Ganodermás tea lúgosításra: DXN Reishi Gano Tea

A tea (Camellia sinensis) polifenolokat (katechinek, flavonoidok), nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz.

A DXN Reishi Gano Tea ™ kiváló minőségű organikus Reishi gyógygombaporban gazdag. Ez a Ganoderma tea nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, mesterséges színezéket és aromát. A DXN Reishi Gano Tea egy ízletes, lúgosító hatású fekete tea, mely kivételes ízével és kellemes aromájával felpezsdíti az elmét és a testet.

Kedvezményes vásárlás

Csomagolás mérete: 20 tasak x 2g

Összetevők: camellia sinensis, Ganoderma gyógygomba kivonat.

Ganodermás tea, ami kiegyensúlyozza a testet és megszünteti a gyomor savasságát

A DXN Reishi Gano Tea ™  fekete tea és DXN Ganoderma gyógygomba kivonat keveréke. Lúgosító, test PH-kiegyensúlyozó, gyomorégésmentes fiatalító ital.

A DXN cég Ganoderma teáját Reishi Gano Tea ™ néven hívják. Kiváló minőségű bio Reishi gyógygomba porból készül. Ez a Ganoderma tea nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, mesterséges színezéket és aromát. Ez a tiszta lúgosító tea kivételes ízével és kellemes aromájával felpezsdíti elméjét és testét.

DXN ganodermás tea és egészséges kávé függő iszik a konyhájában
Finom DXN ganodermás teát iszom otthon, a konyhámban

A Reishi gombakivonattal javított tea előnyei

A tea (Camellia sinensis) polifenolokat (katechinek, flavonoidok), nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz. A tea egészséges, mint azt mindannyian tudjuk, de néhány ember számára, például nekem is, heves szívverést okozott és gyomorsavasító mellékhatása volt, különösen akkor, ha túl sokat ittam.

Ezeket a kellemetlen hatásokat a Ganoderma lucidum, a hagyományos kínai orvoslás első számú gyógynövénye semlegesíti. Ennek a gyógygombának a végtelen előnyeivel együtt a leggyakoribb hatás, amelyet mindenki érez, miután egy ideig csak ezt a DXN teát (és esetleg még DXN Ganoderma kávét) fogyasztotta, hogy nem érez gyomorégést tőle, sőt, a magas vagy alacsony vérnyomásproblémái is megszűnnek. Nagyon örülök, hogy már több mint 6 éve tapasztalhatom ezeket az előnyöket, mióta csatlakoztam a DXN-hez, hogy elérjem életcéljaimat az online üzlettel is.

Szeretem a DXN termékeket, és boldogan bemutatom neked a DXN Ganoderma teáját a személyes termékélmény videómban, amelyet a konyhámban készítettem korábbi lakásomban: