DXN Krémkávé: ganodermás tejeskávé cukor nélkül

A DXN Krémkávé csúcsminőségű instant kávét és Lingzhi gomba kivonatot tartalmaz. Nem tartalmaz cukrot, csak növényi tejport, ezért vegánoknak és azoknak ajánljuk, akik vissza akarják fogni a cukor fogyasztást. Finom, selymes ízével a DXN Cream Coffee kiváló egészséges kávéital.

Kedvezményes vásárlás

Elkészítése: Egyszerűen keverje össze egy pohár forró (nem forrásban lévő) vízzel.

Összetevők: növényi tejpor, instant Arabica kávé, Ganoderma gyógygomba kivonat

 

A DXN Krémkávé a választásom, amikor szeretnék egy kis szünetet tartani a cukor tartalmú DXN egészséges kávékkal. Egy bögre Cream Coffee után már nem hiányzik a cukor, olyan felejthetetlen íze van.

A DXN Cream Coffee ganodermás tejeskávé cukor nélkül.

A DXN krémkávé kiváló minőségű instant arabica kávét és DXN Lingzhi gomba kivonatot tartalmaz. Nem tartalmaz cukrot, csak növényi tejport, ezért vegánoknak és azoknak ajánljuk, akik vissza akarják fogni a cukorbevitelt. Finom, selymes ízével a DXN Cream Coffee kiváló egészséges kávéital.

Saját DXN Cream Coffee élményvideóm a YouTube-on:

 

A DXN krém kávé nem keserű cukor nélkül?

Nem. Van ugyan egy enyhe vaníliaszerű íze, de nincs hozzáadva vanillin. Édesanyám és édesapám imádja, és néha összekeverik a DXN Lingzhi fekete kávéval. Ezt én is egy finom keveréknek találom, és egyáltalán nem hiányzik belőle a cukor, annak ellenére, hogy jobban kedvelem a DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 típusú egészséges kávékat hozzáadott nádcukorral.

Használhatom a DXN Cream Coffee-t főzéshez és sütéshez?

Kreatív lehetsz a DXN Krémkávéval is. Pudingokba és sütemények krémjeibe is használható. Más kávékkal is finom. Keverd össze nyugodtan ezt a Ganoderma gyógygombás tejeskávét az általad választott DXN egészséges kávéval vagy reishi-s kakaóval is.