édességét, és a csomag mérete garantálja, hogy ne fogyjon ki könnyen a Ganoderma gyógygombás kakaó.

Őszintén mondhatom, hogy a DXN italok finomak. A DXN termékek kiváló ízükkel gondoskodnak arról, hogy a napi Ganoderma bevitelünket ne felejtsük el. Kapszulák, tabletták és por formájú kiegészítők szedése – a DXN-nél mindezek megvannak – kimehet a fejünkből, de ki felejtené el, hogy igyon egy finom kávét, kakaót vagy teát?

A ganodermás kakaó azoknak is való, akik egészséges édességeket szeretnének élvezni.